A DK közleménye szerint a mai európai parlamenti ülésen felszólalt a fideszes Várhelyi Olivér magyar uniós biztos is.

Lehülyézte az EP-képviselőket a fideszes uniós biztos – Azonnali lemondását követeli a DK
A Külgazdasági és Külügyminisztérium által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Várhelyi Olivér. MTI/KKM/Borsos Mátyás

A közleményben kitértek arra, hogy nem tudják, hogy a szomszédságpolitikáért és bővítésért felelős fideszes uniós biztos általában miket szokott mondani, miután a felszólalásait követően kikapcsolta a mikrofonját.

Most azonban ízelítőt kaptunk belőle, ugyanis a mai felszólalása után megfeledkezett a mikrofonja kikapcsolásáról. Várhelyi Olivér a felszólalása után azt mondta a többi EP-képviselőre utalva: "hány hülye van még?".

- írta a párt.

Ez példátlan és teljesen idegen az Európai Parlament működésétől, Európában ugyanis nem szokás lehülyézni azokat, akikkel esetleg nem értünk egyet.

- tették hozzá.

A Demokratikus Koalíció Várhelyi Olivér azonnali lemondását követeli, ha pedig nem hajlandó magától lemondani, akkor elvárjuk az Európai Bizottság elnökétől, Ursula von der Leyentől, hogy azonnal rúgja ki!

Nem történhet meg, hogy egy fideszes ilyen szégyent hoz a magyarokra, hogy lehülyézi az 500 millió európai polgár képviseletében ott ülő EP-képviselőket, akiknek éppen az a dolguk, hogy őt kérdezzék!

A DK természetesen tájékoztatja a példátlan esetről az Európai Parlament és az Európai Bizottság elnökét is, kikérjük magunknak, hogy bárki így viselkedjen az Európai Parlamentben.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Magyar az EU hivatalos nyelve?! Mert hogy mindenki rögtön megértette! Kár a sok tolmácsot fizetni!
Bekapcsolva maradt az a fránya mikrofon, a mi emberünk meg az anyanyelvén megfogalmazott egy kritikát, mely kicsit vitatható!
"Hány hülye van még?" - szólt a kérdés... Tehát kérdés!
Válaszolok: Nyugaton most mind hülye!!! Korrekt volt a kérdés...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FLETÓ
@Maccska: Nem is tetszik @Eladott Ország: nevű trollnak! Most kapott nyugdíjemelést, meg kiegészítést! Mellette egy szaros cigánycsicska, abból él!
Eladott Ország
@FLETÓ: Mennyi is az ifláció f@szkalap?! "igazat mondd, ne csak a valódit". Nő a különbség a nyugdíjasok és az aktív korúak átlagos jövedelmi szintje között ( bérolló) . A korábbi 70 %-ról 50 % alá csökkent. Azaz, a svájci indexálás nélkül a nyugdíjasok koldussá tétele a maffiaállam által garantált. Mi akadálya volt a bűnöző román cigánynak, hogy12 évig b@szott megadni a13. havit, csak választás előtt, hogy rohadjon meg a dagadt, szarhézi!
Clavigo
@Maccska: Asszem arra félkretén Dojcsra gondolhatott.. főleg.
Eladott Ország
A főnöke a vajda jutott eszébe, ezért mondta csak, hogy hülye. De önkritikát gyakorol, lemond. Majd elmegy a Nagykanizsai Putyilov öntőmunkásról elnevezett fröccsöntőüzembe dolgozni 3 műszakban minimálbérért. Ennél még az is jobb lett volna, ha azt mondja, hogy meghekkelték a mikrofonját. Vajon az EB miért elégszik meg ennyivel? Tudják hogy kutyából nem lesz szalonna és fideszesből jó ember. Olivér panaszt tesz a bizottságban, mert ellopták a szövegkörnyezetet a mondata körül. Jó lehet a fizu, ha ennyire ragaszkodik Oli úr! Ha ügyes, akkor azt mondja, hogy úgy értettem, hogy rajtam kívül.
FLETÓ
@Shikari: Hallod! Megint köhög a bolha: @Eladott Ország: !!!

Nem fér a bőrébe...
gina
Kik a fideszes patkányok??? kirakni a kurv@ anyjukba ezeket az emberi szemeteket... elég volt a beteg beképzelt senkikböl, kik ezek?? senkik----- megtürt emberi nép szolgák,, semmi több és emelett tolvaj hazug moslékok, élen egy hitler utánzattal

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.