Az óbudai iskolában történtek szülőként mélyen megráztak és felháborítottak – írja Facebook-oldalán Orbán Viktor.

Orbán Viktor komor arccal üzent, a magyar gyerekek viszont lassan fellélegezhetnekFotó: Facebook/Orbán Viktor

"Politikusként az a feladatom, hogy mindent megtegyek azért, hogy ilyen soha többet ne fordulhasson elő" – fogalmazott a miniszterelnök, aki ma délután egyeztetett valamiről Pintér Sándor belügyminiszterrel.

Gyermekeink védelme az első és legfontosabb!

- üzente Orbán Viktor ezzel az üggyel kapcsolatban, arról nem ejtve szót, hogy a 19 ezer gyermekpornó-felvétellel lebukott Kaleta Gábor hogyan úszhatta meg tettét néhány százezer forintos bírsággal.

Forrás: Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Gyermekeink védelme az első és legfontosabb!
- üzente Orbán Viktor ezzel az üggyel kapcsolatban, arról nem ejtve szót, hogy a 19 ezer gyermekpornó-felvétellel lebukott Kaleta Gábor hogyan úszhatta meg tettét néhány százezer forintos bírsággal."

Majd a hülyemagyar maffiahívők elmagyarázzák hogy az agyukban hogyan van ez...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
"Gyermekeink védelme az első és legfontosabb!
- üzente Orbán Viktor ezzel az üggyel kapcsolatban, arról nem ejtve szót, hogy a 19 ezer gyermekpornó-felvétellel lebukott Kaleta Gábor hogyan úszhatta meg tettét néhány százezer forintos bírsággal."

Majd a hülyemagyar maffiahívők elmagyarázzák hogy az agyukban hogyan van ez...
Clavigo
@Béla333: Valszeg,,kaleta pajtás " nagytudású " lehetett..Ismerhetett 1- 2 nemzethyy " klubtagot ".,,..
jesz
az a segédtanerő hogy-hogy szabadlábon van? Már rég péppé verve rabkórházban kellene a letépett zacskóját varrogatni, a kivert fogait keresni a szemetesben...

A belügyminiszter nem fog semmit tenni...mit is tehetne? Ennek a buzinak nagyon nagy az arca...még véletlenül megnevez néhány fontos embert
Alfa
te barom kamukeresztény ne feledkezzél meg a fidesz-ner pedofilokról sem...tudod kaleta...szájer...kocsis... és a hemzsegő katholikus papokról, akiket foggal-körömmel vd a fidesz-ner szekta...somján csóti
csak úgy....
kirakatpolitika csámpásagyuak számára, jól lehet vele álcázni a valós,sokkal súlyosabb problémákat a félkegyelmüek elöl!
kulabombaafityiszre
Ti hoztátok ezt a tövényt szerencsétlen.14 év feletti személlyel létesíthető szexuális kapcsolat amennyiben beleegyezik.Viszont meztelen fénykép videó nem készíthető róla.Ezért tartottak a rendőrök ennél a óbudai akárkinél házkutatást hátha találnak valami fényképet vagy videót,mert ha nincs akkor kampó ügy,legfeljebb a dagadt ráncolhatja a homlokát.
kulabombaafityiszre
Viszont amennyiben nem lesz semmi csak a szex akkor akik lepedofilozták azokat simán beperelheti.
A dagadt is fizethet.
jáger laszló
Lehet.hogy ezt a kérdést Felcsúton már +oldották a a világ számos pontján még nem és nem is fogják 1 hamar!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Juhász István
Kezd a dolog hasonlitani au EU-i szankciókhoz. Megszavazta OV valamennyi szankciót, most meg ágál ellenük. Erre is ő hozott egy elég ostoba törvényt, és most -- lásd az eredményt. Ha a pedofiliát NEM TUDJÁK BIZONYITANI, nos, akkor NINCS ÜGY... A srác elmúlt 15 éves, azt tehet, amit AKAR. Persze, ha a MAGYAR TÖRVÉNYEK lehetővé is teszik.
e örö e bódottá
Magyarország, egy Állatfarmmal egybeszerkesztett hülyék paradicsoma; egy olyan diliház, ahol átvették az irányítást az ápoltak és mind közül a legbolondabb a főnök: (tescós) Napóleon
És a kilenc kutyája: Rogán, Polt, Pintér, Kövér - a magyar apokalipszis négy lovasa, Szijjártó (láncos ku... öleb), Varga (Joci néni), Gulyás (homo erectus), Kocsis (meleg málé) és végül, de nem utolsó sorban, jó zsaruként Novák Катерина (szoknyás Orbán)
ómió
Pedig ez az aberróképzés-stop az efftársi "felekezetet" igencsak frusztrálja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.