A Pegasus botrányt vizsgáló bizottság Magyarországra érkezik, és Varga Judittal is szerettek volna találkozni, ám ezt az igazságügyi miniszter visszautasította. 

„Brüsszeli bohózat”? Varga Judit elutasítja az együttműködést a Pegasus-bizottsággal és még oda is szúr nekikMTI/Illyés Tibor

Brüsszeli bohózattal indul a hétfő

– kezdi legújabb bejegyzését Varga Judit. Az igazságügyi miniszter ezzel arra utal, hogy hétfőn megérkezett Magyarországra az Európai Parlament Pegasus-különbizottsága, ami azokban az országokban vizsgálódik, ahol kiderült, felhasználták az izraeli kémszoftvert.

Varga szerint a PEGA-biztosság az európai baloldal céljait szolgálja ki, és mint uniós ügyekért felelős miniszter, „kénytelen” visszautasítani a felkérést. Tovább is magyarázza:

Ugyanis az Európai Unió működéséről szóló szerződés 4. cikkének (2) bekezdésével összhangban a nemzetbiztonság továbbra is kizárólagosan a tagállamok hatáskörébe tartozik. A PEGA-bizottság mandátuma azonban veszélyesen túlterjeszkedik az uniós és az intézményi hatáskörökön, ezt az Európai Bizottság vonatkozó nyilatkozatai is megerősítik.

A magyar kormány ellenzi az ilyen jellegű gyakorlatokat, ezért a jogállamiság védelme érdekében nem járulunk hozzá a PEGA-bizottsággal való együttműködéshez.

Majd a bejegyzést azzal zárja, hogy ezek miatt nem találkozik a küldöttséggel, nem asszisztál „a magyar és európai baloldal Soros-dollárokból támogatott performanszához”.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Nyuszómuszó, sokba fog ez nektek kerülni... Meg sajnos, nekünk is...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Nyuszómuszó, sokba fog ez nektek kerülni... Meg sajnos, nekünk is...
Nessy
@Qqberci: Nekik nem, csak az országnak! Az ő fizetésük bomba biztos!
colibri
Ezt a Varga nevű nőt(?) kellett volna kiválasztani magyar űrhajósnak, kilőni aztán ottfelejeteni valahol a világűrben. Nagy magabiztosságával nem rontaná itt a levegőt!
lusta
Ha már annyira a nemzetbiztonságra hivatkozik ez a pirostérdű házi víziszárnyas, akkor elmagyarázhatná, ha már bevetették egyes magyar emberek ellen, milyen terrorista kockázatot is képeztek ők?
Peller Anikó
@lusta: A nemzetbiztonság a lütyő olvasatában a harácsolt vagyon biztonságát jelenti.

@Macskafül: Jelentsd fel az usákot.
kereső
@Maccska: @Maccska: A pegasus használata magyar belügy- mondja a kormány, nincs jogosultsága vizsgálódni az eu-s bizottságnak. akkor mi a frászért hozol ide "nemzetközi" példákat a botrányra, amelyek nem relevánsak a magyar pegazus üggyel. Semmi közük egymáshoz? Vagy nem osztod pártod és kormányod álláspontját az ügyben??? Vagy csak terelni akarsz, mert valami búzlik...Magyarországon pegazus ügyben.
orsos vendel
Cipesz Csuti ! Gazsagugyi miniszter ! Te kicsit befoftal es most hebegsz, habogsz ! Legjobb vedekezes a tamadas ...
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 16:47
Látom ráakadtál erre a témára mint hivatásos prosti a brokira.
Mondjuk te is a fidesz hivatásos prostija vagy kis hazudozós trollocska.
jáger laszló
Jucika
Brüsszeli bohócokkal most nem tárgyalok
Miért!!??
Csak!! ennyi...barátilag
J.L.
polgarb
@KisTehen: Tudod még követni fosos tehén,hogy ki beszél a fejedben?!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 17:08
Ennyike?hát ez sovánka volt,kis szaros száju hazudozós trollocska.
kereső
@Maccska: Kérlek szépen, iratkozz be az általános iskola 3-4 osztályaiba, hogy elsajátitsd az értő olvasást. Mert amit itt múvelsz, diploma ide-vagy oda, az a szint. Semmi köze a magyar pegazus botrányhoz- amely azért van, mert a kormány tiltott módon olyan megfigyelésekre használta a szoftvert, amely ellenkezik még a használati szerződéssel is. Mit nem lehet ezen érteni? Ennek megitélésén semmit nem változtat az, hogy mások- valakik , valamikor, valahol egy másik országban mit múveltek. Azt majd itélje meg az adott ország lakossága, igazságszolgáltatása. Mivel Magyarország még!!! az unió teljes jogú tagja, az unió alapszerződésében pedig alapvető elv- az emberi és szabadságjog - igy az unió ennek megsértésének gyanuja esetén jogosan vizsgálódik, még akkor is, ha ti hányjátok-vetitek magatokat nagy szuverenitásotokban, és hivatkoztok teljesen alaptalanul "nemzetbiztonsági" érdekre. Ez ócska kifogás, mert ha bebizonyosodna, hogy itten tiltottan hallgattak le magánszemélyeket- az fejekbe kellene, hogy kerüljön.Szóval nincs itt semmi bohócság- hacsak az nem, hogy a magyar kormány alapvető emberi , és szabadságjogokat semmibe vevőnek tekint. Na, ennyike- ez volt a "szabadság+" félóra ner hülyéknek.
kereső
@Maccska: Te hoztad fel a külföldi példákat- ez egy. Leirtam, hogy az eu-nak miért is van jogosultsága vizsgálódni- ez kettő.
Tényleg iratkozz be iskolába- általános iskolába- ez három.
Nem cáfoltál- ez négy. ennyi(ke)
kereső
@Maccska: Jutott eszembe még számtalan szebbnél-szebb gondolat: A qrva nagy szuverenitásotokat nem sérti, hogy magyar állampolgárok- magyar magánszemélyek adatai, magánélete került egy másik állam titkosszolgálatának, állami szerveinek kezébe??? Hmmmm...
Nyírfa
Az hogy lehet, hogy a fideszesek közül senki nem tud viselkedni, neveletlenek mint az utcagyerekek, és erkölcsöt még nyomokban sem tartalmaznak? Mintha egy javítóintézetből szabadulnának rá a társadalomra.
Aki Én
Nagyon szégyenteljes és elkeserítő, hogy ekkora suttyókból áll a magyar kormány.
Nem is csoda, hogy kiknek tetszik.
Kevesen vannak, de nagy a pofájuk.
Totem
Tipikusan gyáva FideSS-módszerrel hárít Varga Őfőméltóságú nagyccsága: eljelentékteleníti a vizsgálatot, mert nagyon olvad a vaj a fején.
kereső
@Maccska: 18:23 Mi köze ehhez az Európai Egyesült Államok-nak, mint álomnak? Ilyen zavaros "okfejtést"- amely szerinted /szerintetek igazolja a magyarországi pegasus használat jogtalanságát, még eddig nem hallottam. Mint már emlitettem- van egy eu-s alapszerződés, amelyet Magyarország elfogadott a csatlakozás alapfeltételeként- az igazolja az Eu jogosultságát. Az, hogy ti xartok egy Magyarország által aláirt szerződés betartására- és ez nem csak ebben az ügyben nyilvánul meg, becstelenné és megbizhatatlanná teszi az országot általatok. Menj és nyald az orosz agresszor fenekét- ő is tojik az országa által aláirt szerződések betartására.
ómió
Talán javasolja nekik a saját, fejük búbjáig érő korrupciójuk vizsgálatát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.