Az átlagéletkor hatvan év körül van.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Hajrá vikktor, már szinte semmit sem kell tenned és 40 alatt is ennyien lesznek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Hajrá vikktor, már szinte semmit sem kell tenned és 40 alatt is ennyien lesznek.
Nessy
@csak úgy...: Ha sikerül meghosszabbítani az emberi életkort! :-))
gina
Fidesz hivök ez kell nektek idióta agyhalottak, amihez ez a rongyos toprongy OV hozzányúl az ki van végezve, csak fürödjön teben vajban
Peller Anikó
@gina: Majd mindjárt jön a németromán @Órnagy: és lelkendezik mint a förgeteg. A @csikarós: elmondja, hogy a lipcsik. Mega gyurcsány.
Nessy
Az alapellátás lenne a legfontosabb. Sokat le tudna venni a járóbeteg szakellátás terheléséből, ők csökkenteni tudnák a kórházi ellátásokat. Különösen az egy napos ellátással. Pl jelentősen lehetne csökkenteni a szürke hályog műtéti várólistáját. De még pár szakmaiatlan döntés a hozzá nem értő törvény alkotóktól, és ami még úgy ahogy működött, az is padlót fog. A még meglévő , különösen idősebb háziorvosok is szögre akasztják a köpenyt az új ügyeleti rendszer és az irreális "teljesítmény értékelési tervek miatt.
Ditrich
@Nessy: A helyzet az hogy a NER bandát ez ám nagyon nem izgatja. Ha orvosi ellátásra szorulnak azonnali VIP ellátást kapnak a családjukkal egyben bármelyik hazai kórházban. Ott ahol te még időpontot sem nagyon fél évnél előbb! Ha meg úgy gondolják akkor bármelyik külföldi elitt magánklinikára elmennek kezeltetni magukat a sok lopott pénzükből! Pl: Vitya Grácban kezeltette magát anno. Te meg szépen várd ki a sorod vagy dögölj meg. Ja! Magyarország előre megy nem hátra.
Peller Anikó
@Ditrich: Jaj ne már, ők csak a javainkat akarják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.