A CATL 2022. november 28-án benyújtott kérelme alapján folytatta le a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal az összevont környezeti hatásvizsgálati és egységes környezethasználati engedélyezési eljárást. Az eljárás február 13-án zárult le, a Debrecen Déli Ipari Parkba tervezett akkumulátorgyártó üzem minden eddiginél szigorúbb feltételekkel kapott egységes környezethasználati engedélyt. A döntés még nem végleges - tartalmazza a közlemény. A kormányhivatal a jogszabályi előírások szerinti időpontban és tartalommal közzéteszi a határozatot a honlapján is: a határozat kivonata már elérhető, teljes terjedelmében pedig a döntés véglegessé válásakor, február 18-án lesz lehetősége közzétenni - áll a közleményben.

Forrás: epitesihirek.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
környezet arculcsapva? Német gyár 24 GWh.vizigénye igy és most 70,000 köbméter késöbb 692,400 köbméter honnan is lesz majd 1,2 millióra emelkedik a leirt szövegükből valo. végűl megáll 3,759,500 köbméternél vicces kissé. A feketetengeri csatornával vagy az Atlanti óceánból. Nos legyen de mivel a Debreceni pulykakakasunk a24GWh nak éppen hangyányival tőbb mint NÉGYszerese lesz teljesitmányben. SZibériából hozzák neki TÁN A Négyszeresnyi VIZMEnnyiséget? AMI AKKOR MINDENEK FELETT A négySZERESE a németek 3,759,500 nak ugye bár ?rámegy az összes termálkutunk gyógyvizűnk ásványvizeink mert VALAKI MOHÓ MEGAlómániás ?
amortizáltok
ők meg a pénzért megmondják a tutit legyen aztán a végén hová bujdosnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.