Ahogy arról már beszámoltunk, összeférhetetlennek nyilvánítaná államtitkári szinttől felfelé az egyetemi kuratóriumi tagságot a kormány javaslatcsomagja. Navracsics Tibor már el is küldte a tervüket Brüsszelbe.

Leleplezték Orbánék tervét: Ennyit ér a fideszes kompromisszum
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Navracsics Tibor területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős miniszter (j) Novák Katalin köztársasági elnök és Orbán Viktor kormányfő társaságában, miután átvette kinevezési okmányát a Sándor-palotában 2022. május 24-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Most Hadházy azonban azt mutatta be, hogy az Állatorvostudományi Egyetem kuratóriumára ránézve azonnal megérthető, mennyit ér Navracsics “kompromisszuma”, azaz mennyire lesznek függetlenek a kilopott egyetemi vagyonokat felügyelő kuratóriumok, ha csak a minisztereknek ás az államtitkároknak kell lemondania.

Az AOTE kuratóriuma maradni fog a régi, totális fideszes felügyeletet biztosítva:

-Dr. Bajkai István : fideszes képviselő, Orbán ügyvédje

-Dr. Fazekas Sándor: fideszes képviselő, Orbán KORÁBBI földművelésügyi minisztere

-Dr. Náray-Szabó Gábor, Orbán VOLT helyettes államtitkára, az egyetemek elrablását szó nélkül végigasszisztáló konzervatív Professzorok Batthyány Körének korábbi elnöke

-Dr Sótonyi Péter rektor, aki lelkes nyilatkozatokban támogatta a “modellváltást” és aki szerint korszakalkotó fideszes eredmény a Nemzeti Alaptanterv megszületése és akinek a háborúról annyi jut eszébe, hogy

Európa szétzúzása folyik, mert Amerika nem akarja, hogy a németek jó a legyenek az oroszokkal” és aki szerint “Amerikai hatásra Európában már jó ideje megkezdődött a természeti törvényekkel szembemenő gondolkodás.

Hadházy Ákos szerint ötük közül csak Dr. Gönczi Gábor az Állatorvosi Kamara elnöke, aki legalább a függetlenség látszatára odafigyel.

Aki kitért arra is, hogy az EU-nak tudnia kell, hogy ennyire szűnik meg Navracsics “kompromisszumától” az egyetemeink kommunizmust idéző politikai megszállása!

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Nem elég a polip pár csápját levágni .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edebácsi
Az eddig os nyilvánvaló volt, hogy , ha a főtiszteket ki is veszik, őrmesterekkel akkor is tele lesznek a "kuratóriumok"
ómió
Na, ugye! Hullaházy efftárs "demokrata vénája", valamint az "egyenlőbbség" jegyében a kuratóriumi tagságot csak és kizárólag "fideszesek" és megbízottjaik részére kell "ajropéer demokratikusan" (tetvesbolsi módon) megtiltani!
Törölt Nick
Példának okádék az Állatorvostudományi Egyetem kurvatóriumának függetlensége:
- Dr. Bajkai István: fideszes képviselő, Orbán ügyvédje.
- Dr. Fazekas Sándor: fideszes képviselő, Orbán KORÁBBI földművelésügyi minisztere.
- Dr. Náray-Szabó Gábor, Orbán VOLT helyettes államtitkára, az egyetemek elrablását szó nélkül végigasszisztáló konzervatív Professzorok Batthyány Körének korábbi elnöke.
- Dr. Sótonyi Péter rektor, aki lelkes nyilatkozatokban támogatta a „modellváltást”, aki szerint korszakalkotó fideszes eredmény a Nemzeti Alaptanterv megszületése, akinek a háborúról annyi jut eszébe, hogy „Európa szétzúzása folyik, mert Amerika nem akarja, hogy a németek jóba legyenek az oroszokkal” és aki szerint „Amerikai hatásra Európában már jó ideje megkezdődött a természeti törvényekkel szembemenő gondolkodás.”

Ezek nem tudom mitől függetlenek, a fidesztől biztos, hogy nem. Ez egyetlen példa, de mindegyik egyetemi kurvatórium kb ennyire független.
csak úgy....
@Őrnagy: kohn,te szereted a pedofilokat, mert a @KisTehen: cimborád az?!
csak úgy....
@KisTehen: ez a komment minimum 8 év egy pedofilnak!
leszholnapis
most vagy én olvasom rosszul vagy Sotonyi nem tud helyesen magyarul...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.