Közleményt adott ki Szájer József volt európai parlamenti képviselő, amit az Origó tett közzé.

Közleményt adott ki Szájer József
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

2021. augusztus 25-én a Blikk című lap mind nyomtatott, mind online változatban cikket és engedélyem nélkül készített fotókat, hamis állításokat közölt rólam és ezzel véleményem szerint megsértette a személyiségi jogaimat és a magánélethez való jogomat. A nyilvánosságot tájékoztattam, hogy jogi eljárásokat indítok az ügyben

- fogalmazott közleményében Szájer.

Elmondása szerint miután a lap "a róla közölt, magántermészetű fotókat és tartalmakat felszólításra nem távolította el, pert indított és további jogi lépéseket tett".

2021 decemberében megszületett a Fővárosi Törvényszék jogerős ítélete, amely a három engedély nélkül készített kép eltávolítására és szóbeli elégtételre kötelezte a Blikk-et, ennek a lap eleget tett.

Hozzátette: 2022. december 29-én megegyezésre jutott a lappal, hogy "a további jogsértésektől tartózkodik és saját cselekménye miatt sérelemdíjat fizet számomra".

Erre tekintettel a személyiségi jogaim megsértése miatt indítható keresettől vele szemben lemondok. Magyarországon a magánszféra sértetlensége mindenkit megillet.

2020 decemberében robbant a botrány, hogy az egykori fideszes európai parlamenti képviselő, Szájer József is jelen volt azon az meleg szex-orgián, amelyen a kijárási korlátozások megszegése miatt rajtaütött a rendőrség Brüsszelben. Szájer az ereszcsatornán lemászva kísérelte meg a szökést, azonban a rendőrök elfogták, táskájában pedig drogot is találtak. Az eset után nem sokkal minden posztjáról lemondott, és a Fideszből is kilépett. 

Forrás: Origo

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@jesz: Csak ""melegen"" tartja a dolgot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@sokanvagyunk: Hozzátenném még, attól hogy ő mindig is közszereplő marad, személyiségi jogai attól még mindig lesznek.
ómió
Pedig az efftársak, amúgy, a "meleg alfajt" rendszeresen "prájdolni" szokták!
surdilloFUJT
@ómió: ...vastag bőr van a pofátokon,hogy ezt az ország szégyenét még véditek is!!!Ja persze ti szellemi toprongyai a fidessnek erre lettetek beidomitva a beltenyészetben!!!
ómió
@surdilloFUJT: Az "ország szégyenét", a buzikat mi védenénk!? Ébresztő, bolsiék mentálidiótája!? Nem a brüsszeli efftársaitok védik őket, esetleg, amikor azzal támadnak bennünket, hogy mi nem engedjük be a buziképzést az iskoláinkba, óvodáinkba!? Nem ti, tetvesbolsik "büszkélkedtek velük", szóval, "prájdoljátok őket", amikor eminenseitek a "felvonulásukon" szolidárisan köztük riszálnak!? Az aljabolsi szarkupac egótok immár "úgy van betájolva", hogy mindezt a másikra kell hazudnotok?
csak úgy....
@ómió: neked már jobbulást sem érdemes kívánni!
surdilloFUJT
@ómió: Dugjátok meg,ha van gusztusotok,ezt a szarjancsit!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.