A kormányközeli Nézőpont Intézet kutatása szerint Orbán Viktort tartják a magyarok a legalkalmasabbnak a miniszterelnöki posztra.

A kutatás szerint a magyarok 49 százaléka Orbán Viktort tartja a legalkalmasabbnak arra, hogy Magyarország miniszterelnöke legyen. – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

Ki más? Orbán Viktor a magyarok szerint a legalkalmasabb miniszterelnök a Nézőpont kutatása szerint

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde után a Várkert Bazárban 2023. február 18-án. – Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Nézőpont Intézet felmérése alapján a képzeletbeli dobogó második fokára a DK-s Dobrev Klára került, aki a választók 13 százalékának tudta elnyerni a bizalmát. A harmadik Toroczkai László hét százalékkal, negyedik a Momentum vezetője Donáth Anna hat százalékos eredménnyel.

Az elmúlt hetekben az ellenzék több vezetője, Toroczkai László, Donáth Anna és Dobrev Klára, hétvégén pedig Orbán Viktor is megtartotta évértékelő beszédét. A Nézőpont Intézet a reprezentatív kutatásában arra volt kíváncsi, hogy a jelenlegi politikai választékból kit tartanak a magyarok a legalkalmasabbnak Magyarország miniszterelnökének.

Forrás: MagyarNemzet.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Tehát a magyarok 51% nem tartja alkalmasnak. A fidesz retorika mentén kijelenthetjük: a magyarok döntő többsége nem tartja alkalmasnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
MI az hogy a magyarok szerint??? inkább egy pár száz elhülyitett barom szerint ,, kikérem magamnak ez a patkány nem vezetö,, hanem egy mocskos tolvaj elmebeteg román cigány !!!
Sámannus
...és akinek esze is van, még szó sem esett.
Amúgy bárki is alkalmasabb orbánnál azzal a kikötéssel, hogy nem putyinpárti.
Törölt Nick
@kereső: Ezek a hitvány orbán seggevége gecik már a magyarságunkat is ellopnák, ha tudnák.
Dr. Proktor
@Törölt Nick: Lopják! Nem látod?
Már csak ők a magyarok...
Edebácsi
A "Nézőpont" szerint világos, hogy Orbán a lagalkalmasabb, Orbán ezért hozta létre ezt a képződményt.
Persze, fideszül a "magyarok" szó "fideszesek"-et jelent, így ez is stimmelhet.
csipetke
A mi nézőpontunk szerint arra a teljesítményre,amit orbán dilettáns vezetőként produkál, arra a sarki Mari néni is képes lenne.
Illetve, teljesen biztos,hogy Mari néni,mint jó gazdasszony nem hagyná kiürülni a kamrát,és a bukszát, mert a nevében is benne van.- gazdasszony,azaz gazdálkodik. Orbán erre se képes,szórja a pénzt, mint a bolond pék a lisztet. Ha másból nem,rohadt nagy hitelekből a mi kontónkra. A Nézőpont intézet,ami a mi pénzünkből működik, próbálna meg mást mondani...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.