Hadházy Ákos Facebook oldalán számolt be arról, hogy Pétervására polgármestere saját testvérének adta el az EU-s pénzeket elosztó kamuszervezet székhelyét.

A gigamutyizó fideszes polgármester újabb húzását leplezte le Hadházy Ákos – Pörög tovább a pétervásári ügy
Kép: Facebook/Hadházy Ákos

Hadházy Ákos az utóbbi időben keményen ment neki a polgármesternek, ezekről már mi is korábban beszámoltunk. Épített kacsalábon forgó medencés nyaralót EU-s pénzből, használta az Eu-s támogatásból vett luxusterepjárót, és a polgármester meg is fenyegette a giga-mutyit leleplező parlamenti képviselőt, illetve az "idióta" piacról is beszámolt.

A mostani bejegyzése szerint a 2018-as testület ülés jegyzőkönyve szerint ráadásul az ár igen akciós volt- egy bátrabb képviselő nem is szavazta meg a 7.5 milliós vételárat, mert ő tízmilliót tartott volna reálisnak.

Eged István persze “elfogultság miatt” nagylelkűen nem szavazott. Nyilván így tett akkor és, amikor az Észak Heves 33 Npkft ülésein arról döntöttek, hogy melyik családi vállalkozása mennyi pénzt kap.

Ezekről a szervezetekről azt kell tudni, hogy

elsősorban a kistelepülések nyertes EU-s projektjeire tesznek javaslatot, a tulajdonosok a települések, a döntéshozók pedig általában a polgármesterek.

Mint ahogyan Eged István, a munkaidőben a kacsalábon forgó falusi szálláshelyén lebzselő polgármester is a helyi szervezet elnöke.

A mellékelt utcaképek közül az első az eladáskori, a második a mostani állapotot mutatja. Hadházy azért még abban is odaszúrt, hogy a tető felújítása remélhetően már a tranzakció után történt.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Szervezetet kellene Hadházy mellé szervezni és pénzelni ! Komoly archiválási feladatok is lennének, ezek a dolgok nem mehetnek feledésbe, amíg az elszámoltatás meg nem történik ! Mondjuk, a DK alapíthatna egy ilyent, bankszámlával, aztán lássuk, kinek mennyit érne meg ? Ki támogatna egy ilyent, a Momentum, az MSZP, MZP (aki maga mellé akarta kötözni hadházyt), és még ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toller Béla
Szervezetet kellene Hadházy mellé szervezni és pénzelni ! Komoly archiválási feladatok is lennének, ezek a dolgok nem mehetnek feledésbe, amíg az elszámoltatás meg nem történik ! Mondjuk, a DK alapíthatna egy ilyent, bankszámlával, aztán lássuk, kinek mennyit érne meg ? Ki támogatna egy ilyent, a Momentum, az MSZP, MZP (aki maga mellé akarta kötözni hadházyt), és még ?
Aki Én
@Maccska: ...azért néha megcáfolhatnád már.
Csak a hitelesség kedvéért.
Mert ez még senkinek nem sikerült, te agyhalott.
Clavigo
@Maccska: Az gond ezzel,,hogy az ügyészhaverok pártállás szerint látják vagy nem látják a korrupciót- bűncslekményt...
Aki Én
@Maccska: ...számtalanszor megtette, te idióta szarkeverő!!!
Terminátor
@Maccska: Képtelen a lopósokkal együtt dolgozni!
Igazságod van!
Clavigo
@Maccska: Aki rendesen visszaosztja a Zalkotmány Köccségeket,,az általában nincs háborgatva...Vagy te máskepp látod Macskosz ?
nyuggerpasi
@Toller Béla: Nem mernek az ellenzéki megélhetési politikusok semmi komolyabb ellenállást mutatni,mert féltik az egzisztenciát.
csak úgy....
@Maccska: a kis tehen téged kíván, beszéljetek meg egy randit! (azt üzeni,hogy hokedlit vigyél,hogy fölérd)
jesz
Ezekben a felújításokban az a borzasztó, hogy a mukások, akik egész nap trógerolnak, alig kapnak valami minimális fizetést, miközben kacsalábon forgó házat építenek egy tolvajnak...
Clavigo
@Maccska: A mai nap,,számodra legfontosabb híre azért beleégett az agyadba...
Aki Én
@NKF: A gigamutyizó fideszes?
Igen, az.
ómió
Ez lenne a "gigamutyi", Hullaházy efftárs!? Akkor, Czeglédy efftársad 6 milliárdját hova soroljuk?
Aki Én
@ómió: ...akkor ezzel ne is foglalkozzunk? Ez volna a védőbeszéded, te elvetemült komcsicska?
A milliomodik mutyitok, amit tagadsz, te elmebeteg?
Juhász István
Kezdem félteni a Hadházyt. Kérem, NE MENJEN 3 emeletnél MAGASABB épületbe, mert könnyen utólérheti az OROSZOKNÁL MÁR LASSAN NÉPBETEGSÉGNEK SZÁMITÓ...ablakon való " kiesés "...
ómió
@Aki Én: Bolsiék önmagát nonstop másrahazudni igyekvő elvetemülten elmebeteg komcsicskája! Ez már hánymilliomodik másrahazudnivalótok? Ha törvénytelenséget lát ez a Hullaházy fajkretén efftársad, miért nem jelenti fel? Efftársiasan így élvez, vagy attól tart, hogy hamis vád miatt majd ő szívja meg!?
ómió
@m73: Dugd a bárcáskurva anyádat, románbuger! Vagy előbb leszopod az illetékes efftársadat!?
nejlontacskó
@ómió: ha már, hatmilliárdos gigamutyiról van szó.
Mi a véleményed a Mátrai erőmű körüli tízen pár milliárdos mutyiról?
csak úgy....
ilyesmit és hasonló lopásokat csak azokban az országokban mernek megtenni a politikusok, ahol a lakosság 40-45 % a segg hülye és nem azt ítéli el aki meglopta öket, inkább azt aki kiderítette! :) ha egy magyar hülye, akkor a kurvára...
ómió
@nejlontacskó: Arról, hogy azt hazudjátok, vagy, hogy (talán épp emiatt?) nem jelentitek fel!?
nejlontacskó
@ómió: nem értelek, sem téged, sem ezeket a mocskokat!
Ha már Hadházy " bemocskolta " a nevét, ki kell állni a nagy nyilvánosság elé, és tételesen megcáfolni mindazt, amit az állítólagos rágalmazó felhozott ellene!
Ennyire egyszerű lenne.
De nem, inkább kiabáltok kígyót békát, és fenyegetőztök!
Nem gondolod, hogy ez azért, elég árulkodó, illetve, átlátszó viselkedés?
ómió
@nejlontacskó: Aki itt - feljelentés helyett - kígyót-békát kiabál, az Hullaházy efftársad! Tényleg ennyire egyszerű! Kár, hogy nem érted!
drrotf
Nagyon el akarta adni az ingatlant a" pogármesterúr", de miután nagy a család és a faluban mindenki" tesvír", hát választott egyet , s véletlen azt amelyik ténylegesen, vér szerint is testvér!Ezt a mázlit!Ilyen szerencséje csak egy igazi , jó fideszes polgármesternek van, lesz, és lehet!
nejlontacskó
@Pegero: nagyon jól teszi amit tesz, én személy szerint, anyagilag is támogatom, ha kell!
Derítse csak ki a rohadék fideszesek minden korrupcióját, visszaélését!
nejlontacskó
@Pegero: megtehetem.
De ez messziről sem jelenti azt, hogy nagyon jól állnék.
ómió
@csak úgy...: Ha tükörbe nézve ilyet mondasz, az stimmel, de miért próbálod másra hazudni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.