A középkorú nő azt állította, hogy rákos beteg, erre hivatkozva csalt ki pénz a férfitól. Több mint 30 milliót csalt ki a pasijától egy győri nő, azt állítva, hogy rákos – Akár 8 évet is kaphatPixabay

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben, aki azt állítva, hogy rákos beteg, összesen 30,5 millió forintot csalt ki egy férfitól – írja a telex.hu. A jelenleg 47 éves győri nő 2012-ben ismerkedett meg egy férfival, akivel összejöttek. A férfi már ismeretségük kezdetén elmondta a nőnek, hogy korábban daganatos megbetegedésben szenvedett, de szerencsésen meggyógyult. A nő erre válaszul azt állította a férfinak, hogy maga is daganatos megbetegedésben szenved.

A nő 2013-2022 között a betegségére hivatkozással, különböző gyógyszerekre és kezelésekre összesen 30,5 millió forintot kért a férfitól.

Pedig a kapcsolatuk már 2016-ban megszakadt – ám a barátság megmaradt közöttük. A nő a pénzt kölcsön kérte és azt állította, hogy örökségéből, illetve testvérével közös spanyolországi nyaralójának nyereségéből fogja azt visszafizetni. Állításaival ellentétben azonban onkológiai kezelésben nem részesült, és sem öröksége, sem pedig külföldi nyaralója nem volt.

Az ügyészség a nővel szemben jelentős kárt okozó, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat, amiért két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztést is kaphat.

Forrás: telex.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
én nem büntetném...a pasi egy hülye,megérdemli...a mai világban két pillanat alatt utána lehet nézni ennek..
Juhász István
Egyetértek a Pálinkás Palival. Próbált volna meg pl. ÉNTŐLEM pénzt kicsalni a " rákbeteg... " 1. Nincs pénzem... 2. ha lenne sem adnék, mert nagyon ÁTLÁTSZÓ a dolog. Amúgy meg, aki hülye, haljon meg... Kompletten MEGÉRDEMLI. Ha rajtam múlna, meg sem büntetném a nőt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.