Nem kizárólag amiatt az Európai unióból származó pmilliók-milliárdok hiánya miatt vetődik fel gond, amit a kormány nem- vagy csak részleges teljesítése okán nem fizet ki az országnak a szervezet, hanem azokkal is, amiket már felélt a regnáló, ám kiderül róluk, hogy nem úgy, ahogy azt kellett volna. A végén persze mindig kiderül, hogy mi mindannyian isszuk meg azt a bizonyos levet….

Forrás: szijauram.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Nesztek fidkányok, nemhogy pénzt nem kaptok, hanem 3,6 millió eurót vissza kell fizetni, amit elloptatok. Tudom, ennél ti sokkal többet loptok, de jelenleg ez van kiderítve.
Ha visszafizetitek az azt jelenti, hogy ezzel az összeggel kétszer károsítjátok meg a magyar embereket. Akasztófáravalók!
balos
@Törölt Nick: Ez a mi sarunk,mert nem vagyunk olyan gecik,mint a 2006os trágyahuszárok a pinter sponzorálta seregek!
csak úgy....
@Törölt Nick: lesz még itt böven vissza fizetnivaló, apropó, a ledes vö miatt mennyi volt a visszafizetés összege ? -amit gentlemanus módon szintén az adófizetök delláztak le!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.