Az a dollárbaloldal beszél inflációról, amely idegen hatalmak pénzéért cserébe ész nélkül támogat minden brüsszeli szankciót – így kommentálta a Fidesz pénteken az MSZP és a DK kijelentéseit.

Eligazította híveit a Fidesz, hogy kiket kell most gyűlölni a magas infláció miatt
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Mindkét ellenzéki párt a rendkívül magas inflációra hívta fel a figyelmet, az MSZP kormányzati fellépést sürgetett, míg a DK szerint Orbán Viktor elvesztette az irányítást a magyar gazdaság felett.

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a magas infláció is bizonyítja, hogy a brüsszeli szankciók elképesztő kárt okoznak.

A szankciók bevezetése miatt drágult az energia ára, az üzemanyag ára és szankciós infláció alakult ki – mutattak rá, hozzátéve: a kormány a szankciós infláció egyszámjegyűvé csökkentésén dolgozik, emellett rezsicsökkentéssel, árstopokkal, nyugdíjemeléssel, megemelt összegű 13. havi nyugdíjjal védi a magyar embereket.

A dollárbaloldal ezek egyikét sem támogatta, csak azzal vannak elfoglalva, hogy külföldi gazdáik megrendeléseit teljesítsék, még akkor is, ha annak árát a magyarok fizetik – közölte a nagyobbik kormánypárt.

Forrás: MTI

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A Fidesz bejelentette! És a hívek elhiszik!
Vajon, mi lenne már az, amit nem hinnének el? Ha a Kmalac azt mondaná, hogy a Föld lapos, akkor nem mernének a széléig menni, nehogy leessenek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A Fidesz bejelentette! És a hívek elhiszik!
Vajon, mi lenne már az, amit nem hinnének el? Ha a Kmalac azt mondaná, hogy a Föld lapos, akkor nem mernének a széléig menni, nehogy leessenek!
simmering73
Ti meg észnélkül aláírtok minden brüsszeli szankciót és még pénzt sem kaptok utána. Mert tolvajkormány vagytok. Cserébe kapunk tőletek fideszinflációt.
dr. prédikátor
ELIGAZÍTÁSRA SORAKOZÓ AGYMOSOTT ZOMBI BIRKÁK!!!
simmering73
@KisTehen: Neked azt kommunikálja te ökör, közben mindent aláír. Honnan a büdös picsából kerültél elő, gyökér.
dr. prédikátor
@simmering73: EZ A MARHA A FITYMASZ SZÜLÖTTE!!!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 17:29
Szófosó,hazudozós,manipulatív troll vagy.
justhpeter
Csak azt tudnám feledni, hogy ki is írt alá mindent Brüsszelben ? Az ökörkör főökre aláír mindent, de az alanta birkái nem tudnak róla ? Ez az igazi röhej !!!
drrotf
A cikk szerint az infláció emelkedésében az a lényeg hogy ki támogatja a szankciókat!Normális ember szerint szerintem az a döntő, hogy aki azokat elfogadja az támogatja az inflációt, és az név szerint Orbán Viktor!Az hogy hülyének nézik az embereket fideszék, már nem újdonság!Valami újat kellene kitalálni, mert ez nagyon snassz!
Eladott Ország
Tisztázzunk valamit: Nem a háború miatt van ekkora bajban Magyarország, hanem azért mert Orbán Viktor elszórta a pénzt a választás előtt, az EU pedig megelégelte a fidesz korrupcióját és elzárta a pénzcsapokat. Minden más szöveg a „háborús inflációról” , csak mellébeszélés.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/301811430_1131509714419118_9093560495886656400_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=TPBqn9YAzYkAX8_ktqQ&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAga3K31QlTXBoWAKQ_VO1-ckugorITxsqtFDWHrl6eAQ&oe=63EC06F5
A háború előtti szinten a gáz ára, de Orbánék háromszor annyit fizettetnek a magyarokkal, mint a piac indokolná. Mert : je suis la loi ! (a törvény én vagyok!) mondja Orbán. Hazudnak, meg hazudnak vég nélkül, a nép meg beveszi ezt (is)
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/321509698_854858608998263_7572904226939208841_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=MjKwgmfP9CwAX-EDhc0&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAzJfjW0wKdoaCBd4WKJa6CaJE89aPgVDGbyhZftP-_Yg&oe=63EB3AFF
Pálinkás Pál
vevők lesznek erre...hisz agyhalott szektás férgek...
Emmersson71
@sgl: Jóóó...de, ha Gyurcsány lenne hatalmon...
fergeteg
Három hete kaptuk meg levélben az instrukciót. Sok újat nem mondtak. De azért emlékeztetőnek jó volt.
Tudjuk mi ezt már ha álmunkból ébresztenek akkor is. Többen vagyunk mint bármikor.
Közösen alkotunk egy nagy jobboldali tábort. Élőlánc van már az ország minden szegletében a teendőkről.
gina
Hahahah kik ezek az elmebeteg Alzheimeres vén csatalovak, csak ezeket lehet etetni ilyen baromságokkal , nagyon unalmas már a cigány és bandájának lejárt "lemeze" Soros , Gyurcsány, EU Brüsszel ,, és menekültek,,,,,,, idióta proli fidesz banda
csak úgy....
@fergeteg: 0rbán láncos kutyái ? :) téged melyik diliházbu szalajsztottak ?
kulabombaafityiszre
A kormányon lévő rubeljobboldali tehetségtelen,nagyképü,arrogáns,tolvaj bólogat jánosok hada felelős a mostani inflációért.
csak úgy....
@Maccska: tibim,te hány néven szerepelsz abban a hatalmas hálózatban? :)
Nessy
Érdekes, hogy a stabilan magas infláció az unióban, és a régióban is csak minket érint! Apropó! A 27% ÁFA Brüsszel, vagy a dolláraloldal miatt van???
Minden napra meg van kit, mit kell gyűlölni! (Orwell: 1984) Csak kis hazánkban nem reggel félórát, hanem éjjel, nappal!
csak úgy....
@Maccska: ti annyira hülyék,hogy egyszer a halálos ítéleteteket fogják aláiratni veletek!
te szellemi bicebóca! :)
Aki Én
@fergeteg: azért valahol szomorú, hogy orbánnak már csak a magadfajta elmebeteg jut.
Abból is egyre kevesebb.
balos
@Maccska: labanc?Ezt magáról mondta remélem,mert ha nem sürgősen forduljon a nőgyógyászhoz!Terhes!
ómió
Pedig a "háttérefftársak" jól látszanak! "Eligazitás" nélkül is!
fergeteg
@m73: Arra is te tetű, vagy inkább ingyenélő csótány.
Leginkább így tisztelhetlek.
fergeteg
Felébredtetek amerikai zsidó pénzen kommentelő Magyarországot áruló ingyenélő senkik?
Alfa
ezeket a kecskebaszókat meg kell kergetni...
csak úgy....
ez a kurva gyülölködés a fidesz óta van, elöttük sem értettek politikailag mindenben egyet az emberek, mégsem ugrottak egymás torkának! -ennek még nagy ára lesz..
Stop Orbán és Gyurcsány
Tápozzák rendesen az illiberális NER csahosokat.A dollárbaloldal a hibás mindenben,fúj Gyurcsány!
Viszont a rubelmoszkovita kormány írt alá.
HAHAHAHA
Yoda69
"Az a dollárbaloldal beszél inflációról, amely idegen hatalmak pénzéért cserébe ész nélkül támogat minden brüsszeli szankciót – így kommentálta a Fidesz"

orban sajat magat kopi szemen ezzel a kijelentessel, hiszen az osszes brusszeli szankciot megszavazta. Az pedig hazug allitas hogy idegen hatalmak penzet kapta a baloldal, mert
1. nem kaptak penzt, csak MZP civil szervezete kapott, azt pedig nem tiltja a torveny.
2. ha kaptak is volna, azok nem "idegen" hatalmak, hanem Unios es NATO szovetsegeseink.

Ezzel szemben a moszkovita orbanekat az agresszor es idegen hatalom vezetoje putin tartja a markaban, igy eroltetve ra egy bolsevik diktatura akaratat a magyar miniszterelnokre, emiatt O1G-nek tavoznia kellene a kozeletbol

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.