Kiálltak az EU-tagországok külügyminiszterei, hogy támogassák Ukrajnát, csak Szijjártó Péter nem ért rá. 

A háború első évfordulóján az Európai Unió országainak külügyminiszterei rövid videóüzenetben fejezték ki támogatásukat és szolidaritásukat Ukrajnával. A felvételt a tárcavezetők hétfői ülését követő sajtótájékoztatón mutatták be. Magyarországot kivéve minden tagországból a külügyminiszter állt a kamera elé.

Igaz, hogy Szijjártó Péter nem vett részt a hétfői ülésen, de hiányzott róla osztrák kollégája, Alexander Schallenberg is, utóbbi mégis szerepel a videóban, mert előre rögzítette az üzenetét. Ezt Szijjártó Péter is megtehette volna, mert értesítették a tervezett felvételről. Ő mégis az egyik államtitkárára, Sztáray Péterre bízta a feladatot.

Sokszínűség

– ezt a szót választotta a Magyarországot képviselő Sztáray Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium biztonságpolitikáért felelős államtitkára ahhoz a videóhoz, amit az EU-tagországok külügyminiszterei az orosz–ukrán invázió évfordulójára készítettek az Ukrajna melletti kiállásként. 

Bár Sztáray nem külügyminiszter, a videóban ő szerepel Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter helyett, és ezzel Magyarország lett az egyetlen olyan tagállam, amelynek nem a külügyminisztere szólal meg a videóban. A Népszava azt írja, hogy Szijjártónak Budapesten volt elfoglaltsága hétfőn, így Sztárayt küldte maga helyett az uniós külügyminiszterek ülésére, ugyanakkor a felvételről jó előre tájékoztatták őket.

Oroszország kudarcot vallott, amikor azt gondolta, hogy néhány nap alatt legyőzi Ukrajnát, és továbbra is kudarcot fog vallani

– mondta a felvétel bevezetőjében Josep Borrell, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője, majd erre csatlakoztak rá a külügyminiszterek egy-egy, szerintük Ukrajnához fűződő szóval, például a bátorsággal, hősiességgel, szabadsággal, egységgel, igazsággal – Sztáray pedig a sokszínűséggel.

Forrás: Népszava, Telex

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
a fidesz magyarországnak semmi köze európához, talán még az árpádházi királyok is európaiabbak voltak, mint ezek a nagyon lentröl fölkapaszkodott pénzéhes akárkik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nejlontacskó
Nem ért rá, pedig szóltak ám neki.
Mire ő: Ember, most jövök Putyintól..
csak úgy....
a fidesz magyarországnak semmi köze európához, talán még az árpádházi királyok is európaiabbak voltak, mint ezek a nagyon lentröl fölkapaszkodott pénzéhes akárkik!
KisTehen
libsi hiszti

mintha számítana bármit is, hogy ott volt-e vagy sem

HAHAHAHAHA
KisTehen
az ikránok boldogok lehetnek, hogy boldog 1 éves háborút kívántak nekik
csak úgy....
@KisTehen: egy ökörnek semmi sem számít!
KisTehen
@csak úgy...: minden faszságból értéket próbáltok kreálni ... ki nem szarja le, hogy az eu mit csinál az ukrán háború 1 éves évfordulóján
KisTehen
@csak úgy...: az ukrán háborún kívül van még jó pár háború, amire ti is szartok, nem csak mi
Galway
@KisTehen: Háppersze, hogy nem, te se számítasz, te szerencsétlen marha! Hogy mennyire nem, azt majd akkor fogod belátni, amikor ennyi $€ggnyalás után se vesznek semmibe a hivatalban vagy az orvosnál!
KisTehen
@Galway: te se tanultál április 3-ból, mi? :)
csak úgy....
@KisTehen: egy tehennek butának kell leni és te azt hozod!
simmering73
@KisTehen: Mintha számítana bármit is, hogy ott áltok nyüszítve a brüsszeli pénztárnál.
ómió
Pedig, ugye, efftársilag "temérdek indok" lenne ukránékat támogatnunk: magyar fiatalok "vágóhídra küldése", turuldöntés, jogfosztás, csupa "ajropéer efftársi érték"!
KisTehen
@csak úgy...: @simmering73: megvezetett örök vagytok ... ott lóg a usa lánca az orrotokban :))
sgl
"Az Ukrajnába irányuló külkereskedelmi termékforgalmunk nagyobb mint az orosz, tehát minden látszat ellenére Ukrajna fontosabb külkereskedelmi partnerünk, mint Oroszország.

Mindezek ellenére Szíjártó Péter, a magyar külügyminiszter az egyetlen európai külügyminiszter aki az elmúlt egy évben nem tárgyalt ukrán kollégájával. és az egész nyugati gazdasági közösséggel szembe menve az orosz érdekeket védi.

...A napokban épp tárgyalásokat folytat Fehéroroszországban (20x kisebb külkereskedelmi forgalom mint az ukrán), meg Azerbajdzsánnal kokettál (300x kisebb külkereskedelmi forgalom mint az ukrán), illetve Kirgizisztánnal (több ezerszer kisebb külkereskedelmi forgalom, gyakorlatilag kimutathatatlan).

Az elmúlt hónapban csak keleti, vagy oroszbarát külügyminiszterekkel tárgyalt, teljes az elfordulás a nyugattól, miközben Magyarország 10 legfontosabb export partnere mind nyugati demokrácia, és Magyarország legfontosabb 10 importpartnere is mind nyugati demokrácia.""
vacsi
Most mi a gond? Neki más a véleménye, és attól nem tágít - nagyon helyes!
csak úgy....
@KisTehen: az a lánc a te nyakadon lóg, te ökör és a másik vége 0rbán kezébe!
-téged hülyén visznek majd kényszervágásra...
csak úgy....
ugye a birkák azt nem olvassák el amit @sgl: írt! "Az Ukrajnába irányuló külkereskedelmi termékforgalmunk nagyobb mint az orosz, tehát minden látszat ellenére Ukrajna fontosabb külkereskedelmi partnerünk, mint Oroszország...
KisTehen
@csak úgy...: múúúúú ... múúúúú ... :))
KisTehen
@csak úgy...: usa ... ukrajna ... fegyverek ... jó lesz ... múúúú :)
KisTehen
@csak úgy...: "minden látszat ellenére Ukrajna fontosabb külkereskedelmi partnerünk, mint Oroszország"

ezzel csak magatokat égetitek b+

mi állandóan mondjuk, hogy nem vagyunk orosz barátok

HAHAHAHA
csak úgy....
@KisTehen: kened -vágod a bonyolult anyanyelved !
KisTehen
@csak úgy...: te már ehte német vagy ... alig érted a magyart :)
Pálinkás Pál
a fidesznek semmi köze magyarországhoz...szimplán egy retek cigó vezette szekta..akiktől véglegesen kéne megszabadulni...
e örö e bódottá
@KisTehen: Te csak egy primitív szektatag vagy, egy NERsevik újpufajkás fajgyökér, hiába adod a lazacsávót.

"A szekta olyan emberek csoportja, akik jól megkülönböztethető ... politikai kisebbségi doktrínát (O1G agymenéseit) követnek." /WP/

"Karizmatikus vezető – A szektáknak van egy karizmatikus, általában nárcisztikus vonásokkal rendelkező vezetője, aki rendkívül megnyerő, és aki iránt feltétel nélküli imádatot várnak el.

Erős hierarchia – A szektákban erős hierarchia uralkodik, mindenkinek tudnia kell, hogy hol a helye. Az újoncokat ráadásul elkülönítik, hogy csak akkor találkozzanak a súlyosabb nézetekkel, amikor már kellőképpen bevonódtak a szekta életébe.

Mindent tud – A szekta hitrendszere arra épül, hogy tudja a választ az élet nagy kérdéseire. Mindannyian szeretnénk tudni azt, hogy mivégre vagyunk ezen a Földön, ezek a szekták pedig elhitetik az emberekkel, hogy egyedül ők tudják a valódi választ erre a kérdésre.

Intoleráns más nézetekkel szemben – Ez a pont következik az előző pontból. Hiszen az, aki nem abban hisz, amiben a szekta tagjai, az csakis rossz úton járhat. A szekta nem engedi a vélemények ütköztetését, hiszen azt sugallja, hogy az egyedüli igazság csak nála van.

Kontrollálni akarja a tagjait – A szekták abban különböznek a vallásoktól, hogy nem iránymutatást adnak a híveiknek, hanem irányítani akarják őket. A világ vallásai ugyanúgy az életről gondolkodnak, de a szektákkal ellentétben nem tartanak az egyház kötelékében embereket manipulációval, akaratuk ellenére. A szekták viszont nemcsak a hitünkre akarnak hatni, hanem felügyeletük alatt akarják tartani baráti, családi kapcsolatainkat, pénzügyeinket..."
csak úgy....
@KisTehen: "mi állandóan mondjuk, hogy nem vagyunk orosz barátok" ti tehenek nem is ! :)
baxom a királyi többesedet ! :)
KisTehen
@e örö e bódottá: dk agymosott barátom, alig látsz ki a rózsaszín ködből ... ugye megkaptad klárikától a reménység csomagodat?

HAHAHA
KisTehen
@csak úgy...: ja, mi többen vagyunk ... ezt se akarjátok elhinni, aztán mindig pofára estek :)
csak úgy....
@KisTehen: sajnos a gyogyósok, mint te , valóban egyre többen! -ilyesmi egy nép kihalásához szokott vezetni!
csak úgy....
@KisTehen: egy elbutított nép képtelen magáról gondoskodni és kihal!
erre számos példa van a történelembe! @KisTehen: ti kihalásra vagytok ítélve mert ti gondolkodásra képtelenek vagytok, ti csak azt böfögitek vissza amit a szátokba rágtak!
csak úgy....
@KisTehen: hová tünt a lelkesedésed? :)
jesz
baj lesz ebből a nagy európai ukránölelgetésből...nem kell az oroszokat szeretni, de ezt az ukránok nem fogják értékelni...
lusta
A győri díszpolgárság fontosabb most számára. Minden piszlicsáré üggyel nem tud foglalkozni.
Namely
"Ismét szégyenpadon Magyarország"
Csak a propelleres firkász és agyatlan bőgőkórusa olvasatában.

@lusta: "A győri díszpolgárság fontosabb most számára."
A fenti önkielégítő szakkörön való részvételnél a kutyasétáltatás is fontosabb...
e örö e bódottá
@KisTehen: Orbánista csicska fizetett troll, már megint magadból indulsz ki. Azért mert undorodom a hazug, tolvaj, haza- és Európa áruló, nemzetrontó emberi hulladéktól, O1G-től, az nem jelenti, hogy DK-s vagyok.
Te tényleg nem tudod felfogni, hogy vannak emberek, akiket nem érdekel a pártpolitika, csak egy normális országban szeretnének élni, amit normális vezetők irányítanak az ország fejlődése, felemelkedése érdekében, és nem egy olyan szemét tolvaj maffia-banda, amilyen az O1G által vezetett fitymasz?
Kétféle ember van: jóakaratú és rosszakaratú. O1G határozottan rosszakaratú, így nyilván a követői is... így nyilván te is.
orsos vendel
Gyava fereg !!!" /szopo peti / Olyan vagy mint a fönököd meg cipesz csuti !!! A bator harcosok...röhej !!!
csak úgy....
@Namely: már tehen kollégádnak is említettem, -ha egy országban annyira elszaporodik a buta,gondolkodásra képtelen ,fölülröl megvezetettek száma ,mint ti elszaporodtatok magyarországon, akkor az a nép kihalásra van kárhoztatva!
Németh István
@csak úgy...: @Pálinkás Pál: @e örö e bódottá: sajnos annyira hülyék vagytok, hogy nekek magyarázni nem lehet! De ez még csak hagyján DE az a tény, hogy a valós történelmi tényeket nem vagytok hajlandóak tudomásul venni - az a világon a legborzasztóbb! Úgy, hogy a butákat az olyan barom állatokat mint ti csak felakszatni, de minimum hajtani rab-igába azt lehet, másra nem vagytok alkalmasak! Nézzetek utánna, hogyan indította 2014-ben a mesterséges feszültságet az usa, miként állomásosztatja hadseregét európában 78 éve, és próbált betörni az orosz föderatív födre, miként helyzte ki a zsaroló szándékával az anyagi fejlesztési befektetéseit az ukrán üzemekbe, földekre! Undorító barmok!
A lényeg az usa-nató armada takarodjon a kurva anyjába Európából, az Eu vezetése a börtönbe akasztásilag!
Maccska
@csak úgy...: az utcádban hány német lakik kecskebaszó?
Béla333
Mocskos hazaáruló oltóanyag szakértő toporzék...
namihami
Raplipeti ""nem ért rá""! Pedig szóltak neki! És időben!
Van valakinek hozzátennivalója!?!?!?!
kulabombaafityiszre
Mi mást mondhatott volna kakadu államtitkára,mint sokszínüséget,olyan szivárványosat.
Őrnagy
Érdekes dolog. Biden arról beszélt Varsóban, hogy a háborús bűnösöket meg kell büntetni, és mindenkit meg is fognak büntetni!
Na de van olyan nemzetközi jogi passzus, hogy a háborús bűnök nem évülnek el soha, akkor viszont igyekezni kell ezzel a megbüntetéssel, mert a Pulitzer díjas USA újságíró már feltárta, hogy a Vietnámi háborút is hamis indokkal indították el, ami háborús bűn! Állítólag a vietkongok csúzlival megtámadtak egy amerikai naszádot, de már kiderült, hogy ez nem volt igaz!
Aztán ott a 2003-as Iraki háború. Mára teljesen nyilvánvaló, hogy szándékosan meghamisított titkosszolgálati jelentések alapján indították el a háborút, hogy "tömegpusztító fegyvereket" keressenek, ami nem is volt, de azért megdöntötték egy független ENSZ tagállam vezetését, végigpusztították az országot, és legyilkoltak egy millió embert! Ott van még a Majdani pucs is. Viktoria Nuland elmondta a kongresszusi meghallgatáson, hogy 5 milliárd $-t költöttek a projektre, ami szintén háborús bűnnek minősül! Szóval igyekeznie kell az USA-nak ha minden háborús bűnöst sorba tudjanak venni!
Toller Béla
@Németh István: 2014-ben az USA indította volna a feszültséget ? Hja, mint tavaly ! A kis zöld emberkék fútötték az ukrán-oroszok fejét, hogy így nyugdíj meg úgy nyugdíj, meg magasabb fizetések, meg nemzetközi útlevél, meg amit akarni fogtok ...egy másik szuverén állam területén szervezkedtek, szabotálták az ukrán állami szervezeket, késleltették a kifizetéseket, stb. És ahogyan nálunk gyurcsány meg soros, ott a Kijev lett a bűnbak, meg, hogy az oroszok alatt azért milyen jó volt ! És még milyen jó lesz ! Nehogy már az USA lázította volna azokat a szerencsétleneket ! A közelben sem volt ! Kína sokkal közelebb volt a beruházásaival !
Őrnagy
Az is érdekes, hogy amikor 1956 október végén az ukrán Hruscsov parancsára az ukrán hadtestek bevonultak Magyarországra leverni a magyar szabadságharcot, ezeknek az országoknak egyetlen külügyminisztere se állt ki a magyar szabadságharc mellett, az USA meg jegyzéket adott át Moszkvában Hruscsovnak, hogy azt csinálnak Magyarországon amit akarnak! Nincsenek ezeknek történelmi ismereteik a múltról, vagy szégyenérzetük nincs USA parancsra?
Dr. Proktor
@Őrnagy: Ukrán Hruscsov parancsára ukrán hadtest?
Kevered a szezont a fazonnal, de ez el is várható egy őrmestertől...
Macskaszem
Toporzékpeti nem ért rá tegnap, mert éppen kínai seggeket nyalt fényesre, és neki meg a dagadéknak az fontosabb volt. Belőlünk is akkumulátort csinálnak a genyák.
drrotf
Most láthatta ország világ, hogy mi nem tartozunk azok közé az államok közé aki kiállnak Ukrajna mellett!Ezek után mondhatunk mi mindent csak azt nem hogy van bátorságunk főleg érdekünk kiállni azokért aki az országuk szuverenitásáért , függetlenségéért harcolnak, mert nekünk ez gazdaságilag nem előnyös!Ha előnyös lenne, az mindjárt más lenne, akkor mi harcolnánk legjobban , még az ukránokért is, akkor lennénk igazán szabadságszerető nép, de most így ez nem éri meg, minek mutogassuk magunkat, majd még Szíjgyártó a díszpolgár elkopik a sok mutogatásba és oda lesz ez a hirtelen előkerült díszpinty !Ugye Viktor!Erről szól a magyar politika?!
Őrnagy
@Dr. Proktor a gyagyás: Igen húgyagyú gyagyás az SZKP fótitkára a CCCP élén 1956-ban az Ukrán Nyikita Szergejevics Hruscsov volt, és mivel nem tartotta megbízhatónak 1956-ban a magyar lakossággal jó kapcsolatokat kiépített főleg orosz katonákból álló szovjet katonai egységeket, azokat kivonta Magyarországról de azzal egyidőben Megbízható ukrán katonai egységeket küldött a helyükre, ahol sok Banderista náci, Krimi tatár és és sok ukrán kozák volt köztük! (olyan, hogy ukrán nincs is, az csak területi egység, ahol most akarnak az ott élőkből a gyökereik elfeledtetésével mindenkiből (oroszokból, lengyelekből, románokból és magyarokból is) egységes ukránt csinálni egy orosz anyanyelvű zsidó pöcszongorista vezetésével!
sgl
Én csak azt kérdem, hány négyzetkilométer volt 56-ban Ukrajna, és hol terült el???
kereső
Druzsba pjotr lángosozott a kinai kommunista párt tanácsosával. Nem ért rá a [email protected]
csak úgy....
@Őrnagy: kohn, te mit keresel 56 ba,mikor 2023 -at irunk, má megint elkószált a maradék eszed ?
vacsi
Talán nem akart "egységesen üzenni"! Esetleg saját véleménye van, erre nem gondoltok?!
Őrnagy
@csak húgy gyagyás...: Az nagyon helyes dolog, hogy annyi országgal és azokkal az országok képviselőivel állunk ki egységesen külügyminiszteri szinten, ahány és amely ország kiállt a magyar szabadságharc és a külhoni magyarság autonómiája mellett Trianon óta és 1956-ban! Vagy legalább valamelyikben a kettő közül!
Németh István
@csak úgy...: @vacsi: @kereső: @sgl: @gina: @drprotkor a gyagyás; >< Ó ti, az állatkeretek trágyagyüjteménye van a pofátokon bőr az értelmes és gondolkozni tudó állatok közt bárminemű helyet foglalni, a részetekre kijelölt gyűjtőn kívül??! Ti trutymófejű takony ivadékok, ti aláztok , akartok alázni olyan kormányt és annak olyan vezetését amelyet a világ irigyel tőlünk a Magyar néptől! Aki a békét akarja és küzd a moslék háborús bűnösök ellen akik azt hiszik, hogy az erőszakosságukkal meggyőzik a világot a maguk hazugságaikról, aljasságaikról! ??? Állatok ürülékei! > takarodjatok a balliberális büdös rohodt kommunista zsidó gyilkos szemetjeitek kebelére tovább rohadni!
A lényeg az usa-.nató takarodjon európából, az Eu vezetése, börtönbe! - akasztásilag!
Dr. Proktor
@Őrnagy: Nincsenek ukránok? Kievben már három katedrális volt az évezred elején, amikor Moszkva helyén még erdő nőtt...
balos
@Dr. Proktor: Ezek a faszerdőben élő nemzethy gecik elfelejtik,hogy alig kétszáz éve beszélik hivatalosan magyar a medencében szarban úszók!Nem véleletlen hogy idegen seggben érzik nemzethynek magukat!Ráadásul olyanban,ami már kétszer is a Nemzet nyakára kötelet kötött!
Őrnagy
@Dr. Proktor a húgyagyú gyagyás: Először a HUN birodalom volt Kijevben, majd az Etelközi magyar törzsek (ezt feltárt régi magyar sírok igazolják Kijev térségében) . A honfoglalás után a szorvány szláv törzsekből létrejött a Kijevi nagyfejedelemség, amit a mongol törzsek vertek szét. Jöttek a lengyelek a Lengyel-Litván nagyfejedelemséggel, Majd újra az orosz cárok. 1917-ben jelöltek ki egy nagyobb területet amit elneveztek a CCCP-n belül Ukrán közigazgatási területnek! Ukrán az Ukrajnában akik elveszítették az etnikai gyökereiket, és elkezdték ukránoknak nevezni magukat. A magyarok önként léptek a 9. században törzsszövetségre magyarság néven, Ez a törekvés nem önkéntes alapon 1943-ban kezdett meghonosodni, amikor a Banderista "ukránok" az erőszakos ukránosítást Vohíniában azzal kezdték megalapozni, hogy a korábban a Lengyel-Litván nagyfejedelemségből Volhíniában lengyelként megörökölt etnikai kisebbségből több mint százezer öreget, nőt és gyereket lemészároltak etnikai alapon!
Őrnagy
Biden Kijevben a Demokrácia és az Európai értékek védelméről tartott beszédet (Varsóban is), miközben Kijevben továbbra is működik a halállista, Betiltottak minden ellenzéki pártot és minden ellenzáki sajtót, továbbá az etnikai kisebbségek nyelvének a használatát! Enyhén szólva is érdekes, hogy mi a fasz ebben a demokrácia, amit meg kell bárkitől védeni, és mi a faszt véd meg ezen a vén hülye Biden?
Őrnagy
@balos: Húgyagyú gyagyás! a CCCP (USSR, Szovjetunió) már nem létezik, de amíg létezett, addig vastagon benne voltak a szeretett náci ukránjaid is (akiknek a szaros seggét nyalod) 1944-1945-ben, meg 1956-ban is! Cári Oroszország se létezik akik kozákokat (nem oroszokat) küldtek az Osztrák császár kérésére 1849-ben a magyar szabadságharc leverésére. Most Orosz föderáció van. Az Orosz föderációval Magyarországnak még nem volt kétoldalú konfliktusa!
justhpeter
@Pálinkás Pál: Nem kell a cigókat emlegetned. A magyar cigányság a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhéhez képest maga a máltai lovagrend. Főleg amióta a tolvaj cigók átültek a fideSSbe - lásd a Flórit..
Dr. Proktor
@Őrnagy: Ja, ha meg Juliska néninek gfarka lett volna akkor ma ő lenne a János bácsi, mi?
Azkalap...
m73
@ómió: most itt rohadsz a kurvaanyádat?!
Őrnagy
@Dr. Proktor: Egy könnyű kérdés:
Meg tudod mondani az első Ukrán Fejedelem, Nagyfejedelem, vagy Cár, vagy Király, netán császár nevét, és hogy mikor uralkodott Ukrajna élén?
Dr. Proktor
Na jó, vicc volt, Bölcs Jaroszláv! Csak ne kezdj a szkítákkal, görögökkel, hunokkal meg egyéb népekkel, mert akkor mi is csak a törökök után lettünk magyarok...
kereső
„Bátorság, tisztelet, méltóság, szabadság, hazaszeretet, szolidaritás” - a külügyminiszterek a videóban ezekkel a szavakkal üzennek az ukránoknak.
A magyar külügyminiszter ezeket a szavakat nem ismeri, jelentésükkel ezáltal nincs tisztában. Nem akarta "égetni" a NER-t !
Béla333
Toporzék ehhez ért egyedül:

"Szijjártó több tiszteletet követel a "magyaroknak" az amerikai nagykövettől"
www.klubradio.hu/hirek/szijjarto-tobb-tiszteletet-kovetel-a-magyaroknak-az-amerikai-nagykovettol-132648

Ő meg beleszarik minden olyanba, mint becsület, tisztesség, hazaszeretet...
Mocskos szemét banda!
kereső
@Őrnagy:" Az is érdekes, hogy amikor 1956 október végén az ukrán Hruscsov parancsára "...Nyikita Szergejevics Hruscsov nem ukrán volt, hanem orosz származású. A történelmi tévhit abból fakad, hogy Ukrajnában élt hosszú ideig.
Úgy vélem a többi "történelmi" megállapitásod/értekezésed is ilyen pontos.
Őrnagy
@kereső: Valójában az etnikai származását illetően ilyen alapon senki nem ukrán, hanem viking, kozák, orosz, lengyel, litván, ruszin, rutén tatár, bolgár, román, magyar, zsidó, meg még 100 féle egységes nemzetállammá sohasem szerveződött törpe etnikum.
Ami a legnagyobb tévhit, hogy ott bárki ukrán etnikumú származék! Ukrajna nemzetállamnak semmilyen létjogosultsága nincs!
Őrnagy
@Béla333: Béla, Béla! Nem az a tisztesség, hogy százas nyelvcsapással nyalod a Szaros Gyurka seggét és az USA faszát! Az inkább egy aberráció a részedről!
kereső
@Őrnagy: Baromságok sorozata- amit ide méltóztattál irni.Egy nem "nemzet" nem attól lesz nemzet, hogy egynemú-és egy etnikumű. Nézd meg az Amerikai Egyesült Államokat- sok etnikumú ország alkot egy nemzetet. Az ott élők amerikainak vallják magukat- pedig ilyen etnikum nincs.
Ami Ukrajnát illeti- én úgy látom, hogy ez az ország a sokféle nemzetiséggel, éppen ennek a háborúnak a hatására válik "nemzetté"- amelyben nem kis része van Zelenszkijnek az orosz származású, és orosz ajkú államelnöknek. Ukrajna nemzetté lesz- ti a fejetek tetejére állhatok putyinnal együtt. Nem mellesleg a Dnyeper menti kozákok ezért a röffenésedét meglincselnének- mert az ukránoknak ők az ősei.
És még valami, ha ennyire vissza mész az időben- akkor ne Ukrajnát keress, hanem Kijevi nagyfejedelmet. Meg moszkvai-t, azután állapitsd meg, hogy melyik volt előbb. Ja, mi meg úri vérem menjünk vissza az Uraon túlra- nekünk semmi keresnivalónk a te eszme futtatásod alapján itt a Kárpát-medencében. Mert mi itt csak "gyütt-mentek" vagyunk. Hiába Árpád, és hiába Szt István(Vajk), minden igyekezete.
KisTehen
@csak úgy...: ezt már csak tudja egy fritz
Őrnagy
@ agyát kereső húgyagyú libsi barom: "Ami Ukrajnát illeti- én úgy látom, hogy ez az ország a sokféle nemzetiséggel, éppen ennek a háborúnak a hatására válik "nemzetté"- amelyben nem kis része van Zelenszkijnek az orosz származású, és orosz ajkú államelnöknek."

Ennyi marhaságot leírni egyetlen mondatban...
Zelenszkij nem orosz (csak az anyanyelve orosz), hanem zsidó származású. Az ukrajnában élők nem válnak ukránná, csak a banderista nácik elkezdtek egy erőszakos ukránosítást csinálni, ami nem tetszik se az ott élő orosz etnikumnak, se a magyar etnikumnak, de még az 1943-ban az ukrán nácik által elkövetett Volhíniai mészárlást túlélt lengyeleknek se, de már a románok is tiltakoznak a román kisebbség erőszakos ukránosítása miatt, ahogy a bolgár kisebbség is!

Az csak a te libsi hazugságaidban létezik és az ukrán nácik vágyálmában, hogy egységes nemzetté válás folyamata lenne az Ukránnak keresztelt államban!
Őrnagy
@Őrnagy: Miközben 2014-től 20 millió ukrán állampolgár menekült már el Ukrajnából az egységes nemzetté válás folyamata elől!
kereső
@Őrnagy: Ó, ennyit csak a fasiszta fideSS és náci szövetségese a "tihazátok" tud összehordani. Tudom, hogy ki sem látszotok putyin zsebéből és hátsójából- az általatok irottakkat igy is kezelem. A kremli propaganda szöveg. Én meg csak mondom a magamét. Az idő- a történelem meg majd eldönti, hogy kinek lesz igaza.
Őrnagy
@kereső: Húgyagyú gyagyás libsi barom! Keress magadnak egy agyat, bármilyen szar agyat is találsz, mert még az is jobb, mint agy nélkül!
Maccska
@kereső: nem kell bevenni az ukrán propagandát.
kereső
@Őrnagy: Na. sikerült valamivel megbántanom a himes lelkedet, hogy ennyire lemerültél a Marianna árokba? Ez a libsizés, már olyan uncsi. Elkoptattok mindent, amit sértésnek szántok- igy aztán, csak kac-kac, és CCCCCCCCCCCCCCCCC...
kereső
@Maccska: Magyarországon nem olvasható ukrán propaganda - itt csak orosz propaganda olvasható. Igy aztán mellé lőttél...
Őrnagy
@kereső: Nehéz lehet neked agy nélkül! De ez legyen a te bajod.
kereső
@Őrnagy: ccccccccccccccccccccc
de, megleplek egy elhajlitott valóságú , aranyfüsttel befújt rohadt narancs-xsal, ha megmondod, milyen zászló látható még a képen, a magyar trikolóron kivül.
www.blikk.hu/politika/magyar-politika/orban-viktor-miniszterelnok-evertekelo-beszed-helyszin-utolso-simitas-video/87fqj5k
jáger laszló
SzP
Minden apró-cseprő üggyel nem foglalkozhatom személyesen
Ezt az ügyet rábíztam Sztáray úrra és ennyi...
csak ennyi
barátilag J.L.
balos
@szar-nagy: nedveske!Rossz számon próbálsz pénzhez jutni!Nem vagyok semmilyen férfi nemiszervvel barátságban,bár elismerem,hogy neked ez az első rendű szempont!Szóval,ha az utcán véletlenül pofán váglak kesztyüs kézzel akkor jogom van segítségért kiabálni?Mert ez jött le az ide hányt nemzethy konzumációdból!Maradj meg a családod felbaszásánál,mert abban olimpinai csúcsra értél!Elneveztelek SZAR-nAGYNAK,mert a budi ilyen darabbal van kitöltve!
vacsi
Szégyenpad? Én inkább büszke vagyok rá!
ómió
@m73: Megdugtad már a bárcáskurva anyádat, bolsi fajgörény, vagy most éppen Bite efftársadat szopod!?
Havanagi
Érdekes ez, a magyar népet el tudják árulni,de putyint nem!
Dr. Proktor
@Őrnagy: Sükebóka barátom, itt ki a magyar?
Shikari
Oda se kellett volna menni. Szégyen, hogy ebben részt veszünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.