A Telex birtokába került hangfelvételek és nyomozati anyagok szerint Kubatov Gábortól, a Belügyminisztériumból és az egyik parlamenti kabinetből is megkeresték Völneréket a szakvizsga miatt.

Kubatov Gábornak a Fidesz pártigazgatójának neve is felbukkan a Schadl-ügy irataiban

2021 októberében közeledett a végrehajtói pályázatok határideje, és még mindig nem írták ki a plusz vizsgaidőpontot. Október 7-én Schadl csörgött rá Völnerre, miután előző nap egy bizonyos Ádám szólt neki, hogy

Kubatov úr is jelzett valakit, aki szeretett volna szakvizsgázni, és nincs időpontja.

Ez azt jelenti, hogy mások mellett Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, alelnöke, országgyűlési képviselője is tudhatta, hogy milyen csatornán kell jelezni az illetékeseknek a kérést.

A lap megkereste Kubatovot, de nem reagált.

Nem derült ki, hogy az Ádám név itt pontosan kit takar, de az ügy további részeiben többször is feltűnik Rogán Antal kabinetfőnöke, Nagy Ádám. Amikor 2021. júniusában Schadl hasonló kéréssel kereste meg Szabó Imrét, a lehallgatási jegyzőkönyv szerint egyértelműen Rogán Antal kabinetfőnökére utalt. Akkor két embernek kellett vizsgaidőpontot szervezni.

Ha megtennéd, hogy te is szólnál neki, hogy kibaszott szakvizsga napot nyisson már ki tíz percre, mert én nagyon finoman elmondtam neki, hogy neked is van javaslatod

– mondta Schadl Völnernek, aki megígérte, hogy megkeresi Szabót. Az államtitkár azt is megjegyezte, hogy a professzornak mindig van kérése, de szerinte előbb neki kéne bizonyítania.

Forrás: Telex

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Jól megy a csupa magyar Fradinak a magyar pénzből amit Kubatov kisírt a multiktól!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
percsi
Népes fosztogató banda! A magyar nép kirablását csak fentről lehet irányítani-megtenni!
ómió
A többi "felbukkanóról" meg semmi!? Hát, "lemerevedtetek", efftársak!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.