A Magyar Közlöny legfrissebb számából derült ki, hogy a köztársasági elnök határozata alapján több személyt is felmentettek a bírói tisztségéből – vette észre az Index.hu.

Novák Katalin bekeményített: Több bírót is felmentett a tisztségéből
Fotó: Novák Katalin köztársasági elnök a Sztevo Pendarovszki észak-macedón államfővel közösen tartott sajtótájékoztatóján Szkopjéban 2023. február 6-án. MTI/Bruzák Noémi

Az Országos Bírósági Hivatal elnökének javaslatára dr. Szobotka Helga Anitát (2023. április 30-ai hatállyal), dr. Erdélyi Katalint (2023. július 18-ai hatállyal), dr. Barta Ágnes Margitot (2023. augusztus 18-ai hatállyal), Csirmazné dr. Seres Mariann Magdolnát (2023. augusztus 28-ai hatállyal) és dr. Szarka Attilát (2023. február 13-ai hatállyal) mentik fel a tisztség alól.

Eközben Dr. Papp Zoltánt a 2023. március 1-től 2026. február 28-ig tartó időszakra bíróvá nevezte ki Novák Katalin köztársasági elnök.

Ugyanez a döntés vonatkozik – határozatlan időtartamra – dr. Muskovits Andrásra 2023. február 15-től, olvasható a Magyar Közlönyben.

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: Index

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Nyilván nem voltak eléggé szervilis seggnyalók. Vajon mivel indokolták a felmentést? Vagy már indokolni sem kell?

Ezzel egyidőben a magyar kormány VALLÁSTUTIZMUSÜGYI biztost nevezett ki. Mint írták, Nacsa Lőrincet kétéves időtartamra nevezik ki biztossá.
A biztos tevékenységét a miniszterelnök általános helyettese irányítja, munkáját pedig egy kétfős titkárság is segíti.
Újabb kifizetőhely fideszrohadékok számára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Alfa
megjöttek a kecskebaszók ugye te nagy marha
evacica
Katika teljesíti gazdája elvárásait! Nem véletlenül lett belőle Köztársasági elnök olyan mint a nemzet golyóstolla Palika!Na különben ilyen a magyar jogállamiság!
VASTAGBŐR
" VALLÁSTUTIZMUSÜGYI biztost nevezett ki. Mint írták, Nacsa Lőrincet kétéves időtartamra nevezik ki biztossá. "

Most majd lehet beinterpellálja az egyenesági házasodást is. Az unokatestvérházasságot egész jó hatályba hagyják álkereszényre átkonfirmált héber barátaink .. Pedig a Cziezel elmodta nem olyan jó az ..

Tüncit nem menti fel nyugi .. de lehet kacca "törleszt"
hvg.hu/itthon/20180326_Birosag_mondta_ki_hogy_visszaelt_a_jogaval_Hando_Tunde
VASTAGBŐR
Egyébként nem értem hol maradt a népszavazás .. akárcsak a politikusok kötelező oltásáról, mint munkáltató állampolgár, választópolgár :) Popély bácsinak jobban örült volna társadalom szerintem... ahogy olvasgatom a platformok az emberek véleményeit
namihami
Katus takarít! Ha az ablakkal beégett, akkor keresett mást! Szólt a Gazda és a cselédlány ugrott!
Főzni nem kell neki, arra ott a Rezsibuzi! Az moslékolja a Kmalacot! Előkóstoló nem is kell, mert megbízható cseléd! És laktatót főz, mint azt hétről hétre láthatjuk!
nejlontacskó
Mi van Katyi, te lettél a fidess kertésze?
Gyomlálgatunk, gyomlálgatunk???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.