Facebook oldalán számolt be arról Tóth W. Árpád, hogy a jó miniszterasszony bátran elszaladt a Pegazus-ügyet vizsgáló PEGA-bizottság elől.

"Ha Orbánék titkosszolgálata géppuskával a tömegbe lőne, ahhoz se lenne köze semmiféle uniós vizsgálatnak" – Keményen kiosztották Varga Juditot

A publicista szerint pont a jogállamiság védelmére hivatkozva. Azt írja,

a nemzetbiztonság továbbra is kizárólagosan a tagállamok hatáskörébe tartozik ezért az EU-nak szerinte nincs is jogosultsága azt kutatni, hogy történtek-e törvénytelen lehallgatások, és egyáltalán ki adott azokra engedélyt.

Mármint az az általa megbízott bűnöző, aki már vád alatt van, vagy valamelyik másik, amelyik még nincs.

A publicista szerint ez tündéri példája annak, amikor már csak a legsötétebb gombáknak szól a szöveg; persze egyben ők azok, akik elhiszik, hogy Varga Judit nem tudott semmit a végrehajtó-maffiáról, szóval logikus a targetálás.

Ebből az angolnaszerű, szinte erotikusan nyálkás tekergőzésből ugyanis az következik, hogy ha a titkosszolgálat egy napon géppuskával a tömegbe lőne a Földművelésügyi Minisztérium tetejéről, ahhoz se lenne köze semmiféle uniós vizsgálatnak

- írta bejegyzésében.

Tóth szerint az, ahogy legutóbb 56-ról megemlékeztek, abba belefér, hogy rehabilitálják az ávót.

Nemzetbiztonsági ügyekkel foglalkoztak. Tagállami hatáskörben. És elfogadták Oroszország jogos biztonsági igényeit!

- tette hozzá.

Forrás: Facebook

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@rokker33: @Shikari: ti még együtt is csak 1/2 eszüek vagytok! szegény magyarország, mi lesz veled ennyi hülyével a hátadon?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Egyenlőre 33 év alatt csak gyurcsótány adott engedélyt a civileket szándékosan fegyverrel való megfélemlítésére és még szemet is lőttek ki plusz több ÁRTATLAN civil is megsérült a kormány ámokfutás miatt! SOHA TÖBBÉ NEM KELL GYURCSÁNY !!!
Peller Anikó
"Ebből az angolnaszerű, szint ekomikusan nyálkás tekergőzésből ugyanis az következik, hogy ha a titkosszolgálat egy napon géppuskával a tömegbe lőne a Földművelésügyi Minisztérium tetejéről, ahhoz se lenne köze semmiféle uniós vizsgálatnak. A jó miniszterasszony, ja. Bátran elszaladt a Pegazus-ügyet vizsgáló PEGA-bizottság elől, ami egy vallomással ér fel."

A szlovák külügyminiszter meg elküldte őket a faszba. Most még csak ő.
csak úgy....
@rokker33: @Shikari: ti még együtt is csak 1/2 eszüek vagytok! szegény magyarország, mi lesz veled ennyi hülyével a hátadon?
rokker33
@csak úgy...: hála az égnek, akkor még mindig több eszünk van mint neked és a putris cigány familiádnak együttvéve :)
csak úgy....
@rokker33: hiszen naponta bizonyítod be az ellenkezöjét te agyatlan cigánygyerek, észre sem veszed,hogy itt mindenki rajtad röhög!? :) (1-2 gügye kivétellel)
Peller Anikó
@csak úgy...: Nem várható el a gyügyéktől, hogy felfogják mennyire gyügyék.
csak úgy....
@Peller Anikó: a fidesz oktatás záptojásai!
nemkati
csak a legsötétebb gombáknak szól a szöveg - mármint amit a tagállami hatáskörről szövegel a jó miniszterasszony.
Clavigo
@Shikari: Te mit tudsz a magyarokról,,szőröstalpú? Azonkívül ,hogy be lettél fogadva ..
csak úgy....
@Clavigo: hogy kettö fülük és egy 0rbánjuk van!
justhpeter
A háziszárnyasnak süti a talpát a parázs, ezért ugrál annyit, holott tudta, hogy a Pegazus is és a Schadl ügy is ráég.
Clavigo
@justhpeter: A nyaralóra felnyalt ,,nem kevés " csok "- ba sem bírt bele bukni..
rokker33
@csak húgy...: @csak pedofil...: @csak drogos...: Nem igazán érdekel.Nevessetek fogyatékosok a @Peller buta Anikó: val együtt engem aztán nem zavar pár szellemi fogyatékos cigány véleménye :)
Nessy
Ha "nem tudott" a Pegazusról, ha tudta, de nem tett ellene, őt minősíti!
jesz
(a példa kedvéért) szóval Orbánék titkosszolgálata a tömegbe lőhetne?

...fasza...

mi jöhet még?
jáger laszló
VJ IM az új magyar futóbajnok
+mutatta az utat Orbánnak merre is kéne szaladni, ha kérdések merülnek fel!!?
csak ennyi
barátilag
J.L.
Csak Norisz és senki más
Ez a hasonlat honnan ered? Lehallgatások - tömegbe lövetés???
balos
@jesz: Szerintem,aki most tiltakozna,simán mehetne a magyar "gulágra"!Már,ha kapna rá egér utat a lölö turiszttól!Ennyi nemzethy nyilas geci még a háborúú alatt sem volt!Pedig már akkor is igyekeztek megfelelni az akkori "putyinnak"aki a hitler bőrébe bújt!
Aki Én
@rokker33: Egyenlőre 33 év alatt csak orbán uszította annyira a híveit, hogy meg kelljen védeni a fővárost és százezrek biztonságát.
Többszáz embert így is megsebesített a csőcselék. Még szerencse, hogy a tankkal nem tapostak el embereket.
Eladott Ország
@Csak Norisz és senki más: ma, 06:35 ♦ A tömegbe lövetés a diktatúra/maffiaállam természetéből ered. A szélhámos bűnöző és politikai prostituált román cigány tisztában van annak, ha megbukik bíróság elé lesz álítva. A kolostorgecinek semmi sem drága, hogy a hatalmát megtartsa és a lopott vagyont. „Senki sem olyan veszedelmes mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt.” ( Márai Sándor)
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274682539_2026339450904112_4270137531423392927_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=SswskkBV4k0AX_MB0sq&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDzsR98HO1WajBBwhGUyLgO32M4vAZoEaac6QpZcAh3AQ&oe=63FB8C1A
Eladott Ország
@rokker33: 19:59 ♦ 2006 - A baloldal levélszavazatokat éget a tévé székház előtt. Vagy nem tudom követni a fideszes narratívát. A "Rákalja Filipnek" meg éppen kilövik a harmadik szemét! A két Dunyhás testvér egyértelműen baloldalinak néz ki. Ez is Soros műve, ott van csak elbújt a képen. Az a fej...Mint aki minden héten készen áll a választásokra
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277667395_5441271359224597_2528161013260334801_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=V2KY77wDD9sAX8sxkWV&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDcnuYXlHrnoPTKCbsiHRjSDCKTbk4bUoSP4PZ6LoZOmA&oe=63FCA872
Nem is értem az itt égő szavazatok, hogy férnek bele az urnába? Ez a fideszes igazmondás. És ki vezényel a rendőrautóból, a Tóth Laci, a mi kutyánk kölyke! Sőt, magát a tv székházat is a baloldal gyújtotta el, az ultrák tűzoltani és csak kicsit rabolni mentek. Ezt egyetlen egy ország rendőrsége sem nézte volna tétlenül. A washingtoni ostrom babazsúr volt ahhoz képest, ami Orbán bukása után várni fog ránk!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/138529499_2759305127655895_8857765376269229029_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=HvwvbyrKkRYAX_XZJHs&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfC1niWetlRv7wAgNF9rIb7Oim1iz14c9slXcqWyGWY9dg&oe=641E666F
Alfa
ez egy becstelen ország..
De mit is vártok a korrupt kibaszott kommunista-keresztény-fasiszta-náci magyar kormánytól...orbántól és a narkós-pedofil fidesz-ner szektától..
UGYE EZ A KERESZTÉNY MAGYAR ORSZÁG KECSKEBASZÓK
Aki Én
@Maccska: ...valahogy megkellett védeni százezrek biztonságát. Ez a dolguk!!!
Toller Béla
@rokker33: Szerintem a flaszzterrel dobálózó, karókkal a rendőrök lábát verő, gyújtogató bagázs, ez a csürhe, nem vetheti senki szemére a gumilövedékeket ! Mégha pechje volt az egyik süketnek, aki nem ment haza, akkor se !
Béla333
Maffiaállam gazságügyi jó miniszterasszonya remélem börtönben végzi, hiszen ott a helye...
Edebácsi
Orbán rendszerébek lényege, hogy nem tűr kontrollt maga felett
Clavigo
@Shikari: Te miről beszélsz,,Hugyosvödör ?
amortizáltok
akkor probáld ki tán eltakaritanak téged is mocsok
rokker33
@Aki Én: ma 07:07 Gyurcsány soha nem tudta bebizonyitani, hogy Orbán volt a felbújtó, pedig volt rá 4 éve...
@Toller Béla: az igaz amit állítasz, csak annyi a bökkenő, hogy pár 100 igazán agresszív csürhével nem birtak el az akkori hatóságok.Inkább lőttek a tömeg közé céltalanul össze vissza! Meg is volt az eredménye az emberek rettenetes éjszakán mentek keresztül és rengeteg épület jármű tönkrement a töketlen rendőrök miatt...
ómió
Na, de Tóta W. efftárs! A tömegbe lövetés Böszme efftársad "levédetett szabadalma"! Azt a "Zorbán" nem nyulhatja le!
Emmersson71
@rokker33: Hogy hazudsz, azt már megszoktuk... De az "egyenlőre" már SOK! Tűrhetetlen!
csak úgy....
@sgl: 08:40 a seggfejek attól rettegnek,hogy összezavarodnak, nekik ez túl magas, öket irányítani kell,mindent a szájukba rágni,mert buták mint a segg! -és 0rbán ezt használja ki!
Emmersson71
@ómió: "Nyitray András, a Fidesz akkori országgyűlési képviselője szerint éles lőfegyvert kellett volna használni a tüntetők ellen"

www.delmagyar.hu/kecskemet-es-kornyeke/2011/02/nyitray-eles-loszert-kellett-volna-hasznalni-az-mtv-ostromnal
Aki Én
@rokker33: Egyrészt több bizonyíték van, másrészt nem is az a lényeg, hanem az, hogy a világon nincs olyan hely, ahol nem védték volna meg a lakosságot ennél akár durvább módszerekkel is.
Többszáz rendőr sérült meg, égett a fél város, betörtek, kirabolták a tévészékházat, tankkal szórakoztak a legnagyobb tömegben...
Illene kicsit reálisabban nézni a dolgokat.
csak úgy....
ha fazekas a mai magyarországon írná meg a lúdas matyit, akkor a úgy szólna:
mikor döbrögi alaposan kipitscháztatta matyit és elvette a lúdait ,akkor matyi megígérte neki,hogy ezért hálából háromszor kinyalja a seggét! -hiába,butul a fideszmagyar...
csak úgy....
@sgl: látod,éppen ezért gondolom, hogy a ferkó is egy föszereplö a fidesz buliban!
ezek csak szidják egymást de attól óvakodnak, hogy kárt okozzanak egymásnak!
Csak Norisz és senki más
@Eladott Ország: Odáig nem fajul majd... NYUGI! Arra kényesen ügyelnek!!! Ha mégis, aztán NEM LEHET gyurcsányozni !
ómió
@Emmersson71: Most mások részleges elmezavarára apellálsz, hogy ne a sortűzdemokráciátok legyen terítéken? "Ögyes"!
ómió
@m73: Végezz már Bite efftársad leszopásával, bolsiék aberrója, mert a bárcáskurva anyád alig várja már, hogy megdugd!
nemkati
@Maccska: Bajnai nem vett el ludakat, Gyurcsány nem lövetett ki szemeket. Megjegyezhetnéd végre! És ne hazudozz!
Eladott Ország
@jesz: tegnap 23:07 ☻ Biztos lehetsz benne, hogy a bűnöző szélhámos román cigány és politikai prostituált bandája/szektája a nép közé lövetne. Tisztában vele a cigány geci, hogy bíróság elé lesz álítva! Trianon óta még egy ilyen velejéig rohadt, mocskos tróger, nem uralkodott az ország nyakán! Ilyen büdös gazembert még nem hordott hátán a föld! Avagy Orbán, a Tikkelő bonsai Cézár , Póni de Gaulle, mini Duce, Plüss Pinochet, Karton Castro, Barbihitler , Popcorn Churchill, Disney Putyin, Tacskó Horthy, Tesco-s Napoleon, Lufi Kossuth, Marcipán Ceaușescu...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272775613_1289724011525074_4032542731670840384_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=JqkTfE8LwdEAX-6XI3i&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCpLakjOEUZ6GRaSFinWbnKl8YcuN2Qmo4i9_B15L0ddg&oe=63FBED06
EZ EGY DEBIL TAHÓ ,TULOK, ELMEBETEG, SKIZOFRÉN, SIKKASZTÓ, KIPCSAK, FŐLOPCSAK...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/142428571_1555895491466965_6087111726281456612_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=JByJG8A8p0oAX8Bnzgf&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBRCJetR2pUqwas9Oz4dOtS3rwsEnQw5puuOKxTPGtfhw&oe=641EBA68
Úgy hiszi biztos benne, hogy róla szól az ország, érte van minden, érte élünk és dolgozunk. Hogy őt szolgáljuk... uralkodni akar, bármi áron!
www.facebook.com/N%C3%A9z%C5%91-Pont-431355800543815/photos/a.433665940312801/1637887643223952
Aki Én
@ómió: bolsizol, libsizel, komcsizol, hazugozol, cigányozol..., mindezt orbán védelmében.
Azért van itt baj, te agyalágyult.
csak úgy....
@Maccska: tibim, te szellemileg meg vagy csökve!
nemkati
@sgl: A ballib mindenre megadta a megfelelő választ, közölte a tényeket. A Fidesz (0rbán) pontosan tudta, hogy a médiát kell elsősorban uralni ahhoz, hogy magát fényezze akkor is, ha hibázik, vagy gazemberséget követ el, az ellenzéket meg ekézze, hazugságokat állítson róla, így tartsa magát örökre hatalomban. Az már az emberek hibája, hogy nem képesek meghallani, felfogni vagy elhinni a tényeket, különösen azok, akik a Fidesznek és 0rbánnak annyira feltétlen hívei, hogy bemagyarázzák maguknak, minden úgy van jól, ahogy a Fidesz csinálja, az ellenzék meg maga a patás ördög.
jáger laszló
Macskajaj
Szakértői vélemények alapján a gumilövedékes fegyverrel nem lehet pontosan célozni ,mert nem erre való,hanem tömegoszlatásra testre irányulófizikai hatásra!!!i
Akár a gumibot vagy a vegyi kényszerítő eszközök
,csak ennyi
barátilag
J.L.
nemkati
@Maccska: Hát, Gyurcsány nem lövetett senkit. Viszont a parlament emberi jogi, rendészeti és nemzetbiztonsági bizottságainak 2006. szeptember 19-i ülésének jegyzőkönyve szerint (aminek feloldották a 80 évre titkosítását) Nyitray András akkori fideszes képviselő azt kérte számon, hogy a televízió székháza körül szolgálatot teljesítő rendőrök miért nem használták a szolgálati fegyvereiket. Nyitray András a jegyzőkönyv tanúsága szerint hosszasan elemezte, hogy miért lett volna szükség éles lőszer használatára.

Ezek mindnre képesek.
Peller Anikó
@nemkati: Ööö, most egy macskával beszélsz? Mire számítasz?
nemkati
@Peller Anikó: A szokásos nyávogásra. :)
Az én macskám sokkal értelmesebb, ha azt mondom neki, hogy kifelé, akkor szépen kisétál.
Gyurka80
@jáger laszló: Ha nem lehet pontosan célozni akkor miért lőttek , amúgy szemmagasságban a "mindenkiről leesett azonosítójú" gyurcsány-rendőrök?! Nem is volt rendszeresítve és a szavatossága is lejárt!
Gyurka80
@Maccska: A kommancsok mindig a népre támadnak, 1919-et kihagytad.
Gyurka80
@nemkati: Hülyekati olvasd el azt a jegyzőkönyvet, mert nem azt mondta!
Gyurka80
@nemkati: A szemeket a sérült magának lőtte ki?! Ennyire hülye nem lehetsz! Csak a degeneráltak dumáját veszed be!
Gyurka80
Tóta Árpád Béla (Budapest, 1977. április 28. –),[2] írói nevén Worluk (Worluk, a káosz világa !) Ilyen ember szava lósz@rt sem ér!
Edebácsi
@rokker33:A Fidesz nagy hazugságainak egyike! Gyurcsány arra szólította fel a rendőrkapitányt, hogy minden TÖRVÉNYES eszközel állítsa helyre a rendet. Azóta viszont a vízcsapból is a Fidesz hazugságai folynak, dacára annak, hogy az ezirányú pereket Gyurcsány és Gergényi sorra nyerték.Arról viszont nem beszélnek, hogy az események után közvetlenül a Fidesz éles lőszer bevetését követelte.
europakavezo.blog.hu/2018/10/25/2006_osz_a_fidesz_eles_loszerrel_lovetett_volna_itt_a_bizonyitek
tmrsz.hu/2011/11/18/a-fidesz-a-vert-hianyolta-az-utcakrol/
ómió
@Aki Én: Bolsiék fajkreténje! Csak nem lépten-nyomon magatokra, bolsi tetvekre ismersz!? Ez frusztrál téged annyira?
balos
@Shikari: A nemzethy tüzépet te javasoltad a "lopott pénz égetésére is"!
simmering73
Kiaf@szom lájkolja ennyiszer ezt az idiótát? Csak nem itt is umbulda van?
Gyurka80
@Edebácsi: Ja a vörösbíróknál, görénykapitány pedig hogy letagadta a viperát afelvétel ellenére! A hozzászólásokból : "Lám 12 év elegendő arra, hogy a valóságot kiforgassák, ellenkezőjére (-saját magukra akartak lövetni???) Kádárt így sem tudták ebben utolérni, őneki félév elegendő volt a forradalmat "ellenforradalomra" változtatni" "A rendőr hasznalhat fegyvert önvédelemből=tömegbe lövetés???
Na itt bukik ki a ferdítés!!! " "Logikai bukfencek sorozata, csak a legszembetűnőbbet emelem ki:

Ha Kubatov izomagyúi voltak a támadók, akkor miért akarta volna a Fidesz, hogy beléjük lőjenek a rendőrök?!

Összevissza hazudozik a gyurcsányista elmebaj. "
Gyurka80
@simmering73: NINCS umbulda, kisebbségben vagy vedd már észre hülyegyerek!
Virág Árpád
@Gyurka80: Hagyd kínlódni! Ezt szereti, hisz libernyák!
Gyurka80
@Edebácsi: Böszmeferi embere a gönczöl, elmismásolta a történteket ez volt a dolga!
Edebácsi
@Gyurka80: zen, azt hiszem, valamennyi jogvégzett ember felháborodna, Gönczöl Katalin tisztességben nevelt fel jogászgenerációkat, köztük az Ön "isteneit" is, közismert volt tisztessége, pártatlansága. Ellentétben az Ön tömény gyűlöletben fogant elfogultságával.
Gyurka80
@Edebácsi: Csak a hülyéknek van "ember istenük" , gönczöl pedig a főmismásoló 263 oldalon.
Gyurka80
@Edebácsi: Ez van a göncül jelentésben "néhányan pedig tartós látás- vagy halláskárosodást szenvedtek." Ja idióta göncöl, kilőtték a szemét ez az igazság, nem amit te hadoválsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.