A Demokratikus Koalíció (DK) elnökségének döntése értelmében Ráczné Földi Judit kapja a nemrég elhunyt Kordás László (DK) listás mandátumát – tudatta a párt hétfőn az MTI-vel.

Az Orbán-rendszer "kérlelhetetlen ellenfele" ül be a Parlament megüresedett helyére
Ráczné Földi Judit. Fotó: dkp.hu

A közlemény ismerteti, hogy Ráczné Földi Judit közgazdász tíz éve a Demokratikus Koalíció tagja, 2015 óta székesfehérvári önkormányzati képviselő.

"Judit Székesfehérváron sokszor megmutatta, hogy milyen egy igazi ellenzéki politikus, de az országos politikában is bizonyította, hogy az Orbán-rendszer kérlelhetetlen ellenfele"

- áll a DK közleményében.

Ráczné Földi Judit éveken át pereskedett azért, hogy kiderüljön: mire költötte az Orbán Viktor által alapított Felcsúti Utánpótlásnevelésért Alapítvány a TAO-pénzeket. "Az ő többéves munkája nélkül talán soha nem tudhatta volna meg az ország, hogy a futballra felvett közpénzmilliárdok egy részét Felcsúton libamájra és túró rudira költötték" – fogalmazott a DK közleményében.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Philip Marlowe: ki akarja 0rbánt megbuktatni ? -talán majd akkor, ha éhenhaltak a hüséges szavazói , az meg csak idö kérdése..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Philip Marlowe: ki akarja 0rbánt megbuktatni ? -talán majd akkor, ha éhenhaltak a hüséges szavazói , az meg csak idö kérdése..
simmering73
Szűkölnek az illiburnyákok. Akkor minden rendben.
Emmersson71
Tényleg Ráczné "offshore" Földi Judit volt a legalkalmasabb a T. Házba?
csak úgy....
@KisTehen: "A Fidesz újabb „bátor” embere kerülhet rács mögé ugyanis sajtóinformációk szerint az ügyészség 6,6 millió forint vagyonelkobzás, 6 év börtön és 5 millió forint összegű pénzbüntetés kiszabását javasolja a jelenleg is országgyűlési képviselő Boldog István esetében. A fideszes politikust vesztegetés elfogadásával és más bűncselekményekkel is gyanúsítják."

"Egyre bővül a lebukott korrupt fideszesek névsora, Mengyi Roland egykori országgyűlési képviselő már börtönben ül, Nagy János korábbi helyettes államtitkárral szemben hivatali vesztegetés és más bűncselekmények miatt folyik nyomozás. A jelenleg is aktívak közül pedig Simonka György a vádlottak padján ül legalább 1,4 milliárdos bűnszervezetben elkövetett költségvetési "
Törölt Nick
Egy időre félretették a csajt, de újabban megint elkezdték szerepeltetni, és az első adandó alkalommal pozíciót is adtak neki. Nagyon nem kellett volna.
csak úgy....
@Shikari: te csak a hazug 0rbánistákat szereted? boldoggal tudnál boldog lenni? ;)
jáger laszló
A fidex legszívesebben azt is +mondaná,hogy a DK kit ültessen be képviselőnek a parlamentbe!!
Édes álom...
csak ennyi
barátilag
J,L,
jáger laszló
Mindenki oda ül ahova hívják
A fidexbe nem hívták hát oda nem ült!!
Hiába csikarodik1Sek hasa???
csak ennyi
barátilag
J.L.
justhpeter
Végre teljes a csapapt. Gy.Németh, Vadai, Kámán után ismét egy unkásmozgalmi múlttal rendelkező,régi, kipróbált elvtársnő került az élcsapatba. Nagy reményt fűzök ahhoz, hogy az árnyékkormányban is fog kapni egy árnyékszéket.
NKF
A szegfűs csapatba minden nyikhajnak off shore cége volt! Nem újdonság.
Törölt Nick
@Horizont: A különbség köztünk meg a fideszbirkák között az, hogy mi azt is elítéljük, ha az ellenzék csinál ilyet, de a fideszbirka körömszakadtáig védi és tagadja, bármit is követnek el a fideszes bűnözők.
jesz
micsoda
jelző...Orbán(rendszer)kérlelhetetlen ellenfele...
-neki is csak egy élete van...tudjátok meg, mennyi az annyi, és akármennyi is, elégítsétek ki álmait...ő is a mi emberünk lesz...csak többért
-értettem uram, rajta leszünk..
icegygenabro
@Shikari: ma, 05:45 Nektek maradtak a kecskék...mert utána megehetitek! :-))))))))))))))))
ómió
Talán már Kaili efftársnő székét is "célba vette"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.