Győr egykori polgármesterét díszpolgárnak jelölték, ám ezzel nem mindenki ért egyet.

Borkai évekkel a szexbotránya után úgy érzi, megérdemelte a díszpolgári címétMTI/Koszticsák Szilárd

Borkai Zsoltot jelölte Győr díszpolgárának idén Hajtó Péter fideszes közgyűlési képviselő, ezt Radnóti Ákos, Győr szintén fideszes alpolgármestere meg is erősítette – írja a hvg.hu. A hír nyomán a blikk.hu pedig magától a jelölttől kérdezte meg, hogy mit szól a váratlan fejleményhez azok után, hogy egy szexbotrányba belebukott. Úgy tűnik, Borkai szerint nincs itt semmi látnivaló, ő úgy érzi, hogy megérdemli a kitüntetést.

Ez nagyon megtisztelő számomra, büszke vagyok rá. A sportpályafutásom, a 13 éves polgármesterségem, a MOB-elnökség és egyéb tevékenységeim minden mozzanata Győr irányába mutatott. Ha nagyképűen is hangzik, azt gondolom, már csak olimpiai bajnokként is megérdemlem a díszpolgári címet. Nekem ez a szeretett városom, győri voltam, vagyok és leszek

– mondta a bulvárlapnak. Ami a botrány illeti, arról is nyilatkozott: „Azon már túl vagyok, hogy az emberek negatív véleményére reagáljak. Nyilván vannak, akik azt kérdezik, mi az anyját keres ott a Borkai, de a lényeg, hogy én tudom magamban, mennyi mindent tettem a városért. Az 1988-as olimpia után nagyon jól esett a siker, de legyünk őszinték, a választások előtti és utáni egy hónap teljesen lenullázott engem. Tudom, már sose fogom az életemben elérni, hogy az emberek szeressenek, de ez nem zavar, ahogy az sem, ha bukott polgármesternek neveznek.”

Forrás: hvg.hu, blikk.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az Audi-földes mutyi mutatott csak igazán Győr irányába.
Jogállamban ez az ember és társai börtönben lennének, és nem díszpolgári javaslaton.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Törölt Nick
@Shikari: Egyelőre csak jelölve van. Vicc kategóriában.
Törölt Nick
@Shikari: Tudom te azt is megelégedve fogadnád, hogy ha orbán a pofádba szarna, és megtaposna.
nejlontacskó
" de legyünk őszinték, a választások előtti és utáni egy hónap teljesen lenullázott engem. "
Úgy is van, legyünk őszinték!
Borkai, téged nem az a két hónap, vagy az ellenzék nullázott le, hanem te, saját magad!!!
Emmersson71
Pff..Tarlós és Demszky is díszpolgár. Nincsen már rangja ennek a kitüntetésnek!
jáger laszló
Igen
Amit a Borka tett az nem volt törvénytelen, csak botrányos tett volt!!
Ezért azonban még nem kéne díszpintyé avatni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
@Shikari: tibike! kár,hogy örült vagy és túlbuzgóságodban arról megfeletkezel,hogy borkai drogozott is,ami büncselekmény és amit te nagyon elitélsz,persze nem a fidesztrógereknél!
tibim, te leszel a 2023 as év díszseggnyalója! a te mottód : nyalásra magyar mert nyalni jó!
Emmersson71
@Shikari: Ugyan..te szar román vagy! Kizárólag akkor jártál hazánkban, amikor lefizettek titeket és Budapestre buszoztattak a Birkamenetre :P
szép új világ
Igaz, hívő keresztény - fidesz módra. Legyen büszkék rá a győriek. Talán még egy szobrot is megérdemelne a főtéren, amint lisztes orral két ribanccal hentereg.
Aki Én
Az Audi-földes mutyi mutatott csak igazán Győr irányába.
Jogállamban ez az ember és társai börtönben lennének, és nem díszpolgári javaslaton.
jesz
csak az a lukas zokni ne lett volna...a többi rendben...

:-)
izéke
Esetleg a Becsületrendet nem kérné? Hisz megérdemli...vagy az angol lovaggá ütést? Ha a király nem ér rá én szívesen megteszem csak jó éles legyen a kard
ómió
Gréczy efftárs még nem kapott a "körszelfijei" címén!? Alszotok, efftársak!?
Giovanni Alba
Ha ezt megszavazzák, örökre ráég a szégyen a győriekre. Jobboldali erkölcsi fölény, mi? Igazi keresztyén hazafi, kokó, kurvák és mérhetetlen jellemtelenség.
A javaslattevő most szondázza a pógárok tűrőképességét cinikus módon, vagy csak a népség arcába vágja, hogy ezt is megtehetik?
dr. prédikátor
@Shikari: H I M R I N G Y Ó NEKED K U S S !!!
Eladott Ország
Szerintem is megérdemli, egy feltétellel: A Kóté lányok adják majd át análisan, nagy nyilvánosság előtt. Mi az ő segge, persely? 5 forintosokat dobálhatna bele Bayer Zsóti, mert megérdemli. Amit tettél az megtestesíti az igazi keresztény, polgári, kipcsak, türk, NER, stb. értékrendet! Csak a fideSS! Csak a qurvák, csak a lopás! A ló néz, a csikó lát, hát miért ne lennék díszpolgár? Győr pályázhatna a "Balkán szexkulturális fővárosa" címre. A székesegyházban lesz majd a hálaadó mise. "Mer' én még azon a ladikon is a városét dugtam a qrvákat! Azér', hogy a győri polgártársaknak jobb legyen! Mer' én nem csak a szívemen, de a farkamon is viselem szeretett városom érdekeit. Életemet, véremet és ondómat áldozom szeretett Győrömért!" A "mellékszálról", a korrupciós ügyekben való érintettségéről bezzeg szemérmesen hallgat! A "mennyi mindent tettem" helyett, mennyi mindent loptam, és akkor már jó is. Egy utolsó gerinctelen szar vagy nem diszpolgár.
Eladott Ország
"... én tudom magamban, mennyi mindent tettem a városért . " Ja , persze. Hány száz négyszögöl földterületet is síbolt el azzal az ügyvédnek álcázott bűntársával a várostól ? És még ha a sok szavazó birka a kurvázós botránya után is - jellemzően - rászavazott , azért elég sokat ártott Győrnek is. Jelentkezhetne bőrdonornak. A pofáján van belőle bőven. Az a legjobb, hogy ezeknek a fideszes véglényeknek még bukásuk után sem indul be valami féle önkontroll, lelkiismeret, vagy önértékelés. Meg vannak győződve, hogy mindent jól csináltak csak a külső körülmények hatására Soros, nemzetközi összeesküvés, libsik, Brüsszel, stb...buktak meg. Lényegében áldozatok. Persze ebben a tudatállapotban tartáshoz segíti őket a teljesen apatikussá tett magyar társadalom is, aki szintén nem erőlteti a felelősség vállalás kérdését. Magyarul nyomorék egy társadalomban élünk ahol ilyen abszurditás egyáltalán felvetődik. Ő itt Zsóti fideszes konzervatív-keresztény értékrend, közpénzből...
uploads.disquscdn.com/images/b6b30cc3789ac4606638a212c963f143046c1d297ef029ed3ac7d44de5d49bff.png?w=800&h=720
No de legalább nem engedik az óvodákban az LMBTQ aggitációt! Az is valami, nem? Ja, hogy nem is akar senki agitálni? Nem számít, a lényeg, hogy nem engedik! Az a kis qrvázás, meg drogozás meg igazán jól megfér a katolikus papok molesztálásái meg az intézményesített kormányzati lopás (Völner és társai), Hatvanpuszta meg egyebek mellett.
Aki Én
@ómió: Látom nem tudod kiverni a faszverést a fasz fejedből, te aberrált elmebeteg.
lampa laz
A fidesz által eddig kitüntetett figurák közül nem fog kilógni. Arra meg, h az emberekből mit vált ez ki magasról ßrnak, ahogy mi is rájuk. Ennek a csődörnek ha lenne némi esze akkor a felvetés pillanatában nemet kellett volna mondania, a várható reakciók miatt.
leszholnapis
azért nem árt ha valakinek mégsem száll el az agya!
drrotf
Ha a díszpolgárság elnyerésének feltétele a feddhetetlen élet, akkor tényleg nincs itt semmi látnivaló, mert akkor Borkai ezen válogatón már az első kőrben kellett volna esnie.Ám ha mégis ezt a címet olyanok is megkaphatják aki életük egy részében nem úgy éltek ahogy azt az emberek elvárhatják egy dísz pintytől,tehát nem mindig élt erkölcsös, feddhetetlen életet, akkor mérlegelni lehetne.Én biztos vagyok benne, hogy Borkainak az lett volna a legjobb, hogy ha az első körben kiesik a jelöltek közül.Ha nyer azt fogják mondani az emberek hogy nyugodtan lehet itt félre kúrni, nyugodtan lehet itt léha, züllött életmódot élni, drogozgatni, ettől még én a város dísze vagyok!Tiszteljetek győri emberek!Ez a jelölési javaslat a FIDESZ értékrendjét mutitja nagy betűkkel, az ilyen megbotlott emberekre kell a magyarnak büszke lenni!Ehhez képest egy utca sarki léha nem szűzlány is lehetne a város dísze, és popo-lgára, ha mondjuk csak úszni tudna!
koszpeko
@Shikari: kuss legyen gyáva narancsos náci és takarodj vissza gazdád valagába
balos
@leszholnapis: Hát 1 fideSSes "csödőr" a gatyájában hordja a "kardját"!Az agya pedig a ruhatárban a naftalinbam,nehogy furdalja a lelki ismeretlensegge!
e örö e bódottá
A lónak a f4sza tövig a seggében, az jár ennek a fideszes patkánynak (is)!

Mikor érti már meg a sok féreg, hogy hiába ér el sikereket bármilyen téren (sport, művészet, stb.), ha emberileg egy sz4rzsák, akkor az lenullázza az eredményeit?
Ez esetben - úgymond - diszkvalifikálva lett, Borkai, mert kiderült róla, hogy egy korrupt, kábszeres erkölcsi hulladék.
ómió
@Aki Én: Bolsiék önmagát másrahazudni igyekvő aberrált elmebetege! Eszerint te is "bedolgoztál" Gréczy efftársadnál? Eddig még nem is dicsekedtél vele!
Lepényleső
...evidencia,- sőt közpénzen befizetni legalább egy speciális adriai hajóútra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.