Már kétszer többe kerül a kenyér, a vaj és a zsír, mint egy éve – derült ki a KSH frissített adatbázisából. Az alapvető élelmiszerek egy része a decemberinél is nagyobbat drágult januárban. Az általunk kérdezett elemző úgy számol, az Unió legmagasabb áfakulcsa a szegények sújtja a legjobban Magyarországon. A kormány viszont hallani sem akar áfacsökkentésről.

Forrás: rtl.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@KisTehen: Az ársipkák miatt...más termékben fizetjük meg O1G utasítását, amihez egy forinttal sem járult hozzá, de ÁFA-ban nyerészkedik rajtunk!

Tudod, mint a morbid viccben:
Isten jó. Ha valahol elvesz, másutt ad.
Ha valakinek az egyik lába rövidebb, akkor a másik hosszabb!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mirabilis
Köszönjük orbán. Tetszik orbánra/fideszre szavazók? Hahaha. Csak így tovább az éhen halás felé
Emmersson71
@KisTehen: Az ársipkák miatt...más termékben fizetjük meg O1G utasítását, amihez egy forinttal sem járult hozzá, de ÁFA-ban nyerészkedik rajtunk!

Tudod, mint a morbid viccben:
Isten jó. Ha valahol elvesz, másutt ad.
Ha valakinek az egyik lába rövidebb, akkor a másik hosszabb!
gina
Köszönjétek kedves ffidesz szektahivök a zsiros pöffeteg nagyhasúnak. öt biztos nem zavarja,mert már akkora a hasa hogy a pici hernyóját csak a tükörben látja ha van nek( haha) undoritó ripacs tolvaj,,,,,
gina
@KisTehen: Te elmebeteg [email protected] senki jól bemagoltad a zsiros cigány szlogenjét te 10 IQ s idióta, nagyon gyenge a szöveged fogatlan panelproli
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 19:11
Ennek mi köze van a szankciókhoz te kis korondynál végzett csira trollocska.
Akik meg a fegyvert szállítják az ukrán hazájukat védő hősöknek ott egyszámjegyü az infláció,mert ezek szerint isten is müködik.
Törölt Nick
A meleggulyás aszongya, nem igaz, hogy a magas áfa a szegényeket jobban sújtja, mert gazdagék többet vásárolnak, ezért őket még jobban sújtja.
Az véletlenül se jut eszébe, hogy ha a 100 ezres nyugdíjat, gyest, bármit 27+5%-al megsarcolják, akkor az [email protected] nagy érvágás már a zsíros kenyér is fényűzés.
Ha a meleggulyások 4 millás fizujából levesznek 32%-ot attól még telik nekik minden luxusra.
csak úgy....
azért ez az 0rbán valamit nagyon tud, ez senkinek sem sikerült még a kollégái közül!
Mirabilis
@KisTehen: febr 12 19:11 orbán működik, te igen hülye picsa
Mirabilis
@KisTehen: febr 12 19:11 hogy hogy csak Mo.on van ekkora drágulás, az összes többi uniós államban nem? Te igen hülye orbánista picsa?ű
És olvasd te ige hülye:
Régóta tudjuk már, hogy bizonyos Pick szalámik, legalábbis alkalomadtán biztosan drágábbak Magyarországon, mint egyes német boltokban. A vásárlói kérdés jogos: mégis hogyan lehet, hogy egy Magyarországon gyártott termék drágább idehaza, mint külföldön? Ráadásul pontosan olyan nyugat-európai országokban, ahol az átlagkeresetek legalább a kétszeresei az itthon tapasztalhatóknak
Ehhez mit szólsz tehénke?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.