Orbán Viktor az évértékelő beszédében úgy fogalmazott, hogy 2023 lesz a legveszélyesebb évünk a rendszerváltás óta, Puzsér Róbert most a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában azt mondta Magyarország most megint elárul mindent, amire szövetkezett.

Puzsér szerint Orbán Viktor szövetségesek nélkül maradt, elárul mindent, amire szövetkezett
Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt Sétáló Budapest 2019 című programjának eredményváró rendezvényén az önkormányzati választáson a budapesti Krak'n Town szórakozóhelyen 2019. október 13-án. MTI/Kovács Tamás


A publicista szerint valóban 2023 lesz a legveszélyesebb, Orbán Viktorra nézve biztosan, ugyanis "nem áll jól a szénája", és elfogytak a szövetségesei nemzetközi téren. Giorgia Meloniról kiderült, hogy "nem Putyin zsebében avászkodik, mint ő", vagyis a miniszterelnök szóhasználatával élve háborúpárti.

Korábban azt lehetett remélni több politikusról is, hogy Orbán politikájához, illetve Putyin háborújához támogatóan tud viszonyulni, például Recep Tayyip Erdogan török elnöktől is lehetett ezt várni, viszont most Törökország Ukrajnát támogatja – nem pusztán diplomáciailag, hanem fegyverekkel – mutatott rá.

A helyzet az, hogy nem nagyon maradtak a nemzetközi színtéren szövetségesei Orbán Viktornak. Brazíliában megbukott Bolsonaro, az Egyesült Államokban megbukott Trump, sőt, a trumpizmus, aminek Orbán Viktor az egyik kelet-európai hídfőállása, zászlóvivője.

Puzsér szerint az nemzetbiztonsági kockázatot jelent már nem is kizárólag a demokrata elitnek, hanem úgymond mindkét párt közepének.

Hozzátette:

ezekkel szemben az elit középre zár Európa-szerte is, a Putyin által pénzelt pártok defenzívába szorulnak. Aki a nemzetközi trolljobboldal térhódításával domináns szerepbe látszott kerülni, az most visszaszorult – vélekedett.

Puzsér Róbert szerint ennek a politikai irányváltásnak a nagy projektje Putyin az "ukrajnai kaland" is bukni látszik, de Orbán annyira hozzárendelte Magyarországot és a magyarokat ehhez a kalandhoz, hogy most már meglehet, hogy Magyarország maga fog ezzel együtt bukni, és ha ez megtörténik, az is lehet, hogy hazánkat újra megbüntetik, akárcsak Trianonban, Magyarország ugyanis most megint elárul mindent, amire szövetkezett.

Forrás: atv

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@jesz:
Téged ki fizet? Roggyant tonyo?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Puzsért is Gyuribácsi fizeti? Vagy valaki az unijóból?
drrotf
Miután az érdekek nem állandóak, gyorsan változnak, ezért az Orbán politizálásában mindig benne volt a nézeteinek megváltozása is.Arra, hogy Orbán csak addig állja a szavát amíg az érdekei úgy kívánják ,nagyban lehetett volna fogadni, mert ez az ember nem ismer mást csak azt ,hogy mindig az érdekei szerint cselekedjen.Ezt ismerték fel az európai államok vezetői is, és ezért nem vállalnak vele közösséget, ezért maradt egyedül!
csipetke
@jesz: 23:02 ...és orbánt putyin fizeti?Gyuri bácsinak óriási a bűne,.- kitaníttatta orbánt,és még néhány fidesznyiket,és támogatta őket, mikor összeálltak mint a zsírtalan tészta, amikor összehordták a fideszt. Soros ha ezt előre tudta volna, egy lyukas 5 filért se szánt volna erre a falkára
jáger laszló
Ez volt Puzzsér víziója amibe sok minden belefér akárhonnan nézzük akár jobbról akár balról
Trumptól Putyinig
Orbántól sorosig
Bidentől Zelenszkijig
Mindenre negatív választ ad és +oldást nem kínál!!!
olyan nihilista +közelítést ad ami nem L fogadható!!!??
Nem igazi LMZs csak olyan publicista leíró jellegű performance!!
csak ennyi
barátilag J.L.
Yoda69
@jesz:
Téged ki fizet? Roggyant tonyo?
justhpeter
Puzsérnak sajnos igaza van. Orbán csupán egy kövér nulla.
Béla333
Az önálló gondolkodásra képtelen hülyemagyar maffiahívő kitart a hazaáruló maffia orosz politikája mellett, az egész országot pellengérre állítva.
Amíg ennyi hülye van az országban, addig nem várható jobb élet... Sőt! Egyre szarabb lesz!
Terminátor
@Béla333: Bulgária kitette az indexet, szabad a pálya, előzni fog!
Gazdaságilag, támogatókban szükölködünk, putykó nem tud ezen segíteni!
Rá fogunk b..szni!
ómió
Puzsér efftárs ébredésére nincs már remény?
Namely
Puzsér a haverok között mindig a legszebb nyúl a halpiacon, de amikor nem a beltenyészettel áll neki vitatkozni, máris felmossák vele a padlót...
human
Az az érzésem, hogy hiába megy látványosan tönkre az ország mindig lesz aki még ennek is tapsoljon. Nem új dolog ez. Számos alkotásban foglalkoztak már az elvakult hívekkel akik egy rögeszmés vezetőt követnek aki megtagadja a valóságot, mert ő nem tévedhet. A híveik pedig ezért a kreált tévedhetetlenségért imádják.

Egy klasszikus jelenet az Erik a viking Monty Python filmből:
youtu.be/3uB3cOb5i3w
Németh István
@Yoda69: @Istenakinincsen: @Terminátor: @human: @Namely:@Béla333: >> a meggyőződéses hülyék és egzaltáltak klubja megnyitotta a mai nap kapuját! Ömlik is a szar a szájukból, gondol-kozás nélkül! De persze hogyan is gondolkoznának és mivel ? hiszen a takonnyal telítettek!
A lényeg hogy az usa-nató takarodjon Európából az Eu. vezetése a börtönbe! - akasztásilag!
human
@Németh István: írod: "Ömlik is a szar a szájukból,"

Tedd meg kérlek, hogy elolvasod a saját kommented és elolvasod az enyémeg. Kinek is ömlik a szar a szájából? :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.