"Több mint három év küzdelem után mélységes fájdalommal, de le kell adnom a polgármesteri mandátumomat" – jelentette be Facebook-videójában Balogh Csaba gödi polgármester.

	Lemondott a gödi polgármester, miután a Fidesz és a DK egyszerre fúrtaBalogh Csaba gödi polgármester

A Telex emlékeztet, a 20 ezer fős Pest megyei város polgármestere tavaly lépett ki a Momentumból, azóta függetlenként vezette a települést. A korábban szövetséges képviselők mellett a Samsung akkumulátorgyár terjeszkedésével is küzdött az elmúlt években.

Balogh Csaba lemondását azzal indokolta, hogy szembe kellett néznie az igazsággal: nem tud küzdeni „a NER helyi és országos többsége ellen”.

A képviselő-testületet nem tudja feloszlatni, a kormányhivatal pedig szerinte a testületben többségbe került DK-LMP-Fidesz keze alá dolgozik.

„A munkámra büszke vagyok, mert a körülmények ellenére minden tőlem telhetető megtettem. Mostanra már a Fidesz és a velük kollaboráló helyiek teljesen kiüresítették a hatásköreimet”

– fogalmazott Balogh Csaba, hozzátéve: szerinte elárulták azok az ellenzéki képviselők, akik kiléptek a közös frakcióból, és a Fidesszel szövetkezve elkezdték megtépázni a hatásköreit.

Forrás: Facebook, telex.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Új polgi lesz
Más változás nrm várható
csak ennyi
barátilag
J.L.
gina
Fidesz rohadékok az elsö fára felkötni mindet, !!!
Rockxy
azért mondott le, mert az akkugyár tisztíja a levegőt, a környék vízkészletét tisztára cseréli, és a gyár dolgozóinak vérében nem találnak már több nehézfémet.
és igen, a településen meredeken emelkednek az ingatlan árak.
ésmég mindenki nagyon boldog, azmiatt, hogy a gyártulajnak milyen jól megyen a biznisz.
terlasz
Leginkább az volt a baj veled, hogy kiskirály szerettél volna lenni.
Ezt pártállástól függetlenül nem díjazta a képviselőtestület.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.