Tóta W. Árpád újságíró a Facebook oldalán számolt be arról a helyzetről, hogy ameddig október óta ül börtönben Herczeg Zoltán divattervező, de Völner Pál államtitkári rangban egyengette a milliárdokat kaszáló végrehajtómaffia ügyeit, szükség esetén mozgósította a jó miniszterasszonyt és szabadlábon van.

Varga Judit nem eléggé hálás azért, hogy nem köpik le, mielőtt ordítva kiröhögik – Kemény üzenetet küldött Tóta, aki szerint  ez nem jogállam, hanem egy határ sz.r

A publicista szerint még legalább egy hónapig marad letartóztatásban. Kábítószert találtak nála, főleg marihuánát, amit kétségtelenül tilt a törvény, pláne ha adott belőle másnak is.

Völner Pál államtitkári rangban egyengette a milliárdokat kaszáló végrehajtómaffia ügyeit, szükség esetén mozgósította a jó miniszterasszonyt. Szépen hízott a bajba került adósok vagyonából.

Viszont szabadlábon van; nála nem merült fel sem szökés, sem elrejtőzés veszélye, de még az sem, hogy befolyásolná a tanúkat, mondjuk a jó miniszterasszonyt, aki amúgy is elég befolyásolható alkat. Ahogy szabadon jár Farkas Flórián, Simonka György és Boldog István is. Hogy nekik nehéz vasban kellene vágniuk a baszott hosszú centit, arról nem is érdemes vitatkozni.

- írta közösségi oldalán.

Beszámolt arról is, hogy néhány éve a rend éber őrei lefüleltek egy fiatalembert, aki a borsodi erdőben másfél tonna makkot gyűjtött össze, majd sertéstenyésztőknek próbálta eladni. A makkot megtalálták az ütött-kopott kisbuszban, és visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának.

Hasonló bűncselekmények leleplezésével rendszeresen büszkélkedik a rendőrség, nemrégiben száznyolc kiló makk eltulajdonításán kaptak egy családot, ahol súlyosbító körülményként gyermekek is részt vettek a bűncselekményben, ami alighanem kiskorú veszélyeztetése, vagy mi az isten haragja, itt már ugyebár megy a pumpa felfelé, tekintettel az említett korrupt férgek saját szabadlábára.

Nem tudom, próbált-e az olvasó makkot gyűjteni; pláne ipari mennyiségben. Gyanítom, hogy néhány darabot legfeljebb. Hajolgatni kell, sepregetni az avart; egy friss makk öt grammot nyom, ezer makk öt kiló, száz kiló makk az húszezer darab. Ilyen tömegben valószínűleg azok a gyerekek sem élvezik már, talán nem is merő játékból csinálják, hanem mert kéne venni tűzifát a vályogházhoz, vagy pénzt dobni a villanyórába. És nekik nem hoz a parkolóba „egy hármast” a helyi kalóz.

Na, őket gond nélkül sikerül elkapni, a törvény lesújt teljes erejével.

- fűzte hozzá.

Ezzel az életművel a háta mögött megy ki Varga Judit Brüsszelbe csipogni, hogy ez igenis jogállam. Szerintem nem eléggé hálás azért, hogy nem köpik le, mielőtt ordítva kiröhögik.

Ez nem jogállam, hanem egy határ szar, fellobogózva.

- jegyezte meg, és elmondta, hogy még mindig hiszi, hogy lehet ezt másképp.

Mondjuk úgy, hogy a fent felsorolt bűnözők nem tudnak fejenként milliárd fölött lopni, mert ha mégis megteszik, akkor elveszítenek mindent, és egy szál gatyában szabadulnak tíz év múlva.

- fejtette ki.

Az újságíró szerint amit nem lopnak el, abból talán meg lehet etetni azokat a gyerekeket, hogy ne lopott makkon kelljen élniük.

Belőlük még bármi lehet, Völner Pálból, Farkas Flóriánból és a jó miniszterasszonyból viszont már nem lesz semmi több, mint amik most. És az nem ér egy kurva lyukas makkot se.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@Shikari: Miert??? Mert egy jogallamban az igazsag kimondasaert börtön jar? Ja, nem, csak kipcsak diktaturakban. Törökörszagban több 100 ujsagiro, iro, müvesz van börtönben...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
farkas flórián-völner-varga egy gyékényen? Gratulálok!
Csizmás Kond
...mindenkinek a maga fájdalmai a legnagyobbak.
csak úgy....
@Csizmás Kond: sicc, a te agyad egy öskövület!
drrotf
Itt is a közmondás érvényesül!"Holló a hollónak nem vájja ki a szemét!"Az egyenlő mérce hiánya , az nagyon meglátszik ebben az ügyben is!
Béla333
A maffia Pegazus lehallgatási botrányáról még eddig szó sem esett!
Mi lesz, ha leköpik és megkérdezik hogy kit mikor miért?!
Kilépünk az Unióból?
teuton
@Shikari: Miert??? Mert egy jogallamban az igazsag kimondasaert börtön jar? Ja, nem, csak kipcsak diktaturakban. Törökörszagban több 100 ujsagiro, iro, müvesz van börtönben...
Havanagi
@sgl: És tegyük hozzá,hogy az itteni xar hazaárulók is beletartoznak a köpcsészébe,ami nem más mint a trágya NER.Szégyenország ez ,szolgalelkű ,IQ nélküli 2/3-al.
Havanagi
@sgl: Nézegethetik a xarzsákok,hogy hogy vezeti félre őket pohos,mert ezek el is hiszik a 97%-ot.Egy ingerem van,az is hányinger!
justhpeter
@Shikari: Nem merem leírni a váleményem az elmebeli állapotodról, mert kapnék a kipcsak-lopcsak gazságszolgáltatótól vagy 50 évi életfogytiglant, de amit le merek írni, hogy Tóta W. Árpád leírt az 100 egész százalékban igaz, az uralkodó kormányod pedig egy halom söpredék !
kodi
@Shikari: Valami valótlant az arcodba hazudott?
Eladott Ország
@Shikari: ma, 18:07 Bocskoros román haver, borotválod még a talpad? Négy évig nem húzzátok ki b+!
Clavigo
@Shikari: Mit akarsz "" megoldani " Bugsy ? A seggedet nem tudod kitörölni egyedül ,,te gyagyás.. Ezt pl.@ nyád kénytelen " megoldani,,helyetted ,te agyatlan.
Eladott Ország
@Shikari: ma,18:46 ♥ Ezt a dagadt román cigány, a kolostorgecidnek ( aki devizahitel nélkül jutott a várba közpénzből) mondjad, Orsós Viktor Mihánynak, akivel együtt ettétek a varnyú' levest, a sündisznó pörkölttel. Sajnos azóta se tanultatok meg késsel , villával enni és az abroszt is szájtörlésre használjátok! Európából kiírtátok magatokat, végleg.
Clavigo
@Shikari: Csillapodjál bozgor...Nem otthon vagy.
Alfa
aki nem érti Tóta írását, az kibaszott kecskebaszó korrupt náci-komcsi-fasiszta..
varga jucus egy gazságügyi miniszter aki ...kgb-s apja nyomdokaiban lépet prosti
gina
@Shikari: Te rohadó buzi román cigány mit képzelsz magadrol?? rohadó csürhe tagja, takarodj innen szemét !!!
fergeteg
Tóta egy fossal leöntendő féreg akit el kellene vagdosni.
fergeteg
@gina: Ki basztad magad,hogy itt tévelyegsz bolsi picsa?
egyember
@Shikari: Te miért vagy még a tehenek alatt ganéként, már rég a trágyadombon kellene lenned?
egyember
@Gazella: Orbániában jog álom van. Mindenkinek joga van álmodni (róla)..
teuton
@Shikari: Tettel feljelentest, vagy megint csak a levegöbe pofazol???
jáger laszló
+halt Mátyás!!
oda az igazság és az minisztérium sem a régi!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Baker
@Shikari: Ez vélemény és tény. Melyik része rágalom?
justhpeter
@Shikari: Ha valóban lesz elszámoltatás - amit én már nagyon várok - tele lesz a nyugat menekülő NER-tagokkal és magyar államtitkárokkal.
jáger laszló
Jucika köszöni
Völner és Schadl kollégáknak,hogy segítik az igazságügy feltáró munkáját
Ezt még +hállájuk a továbbiakban!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
Aki Én
Az agyhalott fideszbarmok megint televannak ellenérvekkel :)
Németh István
Mivan faszkalapok a szadó-mazó buzi hiányzik nektek, ja és kábítószeres, és pedofíl geci!?
Sajnos ti minta nemzet szégyenei mást sem tudtok mint anemzet ellen megnyilvánúlni, miért nem takarodtok e hazából a kurva anyátokba!?
Mert ugye >> az usa-nató geciládákk azonnal takarodjanakl Európából, veletek együtt ÉS/VAGY az Eu vezetése, a börtönbe -akasztásilag veletek együtts!!
kereső
„Ez a legnagyobb szenvedés, ez, amit az ember intelligenciájára mértek. Ezt a sűrű butaságot nyelni, ezt a mocsok ködöt színi levegő helyett, a hazugságot, a butítást, a butaságot.”

(Szép Ernő: Emberszag)
ómió
Ez a Tóta W. efftárs ily bőszen hazudozva még mindig a szemkilövető "jogállam" bódulatában él?
human
A hétköznapi ember jobban át tudja élni milyen az mikor valakinek ellopják a tyúkjait vagy a biciklijét, péztárcáját. Viszont nem tudja saját tapasztaláshoz kötni mikor egy politikus százmilliókat vagy milliárdokat vág zsebre. Ezért nem is érzik a valódi mértékbeni különbséget a kettőnél. Egy tyúk vagy tíz tyúk lopásánál még érzik a mértéket. De 100 millió vagy száz milliárd? Ott már nem.
teuton
@ómió: Analfabeta kutyaagyu fajgöreny naci efftars, az efftarsakat keresdd a fitymaszosok között, O1G efftarstol pintersanyaig! Azonkivül Tota a nevet adja ahhoz, amit ir, te meg nevtelenül a csatornabol fröcsögsz, mint a patkanyok szoktak. Igaz, neha a tükrödbe nezel, mint mar irtad, es egy magassarkuban paradezo kics pöcsöt latsz, aki nagy fasznak kepzeli magat...
justhpeter
@Shikari: Nincs a világon annyi "libsi" amelyik annyit tudna lopni mint a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe Magyarországon, így gondolom eldőlt, hogy kik fognak menekülni. Az biztos, hogy külön kasztot alkottatok az országban, a Nemzeti Csőcselék kasztját. Az ütős Vezértahótok a héten Brüsszelben be is mutatkozott.
justhpeter
@Shikari: Képzeld el, hogy vannak olyan magyarok, akik nem lokpdják végig az életüket, nem kirekesztők, nem tahók, igaz nem is milliárdosok, ráadásul többségben is vannak. Ugyanakkor egyetlen "Nemzeti Inzultációt" sem kell kitölteniük hogy rendes emberek legyenek.
justhpeter
@Shikari: Természetesen igazad van, hiszen a 8 millió választóból a nemzeti inzultációra küldött 1,3 millió válasz - az a 16,25% - valóban a többség. A kolostormalac és a NER birkái szerint bizonyosan. Vagyis, ha szerinted is többség, nem kérdéses a Nemzeti Hovatartozásod. Nyugodtan bégess tovább, nem mondom el senkinek.
amortizáltok
@sgl: a 97 % az kacs tudd már meg 8 millióból 1 400 ezer küldte vissza az nem 97 % orbán 900 x bukott MATEKBÓL a 8 millió szavazatból ennyi ért hozzájuk vissza az max 18% nem 97 számoltasd ki bárkivel 97 sosem lesz és reklámra ezt rakatta fől ostoba szarjanko az orbán itthon is máshol is
egyember
@Shikari: Köszönöm a(z ingyenes, de felesleges) certifikációt.
ómió
@teuton: Már jó ideje mondom, defektes kutyaagyú analfabéta fajgörény náci efftárs, hogy defektes a kutyaagyad, hiszen a sajátjaid, az analfabéta fajgörény náci efftársaid felismerésére is képtelen vagy! Amig ezt "orvoslandó" a csere kutyaagyadat meg nem kapod, őket beazonosítandó legalább akkor figyelj, amikor az analfabéta fajgörény náci efftársaiddal együttt harsogod a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat! Ők lesznek azok, mind, veled együtt! A csere kutyaagyaddal meg, bolsiék fajkreténje, majd még talán magadat is felismered, amikor a tükör előtt odahaza a magassarkúban éppen "magánprájdolsz"!
Németh István
@m73: @egyember: @Horizont: a ti elmegyogyis pajtikáitok élvezik a helyzetet, nem akartok csatlakozni! ma még szabadon választott, holnap kötelező >tripla fűrdővel!
A lényeg hogy az usa-nató takarodjon Európából - ez a ti érdeketek is ! Az Eu. elnöksége, vezetése rohadjona sittkóba-akasztásig! Hogy lássatok mintát, mert így végzitek!
balos
@Németh István: Most miért akarod a családod a muszka faszára húzni?Erre élvezel a gecivel?Próbáld ki a téglát inkább az biztos megedz!
Németh István
@m73: @balos: ti nyomorék agyú állat, barom, seggfej, buzi-ribancok! miért nem mentek a balos zsidó kommunista büdös rohadt kurva anyátokba? mocskos tróger, nemezettelenes, fasiszta náci hazaárúló közelennségek mikor dögletek, szűntök meg végre!?
EGYSZERÜEN KÉPTELENSÉG NORMÁLIS EMBERI HANGON SZÓLNI A MOSLÉK HOZZÁÁLÁSOTOKRA!!! > az aljas nemzet hangysúlyozom nemzetellenes hazaáruló gennyfazék undormány írásaitokra! Pusztúljatok moslékok!!
De az usa-nató takardojon Európából, az Eu vezetése a börtönbe! - akasztásilag!
Németh István
@m73: @balos: Na idefigyeljetek ti agyament hülyék! ha nemvettétek volna észre ti is egy alkatrészsei lettetek egy un.velejéig hamis és félrevezető "civil" mozgalomnak! Nem részletezem, csak kérdezem > TI MOSLÉKOK ÉS A HAVERJAITOK azt akarjátok >> hogy a magyar haza az usa csőcselék nyomorszintjére sűlyedjen, vagy akár az ukránoknál már 10 éve dúló nyomorba, amelyet szándékosan az usa-cia gerjeszt és a soros pénzek támogatása; 2013 óta folyik!?
Nem vagytok hajlandóak észrevenni, hogy a moslék angolok elindította amerikai benszülöttek legyilkoltatásával és a rabszolgák által feldúsítoott népességet szándékosan építették fel és mint felszabadított rabszolgákkal akarják uralni az egész világot! Most Európán a sor, aljasul így >> németországot tönkretették az elmúl 78 év alatt, nem az önmaga ura a német nép! DE az észa-kiak sem a - franciák és a többi sem téma a szinesbőrüek elárasztották nyugat európát a beá-ramló migránsokkal semmi pilannat alatt felfordítják Európát! A moslék usa az ukránoknál akar talajt verni ezért az agresszió!!! > csak néhány dologgal nem számoltak! Most elkezdtek el rendesen szívni, ennek köszönhető, hogy mi európaiak egyre többet fizetünk a háború fenntar-tásáért és romlik az életszinvonalunk, nő az infláció! EZT AKARJÁTOK FOLYTATNI ELŐSEGÍTENI??? a nemzetünk ellehetelenülésével amelyet a soros finanszírozta moslékok előidéznek a ti sorsostok a gyerekeiteké is szarba megy Van egy csepp eszetek, gondolkozzatok!
Nem véletlenűl van a mozgalom, hogy az usa-nató takarodjon Európából, az Eu vezetése a börtönbe! - akasztásilag! Ha ez nem történik meg az Eu barom nemzetei velünk együtt elveszik!
Németh István
@m73: a büdös kurva anyádat inkább tanúlj és olvass aztán ugass te marha nemzetellenség! a hülye barom mtesóiddal együtt! >@balos: stb.!
Toller Béla
@Németh István: HIggadtan, mint máskor ! Oszt takarodj, amíg jó dolgod van, szemét ! Nem lehetsz elég hálás, mint a vargadeka, hogy még élsz ! Értetted ? Magadban szitkozódj, otthon, az óladban !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.