Győr egykori polgármesterét díszpolgárnak jelölték, ám ezzel nem mindenki ért egyet.

Borkai évekkel a szexbotránya után úgy érzi, megérdemelte a díszpolgári címétMTI/Koszticsák Szilárd

Borkai Zsoltot jelölte Győr díszpolgárának idén Hajtó Péter fideszes közgyűlési képviselő, ezt Radnóti Ákos, Győr szintén fideszes alpolgármestere meg is erősítette – írja a hvg.hu. A hír nyomán a blikk.hu pedig magától a jelölttől kérdezte meg, hogy mit szól a váratlan fejleményhez azok után, hogy egy szexbotrányba belebukott. Úgy tűnik, Borkai szerint nincs itt semmi látnivaló, ő úgy érzi, hogy megérdemli a kitüntetést.

Ez nagyon megtisztelő számomra, büszke vagyok rá. A sportpályafutásom, a 13 éves polgármesterségem, a MOB-elnökség és egyéb tevékenységeim minden mozzanata Győr irányába mutatott. Ha nagyképűen is hangzik, azt gondolom, már csak olimpiai bajnokként is megérdemlem a díszpolgári címet. Nekem ez a szeretett városom, győri voltam, vagyok és leszek

– mondta a bulvárlapnak. Ami a botrány illeti, arról is nyilatkozott: „Azon már túl vagyok, hogy az emberek negatív véleményére reagáljak. Nyilván vannak, akik azt kérdezik, mi az anyját keres ott a Borkai, de a lényeg, hogy én tudom magamban, mennyi mindent tettem a városért. Az 1988-as olimpia után nagyon jól esett a siker, de legyünk őszinték, a választások előtti és utáni egy hónap teljesen lenullázott engem. Tudom, már sose fogom az életemben elérni, hogy az emberek szeressenek, de ez nem zavar, ahogy az sem, ha bukott polgármesternek neveznek.”

Forrás: hvg.hu, blikk.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az Audi-földes mutyi mutatott csak igazán Győr irányába.
Jogállamban ez az ember és társai börtönben lennének, és nem díszpolgári javaslaton.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
e örö e bódottá
A lónak a f4sza tövig a seggében, az jár ennek a fideszes patkánynak (is)!

Mikor érti már meg a sok féreg, hogy hiába ér el sikereket bármilyen téren (sport, művészet, stb.), ha emberileg egy sz4rzsák, akkor az lenullázza az eredményeit?
Ez esetben - úgymond - diszkvalifikálva lett, Borkai, mert kiderült róla, hogy egy korrupt, kábszeres erkölcsi hulladék.
ómió
@Aki Én: Bolsiék önmagát másrahazudni igyekvő aberrált elmebetege! Eszerint te is "bedolgoztál" Gréczy efftársadnál? Eddig még nem is dicsekedtél vele!
Lepényleső
...evidencia,- sőt közpénzen befizetni legalább egy speciális adriai hajóútra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.