Úgy néz ki, hogy az EU-s pénzek az év második feléig aligha érkezhetnek meg Magyarországra. 

Ezt vajon mivel magyarázza majd a Fidesz? Rossz hírt jött Brüsszelből az EU-s pénzek kapcsánOrbán Viktor/Facebook

Navracsics Tibor területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős tárca nélküli miniszter a napokban azt nyilatkozta, hogy a kormány a jövő héten mutatja be az Európai Bizottságnak azokat a törvénymódosítási tervezeket, amelyek feltételei az uniós források folyósításának.

Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy a magyar lépések értékeléséhez Brüsszelnek is idő kell

– mutat rá az mfor.hu. Március 31-i ugyanis a határidő, amíg a Parlamenten át is kell mennie ezeknek a törvényeknek. Ezt ugyan elvben lehet teljesíteni, de valószínűtlen, hogy az EB egy értékelést ennyi idő alatt elkészítsen, hiszen ez akár 2-3 hónapot is igénybe vehet. Így a hírek szerint legkorábban április-májusban indulhat meg és juthat eredményre az értékelési procedúra. Ha pedig ezek után a Tanács elé terjesztik az akár a források feloldását jelentő javaslatot is, a többi jogállamisági vállalás teljesítése is szükséges lesz.

Forrás: mfor.hu

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Egy fillért se ezeknek a szemét tolvaj ptkányoknak, aztán meglátja a sok elmebeteg hivö mit tett ezzel az országgal ez a beteg zsiros kipcsák,,
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Egy fillért se ezeknek a szemét tolvaj ptkányoknak, aztán meglátja a sok elmebeteg hivö mit tett ezzel az országgal ez a beteg zsiros kipcsák,,
Eladott Ország
A szélhámos, bűnöző és politikai prostituált román cigánynak és bandájának egy eurócentet sem szabad adni. Kutyából nem lesz szalonna!
kereső
@Maccska: Akkor, aki "libcsi-buzi" egy huncut árva petákot se fizessen nektek-mimagyaroknak- be a kasszába. Tartsátok el magatokat- mind a hárommillióan.
Clavigo
@Maccska: Akkor Orbán apád meg a Kondája miért is rinyál a visszatartott eu- s pénzek miatt ? Éhesek a stromanok,haverok...meg a család ? Mesélj,,te olyan okos vagy.
kereső
@Maccska: Válljunk el ágytól, asztaltól- azután meglátjuk, ki többre. Orbán és maffiája maradhat a tiétek.
Clavigo
@Maccska: Te egyre hülyébb vagy ,,vazze
Terminátor
@Maccska: :Magyarország megtermel annyit ami nekünk kell."
Ezzel én is egyetértek, a többi magyar meg rothadjon meg!
Eladott Ország
Ember! Hát most jövök 556 közbeszerzésből! Úgy tűnhet, hogy ebben az ügyben a nyilvánvaló korrupció, a fergeteges lopás a legfőbb probléma, pedig nem. Itt az a végletekig elborzasztó, hogy már nincs is a piacon olyan szereplő aki képes lehetne nagyobb volumenű munkák felvállalására és elvégzésére. Kikoptak, kihaltak, elszegényedtek. Ennek a "Magyararisztokrácija teremtésnek" a lényege eleve az volt, hogy a NER-hez hű érdekeltségeket fejlessze megkerülhetetlen piaci erővé. Sikerült. Méghozzá túl jól sikerült. A nagy erőlködésben ugyanis útközben az árokba került minden elképzelhető konkurencia. Azok pedig egész egyszerűen kipusztultak a piacról. A megrendelések elmaradgatásával szépen sorban elmúltak. A munkaerő elvándorolt tőlük, az eszköz állományuk ebek harmincadjára került a cégeiket felszámolták, jogutód nélkül megszüntették. Ami van az mind a NER-ben van. Szépen leosztva a folyamatokat egészen az utolsó lapátosemberig. Ebből pedig itt normális piacgazdaság a büdös életben nem lesz már. Gecinél azért maradt kb 8.000 milliárd forint.
csak úgy....
@Maccska: "A magyar hazafiak nem szorulnak rá a külföldi segélyre." :) te egy nagy genya, ezzel azt akarod mondani,hogy 0rbán nem hazafi, azért mert milliárdos segélyeket kapott nyugatról? :) shikari,te totálkáros!
jáger laszló
A liberális Soros és Gyurcsány keze van a dologban és a migránsok lába!!
Más nem lehet,mert mi nagyon akartuk,hogy jöjjön már a money
csak ennyi
barátilag
J.L.
dr. prédikátor
@Maccska: NE NYIVÁKOLJ MERT KESZTYŰT CSINÁLOK A BŐRÖDBŐL!!!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 13:33 ☺ A qurva szélhámos és tolvaj román cigányod az egész országot már így is tönkreb@szta, Európa koldusháza lettünk, hogy b@sznátok meg a qrvaánytokat, mocskos szarháziak! Az Euró milliárdokból a keményen dolgozó kisember sose látott semmit, legfeljebb az odaszórt üveggyöngyöket, hogy vakuljon a büdös parasztja.
Az Európai parlament német alelnöke . Az EU-s támogatásokat Orbán korrupt rendszerétől akarjuk megvonni és nem a magyar néptől.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273575401_480891293657830_2343686371270884799_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=4wctXeTjL9cAX8RCg30&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCfcnMAtzDRQCusHNWEv9mWM7kT6zVDcQ4KNAVeI9qZ3Q&oe=63F58F1A
Az EU-s pénzeket lenyútuk a népnek meg ezt adjuk.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/144906192_2772095196376888_4445216064580420892_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=aN7pU9L_aq8AX_EhZE1&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAXWKVh-U-TRSKlYQqw3kssDa5vx8LVPJ1gwiqkSL3xUQ&oe=6418388E
nejlontacskó
@Maccska: igen, ez látszik is, ezért vesz fel hiteleket a kormány, mert jól el van, az EU pénze nélkül.
Érthető...
Nessy
Mivel magyarázza? A híveknek ismerős : Soros, Gyurcsány, Brüsszel, migráció, háború! Még véletlenül sem azzal, hogy állandó támadási felületeket hagy a kormány, és elsősorban O.V.! O.V. megmondta, hogy egymaga dönt a rendeleti kormányzással, és egyben minden felelősség az övé! Na, ez az, ami nem igaz! Dönteni ő dönt, a felelősség már mindenki másé, rajta kívül!
Eladott Ország
Bíró Ferenc, az Integritás Hatóság elnöke: „Nem Orbán rendszere korrupt, hanem az egyes emberek” Nem vártam, hogy ilyen gyorsan leírja magát. Na, csak kiderült erről is, hogy fideszes. Valahogy minden pozícióba ezek kerülnek. Bámulat! A NER rendszer gyártotta. Annyit is ér. "nem szabad egyenlőségjelet tenni a kormány és a korrupció közé." Nem szabad, de érdemes. Ennél fontosabb, hogy még egy érv lesz az EU-nál, hogy ne adjanak egy kibaszott eurócentet se. Az ugyanis egyszerű tény, hogy a korrupció rendszerszintű és felülről irányított Magyarországon, így ha ezt az új hatóság se ismeri el, akkor kamu az egész korrupció elleni fellépés, nincs miről beszélni. Eddig sem gondoltam, hogy Bíró Ferenc a Veszett Foxterrier néven vonul majd be a korrupció elleni küzdelem történetébe, de ez akkor is gyors volt. Szakmailag és emberileg is leírta magát, tehát az egyetlen kérdés, hogy miniszter lesz vagy jegybankelnök.„Nem Orbán rendszere korrupt, hanem az emberek.” Jól értem, akkor, hogy a számla nélkül dolgozó vízvezeték-szerelőre fognak rámozdulni? Az interjú szerint még időbe telik - Bíró szerint akár több évig is eltarthat -, mire teljes gőzerővel működni kezd a Hatóság. Akkor a pénzek megérkezése is időbe telik. Akár több évig is eltarthat. Nem Hitler rendszere volt náci, hanem csak az emberek. Nem a rendszer nyitotta meg a gázcsapot, hanem az emberek. Nem Sztálin rendszere volt tömeggyilkos, hanem csak az emberek.
csipetke
Csak a címre.- Mivel magyarázza? Hát amivel szokták.--Brüsszel-Soros, migráncsok- Gyurcsány. A kiválasztott tetszés szerint aláhúzandó...
justhpeter
Bizony nehéz az élet mostanában a Karmelita és a Lendvai utca környékén. Kaviár és orosz pezsgő nélkül visít az ólban az Orbán-konda. Két hónap harc az Unió ellen, s két hónapot mindjárt csúszik az uniós pénzeső. Lehet, hogy az ízig-vérig demokrata Orbán így akarja segélyezni az Uniót ?
verőce21
Az ország hosszú ideig nagyon jól meglenne európai uniós pénzek nélkül is. Tévedés, hogy ezen múlik az ország boldogulása, de a célunk az, hogy minden uniós forrást megszerezzünk...!
verőce21
Mindenesetre, a forint addig "szárnyal" az euro-val szemben, amíg dr. Miniszterelnök Úr el nem mondja ma a beszédét...! :)
Eladott Ország
@Philip Marlowe: Tulajdonképpen ha a szél lengetné őket az volna méltányos. Hát, nagyon úgy néz ki, hogy kib@szottul nem jött be a "Fogjátok be a pofátokat, azt csinálunk amit akarunk, és ide a pénzetekkel mielőtt éhenfagytok!" taktikájú, arcoskodó, másokat leszaró, tolvaj, nagyképű, gerinctelen, tetű politikai taktika. Jelen esetben Magyarország 12 év alatt kapott 6 Marshall segélynyi pénz amit elb@sztak, nincs sehol.
uploads.disquscdn.com/images/6f3aa50b460761c207fbda861e0b1c6da22ff3af47cb4406236e8e6145560a88.jpg?w=800&h=394
Egyre nagyobb szarban vagyok.
uploads.disquscdn.com/images/6db8df7e736be275ce7eefc804937771bf37e809e0a4a62b35612f842c9475df.jpg?w=800&h=747
Nessy
Az ország remekül el van uniós pénzek nélkül is! Mennyi hitelt is vett már föl eddig a kormány nagyon titkosítva az összeget és a kondíciókat? Mennyi kötvényt bocsátott ki az MNB magas kamatra? Ezeket bizony vissza kell fizetni, elsősorban a plebsznek! A több milliós fizetéssel könnyen lehet vétózni, semmibe venni a szabályokat, bunkó módon viselkedni! Aztán a sok adó mellé még kettőt, hármat kitalál a kormány, természetesen az oligarchái és jóbrátjai érdekeit szem előtt tartva! Őket nem érheti kár!
balos
Egyet ne feledjetek fideSSes seggnyalók,ha bukik,akkor az ország viszi el a balhét!Én mosom kezeim!Ezt fogja mondani!
Peller Anikó
@Libatömő: Hát miafaszt ugatsz itt akkor te baromállat hát szíjjad magadba a geci hazugságait aztán nyugodtam maradhatsz is ott, mert itt nem hiányzol senkinek nyomorult hurkanémeti romángeci.
leszholnapis
@kereső: az ilyeneket kellene kipaterolni Kamcsatkára!! Na ott boldoguljon
leszholnapis
Az Unio a magyarok kezébe adja Orbánt...és csak utána lesz pénz!!
Németh István
@gina: a bugris kurva leszop holnaplis@leszholnapis: @m73: @Libbantölő: murugya jabkók! miért nem száguldoztok a bugris kurva anyátokba, fasszopó gecik! anép, nem zet aljadékai! Hányok!!
De a lényeg >> az usa-nató armada húzzon a picsába Európából, az eu vezetése a börtönbe - akasztáslag! veletek együtt rohadékok!
Alfa
EGY KURVA CENTET SEM ÉRDEMEL A KORRUPT GERINCTELEN KAMUKERESZTÉNY ORGIÁS orbán ÉS A NARKÓS-PEDOFIL fidesz-ner SZEKTA
Clavigo
@Shikari: Megnézted a Morét,,kukabúvár. ?.
jáger laszló
Fidex stratégia
Negatív hírekre nem reagálunk,vagy ha mégis annak okát.okozóját a Gyurcsányra és az LNZkre kenjük
Ilyen eseteket lehetőleg nem vállalunk ne!!
Ez nem kérés,hanem parancs
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
Nem lesz itt egy euro cent sem, ez egyre nyilvánvalóbb. O1G mar az Unióból való kilépést készíti elő, hogy az országot az orosz foderaciohoz csatolja. Remelem az embereknek megjon az esze es nem hagyjak ezt. Szamunkra csak egy ut letezik es az pedig az Unioba vezet. A ruszkikkal csak szopni fogunk, mint ahogy a multban is szoptunk. Arrol nem is beszelve, hogy az orosz alap ellensege a magyarnak, hiszen 2 forradalmunkat is ok vertek le, a II v.haboruban pedig szazezreket meszaroltak le es hurcoltak Gulagra.
Aki ezek utan is orbant es a ruszkikat istenit az nem mas mint egy mocsadek hazaarulo.
Juhász István
Pedig a navracsicska bejelentette már 2 hónapja, hogy minden le van papirozva, tavaszra át lesz utálva a lóvé, az EU- ból. Ha meg MÉGSEM, akkor nyilván a Gyurcsány, a Soros, és a MIGRÁNCSOK lesznek az okozók. Ebben a sorrendben. Arra kell vigyáznia mindössze, hogy a zsiros állását megőrizhesse, mert ennyi azért JÁR NEKI. / gondolja Ő... /
telegdilaci
@gina: Undorító patkányok folyamatosan hazudnak,a sok Barom őrjöngve tapsolta az év értékelőjén össze vissza hazudozottNem az Ország előtt álló gondokról beszélt hogy oldaná meg,ehelyett mindenkit szapult,mindenki hibás az EU-ban a legmagasabb inflációt nem vállalta be hogy az Ő hozá nem értő kormányzása okzta,a háború a Szankciók(amiket ő is megszavazott) Más Országokat is érintenek a Szankciók,és a Háború,és ott olcsóbb minden mint Magyarországon az infláció is csökken valamiért nálunk még mindig emelkedik,ez nem év értékelő volt egy csomó katyvasz hazugság összevolt gyúrva,a saját bírkái haszonélvezői meg ezeknek a bődületes hazugságoknak újjongva tapsolt,akik ott voltak ezen az agymosáson,éljenezték Orbánt kivétel nélkül valamilyen formában Haszonélvezői ennek a rendszernek!
Németh István
Nem a Fidesznek kell magyarázlodnia HANEM A MOSLÉK EU.-nak hogy egyrészt a járó pénzeket az ORSZÁG miért nem kapja meg?? HANGSÚLYOZOM AZ ORSZÁGOT ZSAROLJA A MOSLÉK EU. mert nekik nem tetszik az ORSZÁG KORMÁNYA, amelyet a NÉP VÁLASZTOTT!!!??? MÁS RÉSZT A HATÁRVDELEMRE EGY FILLÉR JÓVÁÍRÁST ANYAGI SEGÍTSÉGET NEM KAPTUNK! >>> DÖGÖLJÖN MEG AZ EU. VEZETÉSE!
Meg fog, hamarosan!!!
De az usa-nató armada takarodjon Európából, az EU.vezetése a börtönbe! - akasztásilag!
A ti gennyfazék szifilizes rohadt agyatok meg semmit fel nem fog, minek vagytok?>>> @gina: @Juhász István: @Yoda69: @m73: @aki én;
ómió
Brüsszel "haladó efftársi" korruptbolsi vezetése a Magyarországnak járó pénzeket már rég ellopta!
balos
@Philip Marlowe: csicska!Magyarország soha nem volt egyenlő a földes urakkal és az ál nemzethy tömeggyilkos fideSS muszka szopókkal!Azért ne csüggedj ,ha pénz megjön úgyis ellopjátok!
Yoda69
@Németh István: @Shikari: Ti rohadt moszkovita bolsevik hazaárulók.
Szerencsetek, hogy nem éltetek Horthy alatt mert mar lámpavason himbálóznátok.
jáger laszló
Sok már itt a moslék
A végén megeszik a disznók,ha nem vigyáznak
Ha már így a korpa közé keveredtek ártatlanul!!!??,
csak ennyi
barátilag
J.L.
Németh István
@Yoda69: @jáger laszló: @balos: @gina: nem látjátok, hogy az usa hálójában rohad európa, nem lárjátok, hogy az Eu. vezetés kiárusította Európát az usa-nak, nem látjátok, hogy az usa háborúját az oroszokkal az európa népe finanszírozza, nem látjátok, hogy az AMF -usa felhajtásra azon röhög, hogy az Eu hitelt vett fel az ukránok támogatására, nem látjátok, hogy Európa gazdasági ellehetlenítése folyik? stb! olyanok vagytok mint egy baszás utánni gebe lenge szerve!
A lényeg >> az usa-nató takarodjon Európából, az Eu. vezetése a börtönbe - akasztásilag!
vacsi
Az látszik, hogy fizetni nem akarnak!
e örö e bódottá
Navracsics addig kavart, addig tárgyalt, amíg be nem ütött a sz4r. Navracsicsnak "köszönhetően" sokkal rosszabb pozícióból indul Magyarország és sokkal több pénzt vesztett!

Navracsics, persze folyamatosan küldte a pozitív energiát az orbánista fideszes fanok felé (mert csak őket lehet becsapni ebben a kurva országban), és rengetegen poztívak is lettek - a rákszűrésen.

Ahogy Homérosz is mondotta volt: Hé, paraszt, ne azt kérdez, hogy mit tehet érted a 300, hanem azt, hogy te mit tehetnél a 300-ért! (nem, nem a vizit díjról beszéltem)
gina
@Németh István: Te elmebetg idióta , öszintén remélem az EU kirúgja ezt a büdös proli cigányt, akkor lesz ám itt a kánaán, meg is érdemli a sok 1 Bites idióta mint te is,,,tiszta hitleri örület a gyengeelméjüeknek amit ez a zsiros román szemét ugat
gina
Egy centet sem ennek a szemét bandának, megtudják mi az igazság, rohadék OV patkány
gina
TISZTA HITLER EZ A SZEMÉT CIGÁNY,,GYÜLÖLKÖDÖ ALJA SZEMÉT
gina
@Németh István: Tudod inkább 1000 szer a sz@r amerikai hálóban remegek mint 1x mocskos gyilkos orosz szemeteknél meg OV zsiros mocskolodó pofájánál
Németh István
@gina: nem értem mi a gyűlöleted eme mélységű elindítója az oroszok ellen!? Mert ha még a szovjet időszakot idéznéd még csak lehetne valamit érteni! DE ÍGY MANAPSÁG SEHOGY SE! A te dolgod, nyilván megtudod, ha másnak nem is de önmagadnak magyarázni! Azt viszont látnod kell, hogy a gyilkosok, mégpedig az aljas és könyörtelen western gyilkosok bandájának szó szólója vagy! Mégpedig az aljas indokokkal elkövetőknek nyalod a seggét! Niylván jól jársz, sokat keresel vele! Nem irigyli senki! nyugodj meg ! DE azt vedd alapul csak a mai politikai helyzetben >> egyidegen földrész korcs agyú államvezetésének hatalmi vágya érvényesül Európában! tesz tönkre népeket, nemzeteket a családok százezreit millióit! dönt romba nemzet- gazdaságokat világviszonylatban IS!!! ! és te ezt támogatod? te sajnos rosszabb vagy mint maga a közveszé-lyes üvegkalitkába zárt gyilkos elmélyű a zing-zingben!!
Még annyit > éltem az usaba, sok mindent láttam a rezervátumoktól kezdve a tiltott városré-szekig, aztán jártam vietnámban, közelkeleten, oroszországban is éltem egy ideig van mire alapoznom a véleményemet! Az usa erőszakos hatalomra törő megnyilvánulásai a nemzeteket maga alá gyűrni akaró hatalmi vágyai mindent felül írnak! Az ember számukra nem létezik a hatalom eszköze a pénz dirigál, ezért is hullanak el napjainkban is sokszor ezrek! Indúlj ki csak ebből! Ezt neked kell látnod és tudnod! Viszont én azt és annyit mondok, amely nehezen cáfolható, hogy a rendszerváltózásnak csúfolt esemény óta az utóbbi 12-13 évben a nagyon nehéz körülmények közt is a legbiztonságosabb és a legélhetőbb ország vagyunk > a belső ellenség és a hazaáruló brigantik valamint az Eu aljas vezetésének betartása ellenére!
De a lényeg továbbra is, az usa aljas mocskos armadája a nato-val takarodjon Európából az Eu,vezetése a börtönbe! -akasztásilag! >> @gina: de azért azt ne feledd, hogy a szőke haj mögött sötét elméd amolyan tripperes cigány cafkit takar!
verőce21
Rossz hír jött Brüsszelből...! Sajnos az Európai Bizottság (és az Európai Parlament) csak a Wall Street-i zsidók érdekeit képviselő testület lett...!

A két szervezet közül egyik sem képviseli az európai unió, az európai emberek érdekeit..., így fölösleges mindkét szervezet az Európai Unióban. Az Európai Parlament olyan törvényeket alkot, olyan intézkedéseket vezet be, ami senkinek az érdekeit nem képviseli Európában...! Közös eladósítás, közös részvétel egy eu-n kívüli háborúban, szankciók amelyek az Uniónak jobban fájnak, stb.
Bátran kimondhatjuk, hogy mindkét szervezet fölösleges intézmény, az európai emberek ellen...! Reméljük, a legközelebbi európai választásokon el tudjuk törölni, vagy alapjaiban megváltoztatni ezen intézmények működését, hogy ne az európai emberek ellenében hozzanak döntéseket...!
teuton
CSAK az ev vegeig??? En az EVSZAZAD vegeig befagyasztanam, vagy addig, amig orbanc a vajda...
Aki Én
@Philip Marlowe: Figyu agyhalott!
Magadat hülyíted, vagy másokat nézel hülyének?
Aki magyar, Magyarországnak drukkol, nem a tolvaj hazaáruló gazdátoknak.
Nagyon nem érzitek a ritmust, aztán csodálkoztok, hogy 8 millió magyar balfasznak tart titeket.

@verőce21: Na, te másik agyhalott! Látjuk milyen jól megvagyunk a pénzek nélkül.
Világverő orbáni-infláció, hogy csak egy sikert említsek, te vén hülye!
Aki Én
Hogy dagad a feje ennek a beteg embernek.
Hajrá koleszterin!
Juhász István
Az első 1/2 évben SEMMI. Utánna meg majd jön a SEMMISE, a végére marad a MISE... Pedig egy bizonyos navracsicska bőszen igérgette, hogy TAVASZRA itt lesz a lóvé. Márminthogy 2023 tavaszára... Legfeljebb, ha EGYÁLTALÁN NEM JÖN a pénz, akkor majd jól LEMOND, és elmegy nyugdijasnak, több millás nyugdijjal, végkielégitésekkel, stb.
evacica
@verőce21: Kezeltesd magad te szerencsétlen!Talán még tudnak segíteni rajtad!Azt se tudod, hogy mit hablatyolsz ttössze!
evacica
És hogy ki lesz a hibás, hogy nem jön a pénz? Hát terméseztessen a Sorosa baloldal Gyurcsány meg a Brüsszeli bürokraták!Csak egy ember nem hibás ORBÁN!Pedig sajnos miatta nem jön a pénz miatta eget verő magas infláció, de ezeknek a birkáknak beadja, hogy mindenki hibás csk ő nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.