Budapest főpolgármestere azonnali egyeztetést sürget a rendőrfőkapitánnyal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ezt a büdös köcsögöt...még a lovaskocsik idején is akadtak halálos balesetek,te istenbarma zöld buzi...ideje lenne eltüntetni téged te görény!...részvétem a lány családjának...
nejlontacskó
@Pálinkás Pál: azt azért nem ártana valahogy elérni, hogy a száguldozók főleg, ha balesetet okoznak, soha többé ne ülhessenek a volán mögé!!!
karma1
Na, azert azt megneznem, hogy minden egyes autost minden este megszondaztatnak-e majd, hogy ilyesmi ne fordulhasson elo tobbe!?
Borzasztoan sajnalom az elgazolt embert, de nehogy mar a nyul vigye a puskat!? Este, ejjel MINDIG lesznek pias, drogos vezetok, akik igenis el fognak szaladni a helyszinrol, mert TUDJAK, hogy ittak, drogoztak.
Megnyugtatom ezt az almodozo napkozist, hogy nincs a vilagon olyan hely, ahol autosok, biciklistak, motorosok ne okoznanak nap mint nap balesetet, es sokszor nem is a pias, drogos vezetesert, hanem esetleg csak gyakorlatlan vezetokrol, vagy ejjel kevesbbe jol lato vezetokrol is beszelunk.
Ugy latszik, mindenki a sajat frusztraciojat teszi at a magyar politikai eletbe... Ez szornyuseg... De nyugi, karigeri, rad mar a kutya sem fog szavazni jovore. Elintezted magad egy eletre...(Sajnos, a magyar nepet is)
Pálinkás Pál
@nejlontacskó: az tiszta sor, de gyanítom, a biciklis buzeránsnak más ötlete van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.