Keressük Magyarország legkedveltebb erdei helyét, természeti kincsét. A 22 héten át zajló szavazás résztvevői nyereményjátékban vehetnek részt, amelyen ajándékcsomagokat nyerhetnek. Az Agrárminisztérium 2023. február 11-én induló sorozatában hetente bemutat egy állami erdőgazdaságot. Az Agrárminisztérium Facebook oldalán hetente megosztunk 8 javasolt helyszínt az adott állami erdőgazdaság területén, amelyre a közösségi oldalon szavazni lehet. Erdeink természeti kincsei minden évszakban csodálatosak, így bármikor érdemes meglátogatni őket!

Forrás: lepesmagazin.hu
Feltöltő: kadar9
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
hát erre kiváncsi vagyok mert amilyenekkel találkozom már évek óta az siralmas . Miért mert a régi erdészek erdőmérnökök kikelnének szégyelve a látnivalót bizony inkább a sirjukba térnének vissza szégyen ahogy az erdőink kinéznek, fák százával kidőlve a pusztitás felsőfoka.nincs erdei munkás akkor ha nincs szegényenber akinek minimális térités ellenében a területet a rendberakásért elvégezné lenne látszata. Erdeinket évekig csak 10 -20 motorfűrészes meg 8-10 autó 15 köbméteres puttonyos billencsekkel k ki lopták 3-5 óra leforgása ala aztán
köddé váltak majd jópárszot csak a jelenlétükröl a nyomok tanuskodtak.Siralomvölgy lett az erdőmüvelés vagy pontosabban nyoma sincs max egy egy FREKVENTÁLT hely lehet, ugyanakkor az erdei utakat lelakatolják ha oda mentőnek kéne bejutni az érdekes lehet sorompokkal Lásd erdő háza behajtani csak kedveseknek avagy CSÓKOSOKNAK.MERT?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.