A nyílt oroszpártiságnak is új szintjét hozta a Mediaworks nevű fideszes médiabirodalomhoz tartozó Hír TV február 12-i, vasárnapi Sajtóklubja – számolt be róla a Telex.

A fideszes Bencsik "nem kommunista" András: Én is az oroszoknak drukkolok
Kép: YouTube/HírTV

Bayer Zsolt Fidesz-alapító műsorában Bencsik András Békemenet-alapító és a kormánypárti Demokrata főszerkesztője ugyanis nyíltan kimondta:

Igen, én is az oroszoknak drukkolok.

Bencsik, aki a monológját azzal kezdte, hogy ő még nem találkozott olyan emberrel ebben az országban, „aki ha vesz egy mély lélegzetet, nem mondja azt ki, hogy igen, ő az oroszoknak drukkol”, arról is értekezett, hogy Ukrajna egy csődtömeg, amit nem szabad befogadni az Európai Unióba, mert semmilyen kritériumnak nem felel meg – bár „ettől még lehet sajnálni az ukrán népet” – tett egy megengedő gesztust.

Bencsik szerint „azért drukkolunk (az oroszoknak), hogy ennek a pokoli hazugsággépezetnek legyen már vége”, és természetesen azt is megfejtette – nem nagy meglepetés –, hogy VALÓJÁBAN ki felel a háborúért:

Amerika Ukrajnát beleugrasztotta, és az oroszokat belecsábította ebbe a pokoli, ördögi történetbe.

A Telex cikke szerint Bencsik „Nem-voltam-kommunista” András 1990 előtti szakmai munkássága, amely a korabeli honvédelmi minisztérium szakfolyóiratától az MSZMP Somogy megyei lapján és a Csepel Művek lapján át a Népszabadság címoldaláig vezetett.

Bencsik András már 1986-ban hitet tett Budapest és Moszkva barátsága mellett az akkori pártlapban.

Forrás: Telex

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
0rbán agyament díszpintyei, drukkol mint a focimecssen...,az ilyen normális?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
0rbán agyament díszpintyei, drukkol mint a focimecssen...,az ilyen normális?
Sámannus
Mert jól fizetuk a muszkák. Már régen nem a pohos a főnök!
Béla333
Az ilyeneket mondják "hülyemagyar maffiahívő"-nek...
jáger laszló
Én pedig a békének drukkolok az amcsik LNÉbem is!!!
De nem hiszek az amcsi Peace-ben!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
@Philip Marlowe: csak próbáld meg,hogy egy ukránnak azt mondod,hogy a ruszkik a testvéreik...,a ruszkik sosem bántak velük testvériesen és ebböl következik a mostani gyülölet!
nemkati
Putyin már nem köthet békét, mert az nagy arcvesztés lenne, és beismerése, hogy vesztett. Zelenszkij pedig olyan feltételekkel nem köt békét, amilyen feltételeket az oroszok akarnak szabni. Ennek a háborúnak akkor lesz vége, ha mindkét fél végkimerül. Hatalmas emberi és anyagi áldozat árán. Putyin már mindörökre agresszor és háborús bűnös marad, bármi lesz a vége. Mert ezt a háborút ő kezdte igazolható indok nélkül (erre nem lehet indok), és aljas, embertelen módon folytatta - folytatja. Putyin egy tömeggyilkos.
Nessy
A volt Munkásőr c. újság főszerkesztője természetes, hogy az oroszoknak drukkol! Ezt szokta meg sok éven át!
Emmersson71
Így megy ez...
A hivatalos duma kimegy kormánynyilatkozatban, de a véleményüket ilyen apparátcsikok és csinovnyikok által teszik nyilvánvalóvá :(
Macskaszem
@jáger laszló: Képzeld, mindenki a békének drukkol, bármit is hazudozik össze a fideszcsürhe. Mindössze Putylernek visszavonulót kell fújnia. Egyedül rajta múlik, hogy béke legyen. Barátilag.
nemkati
Remélem, mindenki tudja, hol a helye. 0rbán világosan megmondta.
Úgyhogy meg vagyunk mentve.

Brüsszel a háború, Magyarország a béke pártján áll. A békét csak a Fidesz tudja garantálni.

www.delmagyar.hu/orszag-vilag/2022/10/brusszel-a-haboru-magyarorszag-a-beke-partjan-all
2015-2022.miniszterelnok.hu/beket-csak-a-fidesz-tud-teremteni/
justhpeter
A söpredék tévében Orbán söpredéke szerepel a teljes jobboldal áldásával.
Csak Norisz és senki más
Hát, baszki! Ez nem a focimeccs: Felcsút - Taktazsadány...
S nem is 90 perc!
Eladott Ország
Bencsik András a kíváló munkásőr , Dobtáras Stefka Pista vezesd a harcot, Rezsi Csepel felelj neki...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274885245_490458832701076_3821971637246364268_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=F729G4zkkUQAX-v9Q4a&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDJHer3UUPuebbYNyvgwYfPMXwbuASn7odfY-FunZz6Eg&oe=63EF52C8
Bencsik azt mondja, hogy mem volt kommmunista. – Kádár: A faszt nem volt az. A Népszabadság pártpolitikai rovatában számos cikkben propagálta, hogy hozzá hasonlóan minél több magyar fiatal ismerje meg, sajátítsa el, lehetőleg jó alaposan az orosz nyelvet és a szovjet kultúrát, rajta keresztül legyen híve a „magyar-szovjet testvéri kapcsolatoknak, a szocialista hazafiságnak és az internacionalizmus szellemének!"
uploads.disquscdn.com/images/ecc1e58cb6abc70ca06a1b02a871c51b7eae1c0c4e2dea43eddbbb44e0fd218f.gif?w=800&h=489
Bencsik András a lovagkeresztes kommunista , azt a betyár Istenit!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/161578334_1763334067166619_431801679856814418_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=BbaQ-WQV1ZQAX_lOeAj&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfB1PtwypTecDLSy_i1SMPFbNT32QZ2S955fpiBmToRobQ&oe=641188FD
Al X
@nemkati: 11:00 Miért kínozza magát olyan "olvasmányokkal" mint amiket belinkelt?
Yoda69
Ez a rohaft moszkovita komcsi fereg, hogy ott dogolne meg ahol van. Kadar alatt besugo volt, most meg puttyant segget nyalja.
Peller Anikó
@Yoda69: Ez még a munkásőrökre is szégyent hoz.
Eladott Ország
@Philip Marlowe: "A helyiek hálával üdvözölték az orosz elnököt." Nincs ez másképp Észak-Koreában sem! Legalább most már elválik a szar a májtól, hogy kit és hogyan tart sakkban Putyinka. Oh szegény Putler. Ő csak áldozat. "Putyint belehajszolta az orosz nép." Gondolom ez ugyanaz az orosz nép, amelyiknek esze ágában sincs katonának menni.
Szerintük például nem akkor lesz vége a háborúnak (értsd: béke lesz), ha a támadó abbahagyja a támadást, hanem akkor, ha az áldozat abbahagyja a védekezést. Ezért nem is kéne segíteni az áldozatot, hogy hamarabb adhassa meg magát. Hab a logikai tortán: az áldozatot Amerika és az EU támogatja, tehát Ukrajnának egy amcsi támogatással a háta mögött kéne magát megadnia akkor, amikor éppen jól halad a saját területe visszafoglalásával stb. Vagy: legyen végre béke, de nyerjen Putyin a magyargyilkos ukránok ellen - az nem baj, hogy akkor Putyinból közvetlen szomszéd lesz, és több lehetősége adódik minket is sakkban tartani. Az se baj, ha függünk az orosz gáztól, csak ne legyen drága. Fegyvereket küldeni a jogosan védekezőnek, az a béke elleni cselekmény, de az orosz mozgósítás, na, az hótziher maga a szent békeharc.
Eladott Ország
@Shikari: ma, 11:40 ☻ Mellesleg O1G-gnek, meg a kakadunak is ez a véleménye a békéről. Ezt nyökögi mindenki, mindenhol. Ez lett kiadva a fidesz pártközpontból is. Ott van a gond, hogy Magyarországon ez a kormánypolitika. Volt egyszer egy Hofi Géza, és volt neki egy nagy igazsága: "ahhoz, hogy ki mennyire hülye, semmi köze a lakóhelynek"
Eladott Ország
@Shikari: ma, 11:58 ☻ Mert az egész világ hülye és a fidesz a helikopter! Na elmész te a jó qrva anyádba fideszes barom! Nem lesz olyan rémes az a többpártrendszer elvtársak, ha csak egy párt lesz!
uploads.disquscdn.com/images/f06e56c7a2f7476d766dc0cdef1923cb547578301a42d51dfef964014b9e5912.jpg?w=800&h=437
A román cigányod fizeti a legtöbbet az energiáért egész Európában Putyinnak, te barom! Ezzel, a ruszkikat éppen ez a ganaj maffiakormány támogatja legjobban pénzzel! + PAKS 2-vel, te ökör!
jáger laszló
Emléxel miért tört ki az oroszok lázadása úgy 10 évvel ezelőtt Ukrajnában??Hát érdemes visszaidézni az eseményeket
Tanulságos azt hiszem!!??
Sokakat lehet,hogy elgondolkoztat!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
lampa laz
@justhpeter: Csak a söpredék tv-ben és egymásközött mernek ilyeneket mondani mert a sarki kocsmából lehet, h mentő vinné el.
Terminátor
@Shikari: Te véletlenül nem vagy orosz!
Tán akkor születtél, amikor sok magyar nőnek született orosztól gyereke!
Te nem vagy közöttük?
Yoda69
@Terminátor: csikari roman, de lehet hogy dolgozott a secunak Csau alatt. Az ilyen ketszinu tetvektol minden kitelik.
Yoda69
@Terminátor: csikari roman, de lehet hogy dolgozott a secunak Csau alatt. Az ilyen ketszinu tetvektol minden kitelik.
Terminátor
Utánanéztem.
A bencsik kesőbb született, tán rákosi volt az apja!
Lepényleső
...tény az kérem,hogy aki a kommunistának mondott Népszabadság politikai főszerkesztőségéig vitte 1986 körül,
az most hátraarccal (szerintük előre) váltott ismét köpönyeget,- a régit leporolva,- ahogy a cáratyuska elvárja?
csipetke
Ez a bencsik se százas.. Azt mondja, Amerika Ukrajnát beleugrasztotta, az oroszokat meg belecsábította ebbe a történetbe..
Kérdem szeretettel.- Ki a bánatos lószerszám állt putyin mögött pisztollyal,hogy támadja meg Ukrajnát?Lássuk már be,hogy putyin megzakkant, és az elmebeteg víziói, hogy majd újra összehozza a Szovjetuniót, az az ő álma marad. Azt se látja be a baromarcú, hogy nem tud a NATO fölé kerekedni, mert ahhoz olyan kevés ő,meg a hadserege kevés mint a lószarban a vitamin.Egy ilyen idióta,bomlott agyú ember miatt dőlt romba egy ország,és haltak meg százezrek, a ruszki,és az ukrán oldalon is. Nem értem,hogy putyint miért nem "iktatták" már ki. Akár egy pisztollyal,akár egy muszájkabáttal...Amit meg bencsik mond, az a kutyát se érdekli...
amortizáltok
simán akkor piros könyvesnek nevezték öket. Párttag az nem azonos a kommunistával nekik volt gerincük. A párttag meg kiváltságokat élvezett ilyen pld a Merkurnál aki tudja 3-5-7évet is lehetett autóra befizetve várni, vagy tanácsi lakásra rajtuk kívűl vezerékes telefonnal kevesen rendelkeztek max a BM. - HM dolgozói. vb titkár munkásőr parancsnok beépített emberkéik. benn meg csak csikk mocskos szájjal akár a paraszt.két kultúrtahó

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.