A Völner-Schadl korrupciós ügy büntetőperének keddi tárgyalásán a Fővárosi Törvényszék azokat a végrehajtókat hallgatta meg, akiknek a kinevezését a vád szerint a végrehajtói kar elnöke, Schadl György a volt igazságügyi államtitkár, Völner Pál segítségével intézte el. Cserébe irodájuk bevételeinek jelentős részét visszacsorgatták.

Metál Lady elárverezett lakásán is kereshetett a korrupt végrehajtó-főnök Schadl

Bíró Ica lakásának árverése hemzsegett a visszaélésektől. Jobbra a korrupt végrehajtó. Forrás: Youtube

A negyedikként meghallgatott, nyolcadrendű vádlott, M. E. jelenleg életvezetési tanácsadó. Korábban ő árverezte el Bíró Ica ingatlanjait – írja a Blikk.

A vádlott beismerő vallomása alapján a Metal Lady árverési pénzéből Schadl Györgynek is juthatott. M. E. elfogadta a számára indítványozott két év – öt éves próbaidőre felfüggesztett – börtönbüntetést, az ötmillió forintos pénzbüntetést, és azt, hogy öt évre eltiltják a jogi egyetemi végzettséghez kötődő foglalkozástól.

Az ügyészség szerint ez a végrehajtó fizette a legtöbb kenőpénzt a kinevezéséért cserébe Schadl Györgynek, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökének, összesen 254,8 millió forintot – írja a 24.hu.

Kedden a hét megvádolt végrehajtó közül egyébként hat ismerte be bűnösségét. Ez jelentősen gyengítheti Schadl György és Völner Pál volt fideszes államtitkár esélyeit a perben. Utóbbiak csütörtökön kapnak szót

Forrás: Blikk, 24.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
itt a várva várt alkalom, hogy a nagyarcú, ordibálós Bíró ica perelje a végrehajtókat, meg mindenkit, aki árverezett az ő cuccaiból...
...méghozzá perelje ki a vagyonából, amelyik az ő ingatlanját árvezete..
Terminátor
@jesz: Látom téged még nem árvereztek.
Majd akko megváltozik a hozzáállásod!
Namely
@Terminátor: fordítva: mivel más a hozzáállása, ezért nem kerül olyan helyzetbe, hogy árverezzék.
amortizáltok
ez is egy gyors kirakatper lesz, 3 főre behatárolva és a tőbbit megmentik. Egy ilyen cirkuszos mutyis mutatvánnyal. Sebaj a második részt majd a népharag intézi az kicsit durvább lesz de nem marad el, hány családot lakoltattak ki a 12 évük alatt ? sokezret biztos.amire évek óta szemet vetettek a volt elmegyógy intézet . a Külügynek ja nem elég a mindent elosztogatóknak fosztogatóknak ELIT szar kéne nekik nem elitiskola a szegényember gyerekének meg oktató sem jut mert szétzűllesztették az egészségüggyel együtt.Nekik 6-8 millióból semmi nem drága de 150-200 ezerből a puszta lét is huzós gyógyszerárak ? rezsi ? ja két dolog lehet vagy tuléljük vagy nem, orbán erre játszik a zenekarával meg a 136 semmirekelővel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.