Orbán Viktor február 18-án, szombaton 15 órától tartja évértékelő beszédét a Várkert Bazárban, amiről Nagy Ferónak is megvan a véleménye.

Nagy Feró Orbán évértékelő beszédéről: „Végre valaki rendet rak a mi agyunkban is”MTI/Cseke Csilla

A nemzet csótánya a Hír TV-n arra a kérdésre, hogy mire számít Orbán Viktor ma délutáni évértékelő beszédében, elmondta: „Végre valaki rendet rak a mi agyunkban is”. A zenész egyébként már nagyon várja az eseményt, amin személyesen is jelen lesz – szemléz a 24.hu.

Arról is beszélt, hogy szerinte a miniszterelnök legalább öt évvel mindenki más előtt jár,

ezt pedig szerinte az is bizonyítja, hogy amikor a Fidesz 2006-ban elveszítette a választásokat, akkor Orbán Viktor azt mondta, a jóisten nem akarta, hogy nyerjen a párt. Persze ezt akkor Feró még nem hitte el, ám amikor a következő választásokon a Fidesz győzött, akkor rájött, hogy Orbán minden bizonnyal előre tudta, hogy ez fog történni.

Elmondta azt is, hogy ő mindig lázadó volt, és most is az, csak most a liberális európai rendszer ellen lázad annak ellenére, hogy ő saját magát is liberálisnak tartja, merthogy felőle aztán „bárki bármit mondhat, legfeljebb azt mondom, hogy hülye”. Szerinte egyáltalán nem gond, hogy egy rockzenész efféle politikai, „öltönyös” rendezvényre megy, azon legfeljebb a „fizetett, baloldali trollok” háborodnak fel. Nagy Feró emellett az újságírószakma mindennapi működéséről is kifejtette elképzeléseit.

Forrás: 24.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ja,és hogy a miniszterelnök öt évvel jár mindenki előtt? Háát, ha csak azt a malacperselyt nézem,amit lölő őrizget neki, akkor ez így van. Nem volt,és reméljük nem is lesz mégegy ilyen miniszterelnök,aki a nép / az ország boldogulása helyett a saját pereputtyát, a strómanjait,oligarcháit gazdagította, nem kicsit...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
öt évvel nem járhat előrébb, mert a jövő hetet sem tudja megmondani senki sem , mi is lesz a világpolitikában, vagy itthon milyen botrány pattan ki.

Majd ma kiderül, mennyire gondolkodik előre..
csak úgy....
ez a faszi totál bekómált! -sok vót a kossuth...
csipetke
A te fejedben nemigen lehet rendet tenni, mert ott lakik az őskáosz. Ez is ahogy öregszik,úgy hülyül...
csipetke
Ja,és hogy a miniszterelnök öt évvel jár mindenki előtt? Háát, ha csak azt a malacperselyt nézem,amit lölő őrizget neki, akkor ez így van. Nem volt,és reméljük nem is lesz mégegy ilyen miniszterelnök,aki a nép / az ország boldogulása helyett a saját pereputtyát, a strómanjait,oligarcháit gazdagította, nem kicsit...
Törölt Nick
Feró, te tényleg hülye vagy ha azt várod, hogy az agyadban az rakjon rendet aki megbomlasztotta.
Attól csak súlyosbodni fog a szánalmas állapotod.
ESCOBAR
Feró, Feró! Neked magadban kellene rendet rakni! 1945-óta nem sikerült!
jáger laszló
A csótány már előzetesen értékeli az még L sem hangzott ov beszédet és méltatja is!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Clavigo
Maximum a tiedben,,kistáska.Mekkora pöcs lett ebből a köcsög senkiből..!
ómió
Viszont, az "efftársijának olyanja" nincs is!
Libbantölő
@Princess Leila: ez csodálatos komment volt! Egyedül találtad ki vagy többen is segítettek?
Nessy
Nagy Feró fejében hamar "rendet lehet rakni"!
Libbantölő
Hol van a buzibanda? M73kutya, csakúgyretek, akiénszopó, balosgeci, stb gyúrcsányszopó féreg? Remélem dolgoztok éhbérért húgyagyúak!! Hahahahahahahaha
fergeteg
Ekkora büdös szennyes bolsi lap már csak az EZ A LÉNYEG. húúúúú.
Aminek már megvan a pontos címe. Indulhat nóta. El lesz húzva a lázító rohadt judeobolsevisták nótája
egyenként,darabonként.
amortizáltok
nem használ neked sem a piros kendő de elmondhatod kinyalintottál egy Kossuth dijat orbán seggnyalásával.
Pálinkás Pál
micsoda egy ocsmány féreg lettél...az ősricsések okádnak tőled...
Yeromos
A "mi agyunkba" ne túlozz olyan nektek nincs nektek csak nagy szaros nyelvetek van.
dr. prédikátor
CSÓTÁNY!!! A TE FEJEDBE MÁR NEM LEHET RENDET RAKNI MERT NINCS, AGYAD TE EGY AGYMOSOTT ZOMBI BIRKA VAGY!!!
colibri
Szerintem soha nem volt teljesen 100-as. Amióta meg beleállt a dagi hátsójába, különösen lekvárnak képzeli magát a polcon!
human
Aki önálló gondolkodásra nem képes az mindig valami vezetőtől várja, hogy magyarázatot adjon a dolgokra. Orbán erre tökéletesen alkalmas, hisz míg 2008-ban még óvva intette a magyarokat az oroszoktól, mert onnan csak rossz jött eddig, 2010 után már mintaként ekintett az moszkvai rezsimre és a komcsi Pekingnek ígért egyetemet, vasutat magyar adóforintokból. Ezt az elelntmondást is lenyomta valahogy a hívei torkán. Ez pedig vagy Orbán retorikai képességét vagy a hívei szellemi képességét minősíti.
Giovanni Alba
@human: ma, 10:50
A kettes, a kettes a helyes válasz. Ha 01G böfögne egy öblöset, a hívei abból is ki tudnák olvasni a világmegváltó gondolatokat.
Egyébként meg ez a csótány maga ellen beszél csak nem fogja fel, hiszen mi lehetett a fejében eddig, ha most kell rendet tenni? Viszont sikeresen eléldegélt a zűrzavarral, fura lesz neki a rendrakás után.
drrotf
Bizonyára Nagy Feró tagadja,hogy minden ember egyedi ami azt jelenti hogy mindegyikünk különbözik a másiktól.Úgy látszik hogy Nagy Ferónak a természet rendje nem felel meg, neki olyan egyének a pozitívak, az elfogadottak akik egyformán gondolkodnak a világ dolgairól, és mivel most ez nincs így kellett már egy rendet rakó a fejekben!Ferikém !Erre Te is meg a többiek is várhatnak, mert ez nem fog bekövetkezni soha sem amíg azt a fajt amibe még Te is beletartozol egyedi!Sajnos Viktor nem rendet rak a fejekben, ha nem a godolkodóban káoszt ,zavart okoz, egy részt azért mert nem a valóságból, hanem egy általa elképzelt világról beszél, másrészről minden nap és órában mást és mást mond rajta eligazodni nem lehet de nem is érdemes. Harmadrészt pedig maga megmondta, hogy ne azt figyeljük amit mond, hanem amit tesz, s ezért amit ma fog mondani azt holnap simán letagadja, azt mondja majd ,hogy azt egészen másképp kell érten!Ilyen rendrakásra minden felnőtt ember képes, nincs ebben semmi különös, csak az állapítható meg hogy álláspontját a dolgokról úgy változtatja mint más szennyesét, magyarul a szaros gatyáját!
lampa laz
"Végre valaki rendet rak a mi agyunkban is”. Csak a te és a hozzád hasonlóaknak kotorta arrébb a penészt az agyába, a trutymó attól még ott maradt.
Aki Én
@fergeteg: mindig bekómálsz amikor apád lerúg magáról, te elmebeteg balfasz?
Aki Én
A csótányt soha nem az eszéért kedvelték. Még ha igaza is lenne, akkor is gyomorforgató ez a seggnyaló csicskaság.
És akkor most nem kérdezem a világraszóló inflációnkat.
Na, abban valóban fényévekkel mások előtt vagyunk.
Az orbáni-infláció pusztító.
simmering73
A te fejedben már rend van. Csak egy kifeszített spárga van benne. Ha azt elvágnánk, leesnének a füleid.
leszholnapis
Tipikus szolga mentalitás!! Majd ÉN döntöm el hogy kinek higyjek kinek a gondolatait kövessem! Már csotánynak is kevés vagy !Egyszerü szitok szo lett: fidesz...
balos
@leszholnapis: fideSS a magyar megfelelője a nagy előd ss-nek!
Péter2
Hát úgy néz ki a cikk szerint , hogy ezek a saját elméjükkel , magukkal állnak harcban .
Yoda69
Patkany, a te agyadban mar nem lehet rendet tenni, akkora ott a kaosz.
e örö e bódottá
Sosem volt normális ez a szarputtony.

"1969-ben alakult lányzenekarként, akik főleg feldolgozásokat játszottak. 1971-ben csatlakozott Nagy Feró a zenekarhoz frontemberként. A következő években teljesen kicserélődött a tagság, 1974-től elkezdtek saját dalokat írni az akkor divatos glam rock stílusban. Folyamatosan próbáltak lemezszerződéshez jutni, ennek érdekében 1976-tól a diszkózene felé orientálódtak."
Sámannus
Már is kész vagy kisöreg akinek agya sincs annak könnyű rendet tenni. Hamar túl vahy rajta
gina
Retkes kis nyaló kutya , a te fejedben már nem lehet rendet tenni, ott nagy a káosz ...
Lepényleső
...ahogy tette valaha "Dolfi bácsi",- bár cirka 50 000 000 embernek már nem kellett megöregedni?
evacica
A te agyadban már nem kell és lehet rendet rakni mert a káosz óriási! Döbrögi meg csak a pénzt és a hatalmat rendezi a sok ilyen eszement ember agyában!
simmering73
"Ennek a csodavilágnak vannak igen kártékony élőlényei az egyik ilyen a csótány. Amelyik alapvetően a meleg, ám sötét helyeket kedveli, nem szereti a fényt. Na ebben a gyűlölet erdőben is lakik több ilyen példány, de a szóban forgó a díszpéldánya ennek a fajnak. Ez a teljes átalakuláson átesett szerencsétlen, ami egyébként a lepkék sajátja, gondolom valami evolúciós félresiklás lehet Darwin-féle evolúciós elméletben, tehát ez nem bábból lett pillangó, hanem csótányából lett valami annál is visszataszítóbb. Igen, ő az, a Nagy Ferenc nevű 77 éves, homofób, megélhetési babos kendős lázadó, aki mostanság egyre gyakrabban osztja az észt a brüsszeli partizán ánuszrózsájából. Ez a csávó már Kossuth-díjat is kapott azért a szellemi amortizációs munkáért, amit a szekta lelkes rajongói érdekében végez. Nem annyira előadóművészi minőségében, hanem mint a Fidesz-rendezvények VIP-vendégeként, felkent pártszimpatizánsként, nagyjából mindenhez értő megmondóemberként. "
kolozsvaros.com/2023/02/21/az-elteto-vilagossagot-kitakarjak-es-elszivjak-elolunk-a-friss-levegot/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.