Várhelyi Olivér kedden délután az Európai Parlamentben a felszólalása után, vélhetően abban a hitben, hogy a mikrofonja ki van kapcsolva, az mondta: „Hány hülye van még?”. A kijelentés óriási botrányt okozott az Európai Parlamentben. A DK és a holland liberális EP-képviselő, Guy Verhofstadt is Várhelyi lemondását követelte, utóbbi Ursula von der Leyent is felszólította a fideszes képviselő menesztésére. Várhelyi Olivér azt mondja, nem az EP-képviselőket hülyézte le, de bocsánatot kér. Az uniós bővítési biztos arra hivatkozott, hogy kijelentése egy másik beszélgetésnek volt a része. 

Várhelyi Olivér „hány hülye van még?" kérdése óriási botrányt okozott az Európai Parlamentben, elsőként a Demokratikus Koalíció szólította fel Várhelyit lemondásra, vagy ennek hiányában Ursula von der Leyent arra, hogy menessze a biztosát.

Az Európai Parlament egyik képviselője, a zöldpárti Eric Marqardt pedig egy levelet fogalmazott meg Ursula von der Leyennek, amelyben azt a kérdést tette fel, hogy a bizottság elnökének „szerény véleménye” szerint, hány hülye van az Európai Parlamentben.

Óriási botrányt okozott az Európai Parlamentben a másokat lehülyéző fideszes uniós biztos – Várhelyi Olivér közleményben magyarázkodik

Várhelyi Olivér beszédet mond a visegrádi és a délkelet-európai országok házelnökeinek konferenciáján az Országházban 2021. szeptember 24-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Szerdán délelőtt közleményt adott ki Várhelyi Olivér, amelyben úgy fogalmazott, hogy

Őszintén sajnálom az Európai Parlament 2023. február 14-i plenáris ülésén tett megjegyzésem körüli félreértést.

Arra hivatkozott, hogy ez egy privát magyar nyelvű beszélgetéshez kapcsolódott közte és a mellette ülő kabinetvezetője között egy teljesen más témában, „amit kiragadtak a szövegkörnyezetből”. Várhelyi Olivér az esetleges félreértésekért kért elnézést. Hozzátette:

Teljes mértékben tiszteletben tartom az összes uniós intézményt, beleértve az Európai Parlamentet és a tisztelt képviselőket is.

Az Európai Bizottság szóvivője pedig kijelentette, hogy sem ezen, sem más ügy kapcsán nincs tervbe véve, hogy vizsgálatot indítsanak Várhelyi Olivérrel szemben.

Forrás: 24.hu, hvg.hu

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Szegény Várhelyi! Őt is félre értették! Nem ezt mondta, nem így mondta, csak kiragadtak egy mondatot, és azt magyarázzák félre a gonosz képviselők!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Szegény Várhelyi! Őt is félre értették! Nem ezt mondta, nem így mondta, csak kiragadtak egy mondatot, és azt magyarázzák félre a gonosz képviselők!
e örö e bódottá
Ahogy lemegy meghunyászkodva köcsögbe a kis magyar buzi kurva szelesre tárt ánuszrózsával, csak ne rúgják ki...
Ez hungarikum, ezt már tanítani kéne!
csak úgy....
@KisTehen: magyarázkodni ti piszoku tudtok! :)
csipetke
Ezt nemigen lehet megmagyarázni. Mellesleg az unióban csupa hülye ül, csak ez a gyökér várhelyi a helikopter. Remélem kirúgják a francba
jáger laszló
Már írtam!!
Ő azt mondta ,hogy hüje,,,,...
tessenek így érteni és ne félre!!!???..
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@KisTehen: Hányszor mondtam,hogy nem vagyunk kiváncsiak a családod nő tagjai "hívatására"!Arról meg nem nyítok vitát,hogy a bilétákat te osztogatód jó pénzért a gyerekkori képei alapján!
csak úgy....
@KisTehen: ne cifrázd,nem is tudsz németül! te a magyar faxoktól tanultál , azért is vagy ekkora hazudós bunkó! :)
nezelodo
Miért nem azt mondta, mint a kenyéradója, hogy "ember éppen a miséről jövök", vagy azt, hogy "kellemes karácsonyt kívánok", (amit aztán meg is kapott), és biztos bútorlap törő kedve támadt amikor teljesült a kívánsága.
rokker33
Azt a vén fasz junkert sem baxták ki a kellemetlen szituációja miatt, pedig ő megérdemelte volna, de Orbánban volt annyi tartás, hogy nem csinált belőle ügyet! Ez a hülyék gyülekezete a "dékás fijúk" mindent megtesznek,hogy a fideszt lejárassák, de gyenge próbálkozás volt! Mehettek vissza pest utcáira szónokolni bénák.
csak úgy....
@KisTehen: begörcsöltél mikor megláttad ,hogy meló? :)
páratlan ujjú patások,fideszéknél melóból fölmentve!
gina
Fidesz szemét mind a többi, nem tudnak viselkedni , egyet tudnak, hazudni és lopni,Gratulálok OV ezt jol csináltad,,
csak úgy....
@rokker33: te buta borsodi cigánygyerek, azt junker viccnek szánta,0rbán is csak röhögött,-persze te szellemi kódis nem érted,hogy mi a humor,vicc és a pofátlan prosztóság között a különbség! -ezért is lettél krumlihámozó! :)
csak úgy....
@KisTehen: könnyü neked csak leveted a zoknid! :) én nök lábát nézegetem ,nem tehenekét..
csak úgy....
@KisTehen: boci elnézést töled, te egy párosujjú patás! meg tudsz bocsájtani? :)
vitriol
Nincs itt semmi látnivaló, ez csak egy fideszes!
csak úgy....
@KisTehen: tükör elötti monológod ,- hát a szavad kunkori e ?
csak úgy....
@Maccska: holvoltál te buta ösember, kovakövet kerestél?
te nevezhetsz te engem akár fekete lukunak is, töled azt is leszarom! egy bizonyos nívó alatt nem veszem figyelembe az östulkokat, tehát kár a gözért!
Eladott Ország
Csak remélni tudom, hogy Olivér Dajcs für Tomikára mondta, mert az tényleg nagyon hülye, azért bocsánatot sem kell kérni. Ismét bebizonyosodott,hogy a fideszeseknél nincs undorítóbb fajta. És még van pofája ilyet hazudnia ennek a tetűnek. Ez még nagyobb pofátlanság, mint a hülyézés. „Hány hülye van még?” A fideSSben? Az összes!
polgarb
Hazudni köröm szakadtáig, letagadni a csillagos eget,hülyének nézni mindenkit is!
justhpeter
Itt sem történtek véletlenek. Orbán berágott amikor Trócsányi nem kellett az uniósoknak és úgy döntött, hogy ebben az esetben az Uniónak a hozzá hasonló tapló tahó is megfelel. Orbán az egész bagázst mlységesen lenézi.
csak úgy....
@Maccska: te ösember, öregapád mikor mászott le a fáról?
csak úgy....
@KisTehen: ettöl fideszesnek sosem kell tartani, ök még véletlen sem mondanak igazat!
csipetke
@rokker33: 14:55 A fideszt nem kell lejáratni. Megy az nekik egyedül is...
csak úgy....
@KisTehen: na jól van kis dedós,bizony betörik ..., de csak azért hogy ne hisztizz tovább!
ha látod 0rbán bácsit lyukas fejjel,akkor legalább tudod, hogy ö egy neolibsi!
rokker33
@csak húgy...: 15:03 te húgyagyú baromarcú szerinted az normális hogy diktátorozik pofozkodik egy vén fasz, de hagyjuk is te német csöves csicska nem fogok egy húgyagyú faszszopóval leállni vitatkozni!Úgy is megmagyarázol mindent na pucold a német wécét öcskösöm!
csak úgy....
@rokker33: te húgyagyu baromarcú buta borsodi cigánygyerek, szerinted az normális,hogy te itt bunkóskodsz mindenkivel ,mint egy született borsodi cigó, aki a labancoknál krumplit hámoz!? nem sül le az ótvaros böröd a buta pofádól?
rokker33
@csak úgy...: csak a magadfajta korcsokkal, meg aki nem tud hozzám szólni értelmesen,csak azokkal viselkedek igy, de úgy látom te igényled ezt a hangnemet!Szerintem a német főnököd is kutyának nézett én is annak foglak nézni te alkoholista csöves bevándorló...
csak úgy....
@rokker33: te egy elmebeteg és reszkess,ütött az utolsó pár napod -órád...!?- nem szeretnék a helyedben lenni...
balos
@KisTehen: Szerintem menj orvoshoz,mert azt sem tudod,hogy hátulról dugod a húgod!
csipetke
@m73: tegnap 14:47 Ez nem dolgozik, itt lakik a propin, fidesz troll. Gusztustalan egy kenyérkereset
ómió
Szólj igazat, botrányt okozol! Korruptbolsi fórumokon mindenhol így megy!?
Rockxy
"Teljes mértékben tiszteletben tartom az összes uniós intézményt, beleértve az Európai Parlamentet és a tisztelt képviselőket is."
nem kellene, haver!
vegyél példát innen:
rumble.com/v1rccy4-igaz-emberi-beszd.html
ómió
@m73: Miközben a bárcáskurva anyádat dugod, talán majd megsúgja elmebajosságodnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.