A Schadl György által protezsált jogászhallgató annyira sötét volt, hogy még a vizsgabizottságban ülő Lukács Tamás, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar alelnöke sem tudta őt átnyomni, a többi bizottsági tag megbuktatta.

Alap dolgokat sem tudó embernek zsírozott jogi szakvizsgát a korrupt végrehajtó vezér, Schadl György

Schadl György védence éjsötét volt a jogi szakvizsgán. Forrás: M1 Híradó

Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar (MBVK) elnöke egy 2021-es online szakvizsga kapcsán mondta egy vizsgázóról az értékelő bizottságban ülő Lukácsnak: „Külsős megkeresés, mindenképpen át kellene valahogyan mennie” – írja az rtl.hu a birtokuba jutott lehallgatási jegyzőkönyvek alapján.

A szóban forgó férfi nem közszereplő és a beszélgetés alapján egyértelmű, hogy jelentős hátszéllel indult neki a vizsgának. A vizsga után viszont a következő párbeszéd zajlott le a két férfi között:

Lukács Tamás: Most lett vége a vizsgának.

A csávó, bazmeg, két mondatot nem tudott elmondani. Végig kardoskodtam érte, de úgy leszavaztak mint a szart, a bírónők, mind a négy nő. (…) Egy kibaszott mondatot… nem tudom mivel foglalkozik a csávó…, de perjogból semmi, annyira alap dolgokat…. Nem tudta mi az, hogy meghatározott cselekmény, csak annyit tudott, hogy cselekmény.

Én úgy kezdtem, hogy akkor mi a kedvenc témaköre, hogy akkor arról beszélgessünk, és akkor azt úgy nagyjából döcögve elmondta. De a többinél egy kibaszott kukkot nem tudott értelmeset elmondani.

És a másik, ami még kibaszta a biztosítékot a többinél, hogy körülbelül hússzor lekapcsolt a kamerája, olyan mintha akkor éppen gyorsan rákeresett volna valamire, mert lekapcsolta a kamerát. És ezen végképp kiakadtak.

Schadl György (csalódottan): Jó.

Lukács Tamás: Sorry, nem tudok mit csinálni, úgy leszavaztak, mint a szart.

Lukács Tamás jelenleg is a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar alelnöke, Schadl György letartóztatása óta ő látja el az elnöki teendőket is, a frissen kinevezett végrehajtók is előtte tesznek esküt – írja a Telex. Ez azért lehet aggályos, mert a törvény szerint a ceremóniának az elnök előtt kellene folynia, aki továbbra is a börtönben ülő Schadl György. a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar decemberi közgyűlésén fel se merült, hogy leváltsák.

Forrás: RTL, Telex
Fotó: M1 Híradó

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
13 éve van úgy, hogy a szarnak, bajnak nincs gazdája. Ez az amihez az ellenzék asszisztál dk-val mszp-vel, jobikkal együtt.
Toller Béla
Hülye, nem hülye, át kellett volna engedni. Négy bírónő egy kicsit többe lesz de megoldható ! Aranyaám, neked, mindent !
csak úgy....
0rbánék nem ugyan ezt csinálják az államtitkárokkal?
justhpeter
13 éve van úgy, hogy a szarnak, bajnak nincs gazdája. Ez az amihez az ellenzék asszisztál dk-val mszp-vel, jobikkal együtt.
jesz
volt szerencsém ilyen sötét alak vizsgáját látni...az biztosok nem akartak hinni a fülüknek...amikor kizavarták, még ő volt megsértődve...

Attól volt izgalmas a vizsga, hogy én következtem...hát mit mondjak?...megfingattak, de felkészült voltam szerencsémre.
Yoda69
Dobbenet hova sullyesztette orban ezt az orszagot. Mindent belep a mocskos korrupcio.
Bástya Béla Elvtárs
Ez itt egy (1) eset!!! Megbukott! Tehát nem zsírozta le senki! Kérni kért jogosulatlan előnyt, de ez meghiúsult!

Hol a többi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.