Meghalt az az idős kódexkutató, akiről nemrég  lejárató anyagot készített a Hír Tv, miután a fideszes önkormányzat utcára tette.

Meghalt az a nyugdíjas kutató, akiről nemrég a propaganda gépezet készített lejárató anyagot FOTÓ: KISS SOMA ÁBRAHÁM / MÉRCE

Kovács Zsuzsát az V. kerületi fideszes önkormányzat tavaly októberben a 45 830 forintos nyugdíja mellett összegyűlt pár 100 ezres tartozására hivatkozva – az AVM több tucat aktivistájának erőfeszítése ellenére – kilakoltatta, pedig a nő tartozását a segítő civilek rendezni tudták és akarták volna. 

A történetben előforduló bicskanyitogató fordulatról a 444.hu cikkében olvashatnak tovább. 

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
Azért az elgondolkodtató, hogy egy kódexkutatónak, aki franciaországban élt és tanított ráadásul dr. cimmel rendelkezett nem jutott több egy önkormányzati lakásnál? Hogyan juthatott hozzá egyáltalán és 2013. előtt hol lakott? Hogy-hogy csak ennyi volt a nyugdíja?
Jönnek az összeesküvés elméletek, hogy kellett a lakás valakinek. Én inkább jobban elhiszem ezt: " valamint a közösségi együttélés legalapvetőbb szabályainak sem tesz eleget, ezáltal megkeserítve a társasház lakóinak mindennapjait.”

Ha egy társasházban folyamatos panasz van bérlőre és az a bérlőnek tartozása is van, könnyen kívül találhatja magát.
namihami
Vajon Hatvanpusztán vagy Dunakeszin nem akdt volna egy kis szuterén a számára? Van némi könyvekkel kapcsolatos szakértelme, biztos elpakolgathatott volna a töküres(!!!) családi könyvtárban! Esetleg a betemetett medence melletti (egyébként is felesleges) kazánházban?
vacsi
"pedig a nő tartozását a segítő civilek rendezni tudták és akarták volna. " - miért nem rendezték akkor?
ómió
És, ugye, a halála a "fidesz sarának" hazudandó!?
Nessy
@vacsi: Talán szégyellt kérni! Vannak esetek, amikor rövid idő alatt bonyolódik le egy kilakoltatási procedúra, van, amikor hosszú idő alatt sem történik semmi! Nem ismerjük az ügy részleteit, így nem is ítélkezhetünk!.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.