A fideszes korrupciót aprólékos munkájával feltáró dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő most a Völner-Schadl ügy egyik szándékosan homályban hagyott, kulcsfontosságú szereplőjének viselt dolgairól tett közzé Facebook-bejegyzést, amit változtatás nélkül közlünk.

Hadházy Ákos: kulcsszereplőt radíroz ki Polt Péter ügyészsége a korrupt fideszes Völner és Schadl bűnügyéből – nem Rogánról van szó

Dr. Takács Katalin neve a nyomozati anyagok minden második lapján ott van, mégsem gyanúsított. Forrás: Facebook, dr. Hadházy Ákos

Hadházy hétfő reggeli Facebook bejegyzésében tehát ezt írja: „Ismerjék meg Takács Katalint, a Végrehajtói Kar hivatalvezetőjét. A kollégája másfél éve előzetesben ül, de neki eddig a haja szála sem görbült, és ha másért nem is, emiatt a főnökének, Varga Juditnak le kellene mondania.

Takács nyakig benne volt a végrehajtók kinevezését érintő botrányban, a neve kis túlzással a nyomozati iratok minden második lapján szerepel (néhány kiragadott példát mellékelek is), Schadl az ő beavatása és aktív segítsége nélkül egy lépést sem tehetett volna a korrupt rendszere kiépítéséért. Még sincs a neve a vádlottak között, sőt, a mai napig ő a korrupt végrehajtói kar adminisztratív vezetője. A titulusa nem hangzik olyan komolyan, mint az a mellette ülő Schadl Györgyé, aki (máig!) a Végrehajtói Kar elnöke, de ahogyan az lenni szokott, az adminisztratív vezető tevékenysége ennél a szervezetnél is legalább annyira fontos, mint az elnöké.

Ennek ellenére Takács Katalin – Rogán Antal és annak kabinetfőnöke, Nagy Ádám mellett – egyike azoknak, akiket az ügyészség látványosan kimentett a rekordgyorsasággal lezárt ügyből.

Takács személye azonban nagyon fontos közvetlen főnöke, Varga Judit helyzetét tekintve is. A miniszter ugyanis azt állítja, hogy a letartóztatások előtt semmit nem tudott a korrupt rendszerről. A nyomozati iratok ennek ugyan ellentmondanak, de ez tulajdonképpen mindegy is. Azt ugyanis Varga nem állíthatja, hogy AZÓTA SEM TUD SEMMIT az ügyről. Ennek ellenére hiába ő Takács közvetlen munkáltatója, a hivatalvezető tovább játszjatja a játékait – neki is köszönhető, hogy Schadl még a börtönből is elnöke maradt a korrupt Végrehajtói Karnak.

Ennek pedig az a következménye, hogy a Schadl által felépített rendszer él és virul. Ennek az a lényege, hogy a Végrehajtói Kar és annak hivatala nem azért van, hogy a végrehajtások törvényességét fenntartsa. Hanem azért, hogy azokat a végrehajtókat, akik nem fizetnek Schadlnek (és Völnernek és még ki tudja, kinek), azokat piszlicsáré fegyelmikkel távolítsák el az állásukból és helyükre jöhessenek a „fizető vendégek“.

Velejéig romlott ez az egész, mint a Fidesz rendszere maga.”

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"Velejéig romlott ez az egész maffiaállam, ami a Fidesz rendszere maga"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
Ennek az ügynek a kezelése egymagában megmutatja az obánrendszer romlottságát, haszontalanságát és ember-ellenességét ! A nemtelen primitivitását nem is emítve ! De tényleg, bayer, schadl, völner, rogán és varga...a dagadt a tetején ...brrrrr !
jáger laszló
Takács Katalin 1 védett tanú és nem, vádlott álltja Polt Pot!!
Ergo az ügyészség vele nem foglakkozik!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
@Shikari: Látom fáj az igazság hogy így felhúztad magad...
Vagy pontosabban az FSZB húzott fel a fizetési listájára? Kopejkában kapod az alamizsnát?
neverland
@Shikari: Már megint fordítva ülsz a hintalovon, bumburnyák.
Peller Anikó
@macskaszar: Ill-gotten gains seldom prosper.

Nem érted ebül?
ómió
Te kit hazudnál bele, Hullaházy efftárs!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.