Az ENSZ elfogadott egy nyilatkozatot, hogy Oroszország vonja ki a katonáit Ukrajnából, Kína például tartózkodott.

Az ENSZ megszavazta, hogy Oroszország vonja ki Ukrajnából a katonáit – 7 ellenszavazat születettANGELA WEISS / AFP

Az ENSZ elfogadott egy – nem kötelező érvénnyel bíró – nyilatkozatot, miszerint Oroszország azonnal vonja ki a csapatait Ukrajnából, vessenek véget a harcoknak és legyen béke.

A nyilatkozatot 141 ország szavazta meg, hét szavazott ellene és 32 ország tartózkodott.

A tartózkodók között volt Kína, a hét ország, amelyik pedig ellene szavazott a következők: Fehéroroszország, Mali, Nicaragua, Oroszország, Szíria, Észak-Korea és Eritrea – írja a Guardian.

Forrás: Guardian.com

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A hét országból 3 bolsevik diktatúra 4 meg banán köztársaság. Csodalom, hogy mi nem kerültünk fel ebbe a díszes társaságba, mar meg se lepődtem volna rajta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Őrnagy: Szerinted ebben az esetben tényleg az dönti el az oroszok tettét, hogy hol vannak a határok?
ómió
Mi történt? Bennünket nem lehetett az ellenszavazók közé hazudni, efftársak!?
kereső
@Őrnagy: Én is mondtam már neked, hogy IDÉZD!!, - hol és mikor hangzott ez igy el. Vagy adj egy linket- angol, és francia is lehet. És ne mis-másolj. Komolyan nehéz értelmezni egy egyszerúen leirt magyar mondatot?
Németh István
AZ ENSZ egy mosslék korrupt szervezet! '56-ban a nyugat nem érezte magát stabilnak - be voltak szarva a szovjetektől - pedig a szovjetek kivártak akkor is fenemód ferül, majd mikor a magyar kommunista csőcselék kormány >> cinegével az élen behívta őket akkor indúltak meg! Az EBSZ akkor is nagy szargeci csapat volt, ma is az! >> anyugattal együtt! Aljas szarok!
A Putyinnak egyetlen hibája van és az sajnos felelősség tekintetében egyre növekszik >>MÉGPEDIG, HOGY NEM RADÍROZTA LE HATÁROZOTT FELLÉPÉSSEL AZ UKRÁN ALJAS PUCCSISTA VEZETÉS által KIALKÍTOTT USA ÉRDEKELTSÉGEIT > talán várta az ukrán lakósság fellépését amit hiába, mert az ukrán ellenállókat kapásból kinyírták és kinyrják mais ezt igazolják a tömegsírok - az emberrablások stb.
Az Ensz egy korrupt szemétláda gyülekezet! Ne tessenek elfeledkezni a szerb-koszovó háboruról sem! Csak úgy >>> mit keresett ott a nató - miért nem az ENSZ lépett fel???
A lényeg >> az usa-nató takarodjon Európából az Eu vezetése a börtönbe! - akasztásilag!
jáger laszló
+szavazták!! Ennek LNÉre az oroszok nem vonják ki
Csak ennyi
barátilag
J.L.
Németh István
A moslék >ENSZ < pontosan olyan szvazást vezetet le mint amilyent adott esetben a magyar BÍRÓSÁG fog hozni a pedofil moslék tanának mondott szemét buzi geci ügyében - AKI SZABDON FLANGÁL ÉS MÉG ELŐZETESBEN SINCS!!! >> AZ ÁLDOZATOS ÖNMAGÁT FELÁLDOZÓ HŐSIES TEVÉKENYSÉGE OKÁN, HOGY MINDENÁRON MEG AKARTA ISMERTETNI A FELVILÁGOSODÁSRA SZORULÓ FIATALOKKAL >> A MELLESLEG - HELYTELENÜL A POLGÁROK RÉSZÉRŐL - ELLENSZENVESNEK TITULÁLT GENDERI BUZI PROGRAMOT >>EZÉRT A LEGMAGASABB ÁLLAMI KITÜNTETÉSRE JAVASOLJA a hülye buzti kretén MAGYAR moslék bíróság a BUZI PEDOFIOL GECIT! >> HA JÓL ÁTGONDOLOM, ÚGY 5 ÉV MÚLVA FOGLAKOZNAK AZ ÜGGYEL! mert a gyorsaság nem boszorkányság!
DE AZ MIND AZÉRT VAN MERT AZ USA-NATÓ ZÜLESZTI EURÓPÁT, EZÉRT AZONNAL TAKARODJANAK EURÓPÉBÓL AZ EU. VEZETÉSE TAKARODJON A BÖRTÖNBE! -AKSAZTÁSILAG!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.