Jim Blount atya a Szeretetláng mozgalom nemzetközileg ismert misszionáriusa február 14-én, kedden a szombathelyi székesegyházban tart előadást, de Orbán Viktor is elkapta egy fotóra.

Ördögűző papot fogadott Orbán Viktor a kolostorban – fotó
Kép: Facebook/Orbán Viktor 

Jim Blount atya gyógyító imaestre hívja a fiatalokat február 15-én, szerdán 18 órától a Belvárosi Templomba, így nem csak Szombathelyen hanem Budapesten is hirdeti az Örömhírt, valamint belső és fizikai gyógyulásokért imádkozik, különleges ereklyékkel is (Pio atya kámzsája, az Igazi Kereszt ereklyéje, stb).

Isten hozta James Blount atyát Magyarországon!

- írta a képhez a magyar miniszterelnök.

Jim Blount atya, aki egy missziós közösség tagja az Egyesült Államokban, 40 éve hivatalos exorcista. Múlt évben a Szeretetláng fesztiválra érkezett Magyarországra előadóként. Érkezése után az Úr megmutatta neki, hogy Magyarországot a közeljövőben valamilyen támadás éri, amely azonban imával elhárítható lenne:

Láttam egy fekete színbe öltözött, felfegyverzett hadsereget, ami megtámadta Magyarországot, és bevonult annak területére. E hadsereg szellemi háttere ugyanaz, mint a kommunizmusnak és annak mai fejlett világbeli utódainak.

- mondta akkor.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
A vége felé Hitler is az okkultizmus felé fordult ;)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Alfa
..remélem a fő..kibaszott ördögöt-démont kiűzte, de a korrupt ördög/orbán lefizette ...
ugyan úgy fog járni mint hitler,és csauszeskü a nagy kárpátok gecije...
hamarosan...
Havanagi
...és mint főördögöt,kiűzte legalább a pohost a kolostorból?
ómió
@fideszes gyökér: Az öreg böszme dög!? Már nincs hatalmon! Csak sajnos elűzni nem lehet!
ómió
@fideszes gyökér: A "dagadt fiatalemberre" azt hazudjátok, hogy "lop"!? De legalább ezerrel hazudjátok!? A "lendületre" figyelni, ám, efftársak! Különben az általatok államcsődig szétlopott ország javainak visszavásárlását se lesztek képesek a tetvesbolsi fajtátoknak tulajdonítva hazudni! Amúgy, meg, lefetyelj te csak a bolsi latrinátokból, az számodra az "efftárskonform"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.