A Magyar Nemzet információi szerint a kormányfő az alábbiakban sorolta fel, hogy aktuálisan kik az ország ellenségei.

Orbán Viktor nem fogta vissza magát megnevezte az ország ellenségeit: Kemény kirohanást intézett a Nyugat ellen
Kép: Facebook/Orbán Viktor 

A Telex szemléjében beszámolt arról, hogy Orbán szerint a háborúpárti nemzetközi érdekcsoportok Joe Biden amerikai elnök és az amerikai kormányzat, a háborúpárti brüsszeli bürokraták és háborúpárti politikusok is az ország ellenségei.

De a nemzetközi spekulánsok, akik a háborús időkben haszonra akarnak szert tenni, közülük külön nevesítette Soros Györgyöt

aki már évekkel ezelőtt megírta, hogy a közép-európai országokat kell felhasználni egy proxy háborúra Oroszország ellen, mert a közép-európaiak jobban tűrik a háborúval együtt járó emberáldozatokat, mint a Nyugat, és a Gyurcsány vezette dollárbaloldalt.

A kormánylap beszámolója szerint a miniszterelnöki beszéd elsősorban a háborúról szólt, és a kiszivárgott információkból és úgy tűnik, hogy Orbán egyáltalán nem hibáztatta Oroszországot a kialakult helyzetért, így a háborúért és annak eszkalálódásáért, sem a gazdasági válsághelyzetért, az energiaárakét és az elszabadult inflációért, sem a szerinte meggyengült európai pozíciókért.

Orbán szerint az egyetlen erkölcsileg helyes pozíció a háborúban a Fidesz–KDNP békepárti állásfoglalása.

Forrás: Telex

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Olyan sebességgel gyártják az ellenségképeket Orbánék, hogy nem győzi a propaganda gépezet bele tuszkolni a választók fejébe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
oszt lesték a szógák,hogy köll e mán kötözni!
gina
Te vagy te rohadék és a bandád az ország legnagyobb vérszivó ellensége...
human
Olyan sebességgel gyártják az ellenségképeket Orbánék, hogy nem győzi a propaganda gépezet bele tuszkolni a választók fejébe.
Nessy
Már mindenki ellenség? Kissé elvetette a sulykot a doktorminiszterelnök!
Árulja már el, hogy a környező országokban miért nem nőtt ekkorára az infláció, gyengült a nemzeti valuta? Tessen mondani itthon, kedves oligarchái, baráti cégek, a költségvetés mennyit nyert a vészhelyzeti években?
Nessy
@human: Már kevés a napi "gyűlölet félóra"! Ennyi mindenkit gyűlölni, egész napos program!
drrotf
Én azt hiszem, hogy Orbán a sikertelen politikáját kívánta megmagyarázni, amikor felsorolta hogy kik az ellenségei az országnak, de az is lehet hogy az ő politikájának része az állandó feszültség keltés , az ellenség keresés.A "tisztán látás " kedvéért mindig keveri az országot és az ő politikáját.Amennyiben megkapja a pénzt az EU-tól az ország,akkor csökkenni fog szerintem az ellenségeink száma, mert a pénz csökkenti az itthoni problémákat, és a akkor már nem kell a hibákat másra kenni!
csipetke
@drrotf: 23:20 Sose fogja beismerni orbán,hogy sz@rt se ér a kül,-bel.-és gazdaságpolitikája. Mindent Brüsszelre,és a háborúra ken, és időnként előhúzzák a kalapból Sorost is. A háború febr.24.-én lesz egy éve,hogy kezdődött, az ilyen-olyan árstoppok pedig már előző év novembertől voltak, mert nálunk már akkor magasabb volt az infláció,mint bárhol máshol. Azt már csak a birkák nyalják be,amit hazudoznak
rohács1926
„ORBÁN SZERINT a háborúpárti nemzetközi érdekcsoportok JOE BIDEN AMERIKAI ELNÖK ÉS AZ AMERIKAI KORMÁNYZAT, A HÁBORÚPÁRTI BRÜSSZELI BÜROKRATÁK ÉS HÁBORÚPÁRTI POLITIKUSOK IS AZ ORSZÁG ELLENSÉGEI.”
„…külön nevesítette Soros Györgyöt aki már évekkel ezelőtt megírta, hogy a közép-európai országokat kell felhasználni egy proxy háborúra Oroszország ellen, mert A KÖZÉP-EURÓPAIAK JOBBAN TŰRIK A HÁBORÚVAL EGYÜTT JÁRÓ EMBERÁLDOZATOKAT, mint a Nyugat, ÉS A GYURCSÁNY VEZETTE DOLLÁRBALOLDALT.”
„ORBÁN EGYÁLTALÁN NEM HIBÁZTATTA OROSZORSZÁGOT A KIALAKULT HELYZETÉRT, ÍGY A HÁBORÚÉRT ÉS ANNAK ESZKALÁLÓDÁSÁÉRT, SEM A GAZDASÁGI VÁLSÁGHELYZETÉRT,
Orbán szerint AZ EGYETLEN ERKÖLCSILEG HELYES POZÍCIÓ A HÁBORÚBAN A FIDESZ–KDNP BÉKEPÁRTI ÁLLÁSFOGLALÁSA.”
Ez a mocsok szöveg már mindenen túlmutat. De tényleg; mi lehet az oka annak, hogy a civilizált, kulturált világ ezt még mindig tűri, és miét nem b@ßßák már ki végleg az EU-ból és a NATO-ból.
Péter2
@rohács1926:' De tényleg; mi lehet az oka annak, hogy a civilizált, kulturált világ ezt még mindig tűri, és miét nem b@ßßák már ki végleg az EU-ból és a NATO-ból. ' Több dolog van , az orbán kormány nemzetközileg súlytalan , anyagilag , gazdaságilag , politikailag, elszigetelték őket , még egy méregfoguk van az uniós parlamentebe, az egy személyes vétó , amivel már sokszor visszaéltek , egy konzervatív primitív párt , nem tud élni a liberális eszközökkel ,lehetőségekkel , csak a saját dacuk miatt visszaélni vele , és a többi tagállamnak így nagy károkat okozni , de már rajta vannak , hogy megszüntetik az egyszemélyes vétó lehetőségét , ugyanis egy közösségben egy járható út van, a közös , úgy, hogy nemsokára már csak többségi szavazat fog az uniós parlamentbe dönteni , orbán banda 3 dolgot tehet , teljesen demokratikusan , 1 vagy beáll a sorba , 2 szavazáskor az érveikkel, meg tudják a többséget győzni , 3 vagy eltolják a " kerékpárt "
Yoda69
Bezzeg a covid elleni küzdelembol hasznot húzni nagyon erkölcsös volt
verőce21
Magyarország "nagyon jó szellemiséget képvisel"! Olyat, mint az Egyesült Államok az 1980-as években, amikor "ragaszkodtak az alapvető tradicionális értékekhez".

A magyarok a saját országukat teszik első helyre, fontos a magyar identitás és szuverenitás megőrzése...!
TITO
Magyarországon akkora az összetartás, hogy már inkább széthúzásnak nevezném!
Pálinkás Pál
azért én nem értem a " nyugatot " sem...ez a görény annyiszor keresztbe tett nekik...ha nem lennének hülye libsi elveik, orbánról már csak posztomusz lehetne beszélni...de remélem, ami késik, nem múlik...orbán kiérdemelte...
Aki Én
@verőce21: persze, hogy fontos. De ennek semmi köze hozzá.
Ez egy elmebeteg vergődése, amit sajnos még mindig sokan nem akartok látni.
Pedig ehhez még Gyurcsányistának meg lipsinek sem kell lenni.
simmering73
Az országnak egy ellensége van, more. Te magad.
Béla333
Szokták mondani, hogy "Fejétől bűzlik a hal!"
Ha ilyen a hülyemagyar maffiahívek vezetője, akkor az őt követő csapat agyi színvonala is ilyen.
Amíg ezek milliószámra szavazzák ezeket a hazaárulókat újra és újra hatalomba, addig marad a lecsúszás.
Az Unió utolsó helyéért csatáznak a hülyemagyar maffiahívők a bolgárokkal, de ez szemmel láthatóan teljesen megfelelő nekik.
Terminátor
@Shikari: Ezt elqurtad! Rossz gombot nyomtál!
A kurucinfóra kellett volna beírnod ezt a szöveget.
1000 lájkot kaptál volna percenként!
Nyomd az O1G mantrát keményen, még prémiumban is részesülhetsz!
drrotf
Nem csak a covidból húz hasznot Orbán és az állam hanem a magas inflációból is.Most jelent meg a jelentés az ez évi , januári gazdasági adatokról, amelyben az állt ,hogy mennyivel több adó folyt be az államnak mint tavaly aközben ,hogy csökkent a forgalom .Ez azért történt mert a Holdról is jó látszó magas áraink után az ÁFA is sokkal magasabb mint egyébként az infláció előtt volt.Kicsi "jóindulattal" azt is állíthatnám,, hogy az állam a GDP stagnálását, recessziót úgy bekkeli ki, hogy a az égbe szökött árak után sokkal magasabb forgalmi adót fizetnek az emberek, rosszindulattal azt is mondhatnám hogy az állam, a kormány azért hagyja a magas inflációt , mert a bevételek növekedését a teljesítés növekedése helyett ,ezzel tudja kompenzálni, sőt növelni!Közbe meg szépen másra keni azt ,hogy ő miattuk magas az infláció ők nem tehetnek semmit!De ez sem igaz mert tegnap itt ezen a helyen az jelent meg ,hogy Orbánék elkezdték a magas infláció gyalulását, ami korábbi Orbán nyilatkozat szerint, és a törvény szerint is az MNB feladata.A baj csak az hogy a gyalulást az emberek nem veszik észre, mert az infláció egy kummát sem csökkent.Szerintem a nem érzékelhető gyalulása az inflációnak süket duma, az emberek félrevezetése!Most a kormány hatáskörét túllépve azt kommunikálja hogy ő gyalulja az inflációt, és nem az MNB.Az államhatalmi szervek a hatalmi ágak szétválasztásáról szóló szabály szerint nem vonhatják el egy államigazgatási szerv hatáskörét, mert az nem jellemző az állam demokratikus működésre.Most akkor Orbán átlépett egy olyan Újabb szabály ami miatt már úgy is eljárás folyik ellenünk az EU-.ban?Még szerencse , hogy ez gyalulása az inflációnak egy Rogány féle kommunikáció, mert az infláció gyalulásából még nem látszik semmi, és amit én nem látok arra azt is mondhatom hogy nincs is, be vagyok csapva!
csak úgy....
@verőce21: "Magyarország "nagyon jó szellemiséget képvisel"! " :)
azt a rengeteg fideszt támogató bunkót, és a fantaszta, hazug-tolvaj 0rbánotokat , aki hatalmas ellentéteket szított abban a csöppnyi országban, te ezt nevezed jó szellemiségnek?
te nem vagy normális!
amortizáltok
potrohoshasu, egyedül te vagy a saját néped ellensége utolsó senki lettél hazug és gonosz.harácsoló zsarnok semkinek nem fogsz hiányozni.
Clavigo
Hogy baszna már szét a koleszterin,,te hombárfejü dagadt Kullancs..!! Oszt jó napot .
Dr. Proktor
Már hogy a csudába ne haragudna a nyugatra!
Felháborító, de tényleg, hogy nem hagyják lopni...
Dr. Proktor
@ómió: ... hogy nem hagyják lopni?
Jajj, mit is beszélek, az nem lopás csak a közpénz magánosítása...
ómió
@Dr. Proktor: Látom, arra áll az efftársi szád, hogy ezt ráhazudd! Tényeket is tudnál hozzá hazudni?
Dr. Proktor
@ómió: A tények, mint látom, téged nem érdekelnek!
Az is vakhit mikor a bolond Napoleonnak képzeli magát...
Dr. Proktor
@Shikari: "Többé nem engedjül elfojtani a magyarok véleményét." - mint mondod...
Akkor húzz vissza Ploestibe!
ómió
@Dr. Proktor: Melyik efftársi hazugságfiókból való "tényekre" gondoltál?
Terminátor
@Shikari: "Többé nem engedjül elfojtani a magyarok véleményét."
Legyűrjük a királyi TV-t!
-----
Ha egyszer végra a saját véleményedet mondanád el?
Csak a mantra jön tőled, amire betanítottak.
A te helyed a királyi TV-ben van. Ott állandóan tiéd a tér!
Pálinkás Pál
te vagy az puhos...várom, gyuri bácsiék mikor adják ki rád a kilövési engedélyt...akkor megyek pezsgőért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.