Szombaton tartott Kormányinfót Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, melyen beszámolt a kormány legújabb döntéseiről.

Gulyás: "Ami történt, az elfogadhatatlan, tűrhetetlen, beteges, gyomorforgató"
Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. február 25-én. MTI/Kovács Tamás

Az extraprofitadón túl többek között szó esett a gyermekvédelmi törvényről is.

Volt egy konkrét eset, amely ismét a figyelem középpontjába állította a gyermekvédelem ügyét: amikor azt látni, hogy egy pedagógiai asszisztens visszaél a pozíciójával és a diákok bizalmával, az tűrhetetlen és elfogadhatatlan, az pedig, hogy ezzel a közösségi médiában dicsekszik, "kifejezetten beteges és gyomorforgató"

- mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton Budapesten, a Kormányinfón.

A tárcavezető kiemelte:

a gyermekvédelmi szabályokat át kell tekinteni. A hatóságokat a belügyminiszter utasította, hogy minden esetben gyors, átfogó, teljes körű, alapos vizsgálatot folytassanak le

- közölte.

Hozzátette: a jogi és büntetőjogi szabályozás áttekintése, illetve a gyermekvédelmi szabályok szigorítása pedig a kormány, illetve a kormánypárti frakciók feladata.

Megjegyezte: aki egy 14-15 éves fiatallal ilyet tesz, egyértelműen pedofil, és ennek megfelelően is kell vele bánni.

Forrás: MTI

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"Amikor egy vagy sok kormánytag visszaél a pozíciójával és a választóik bizalmával, az tűrhetetlen és elfogadhatatlan, az pedig, hogy ezzel a közösségi médiában napról napra dicsekszik, kifejezetten beteges és gyomorforgató"

Ejha marhagulyás, valóban ezt akartad mondani?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
"Amikor egy vagy sok kormánytag visszaél a pozíciójával és a választóik bizalmával, az tűrhetetlen és elfogadhatatlan, az pedig, hogy ezzel a közösségi médiában napról napra dicsekszik, kifejezetten beteges és gyomorforgató"

Ejha marhagulyás, valóban ezt akartad mondani?
kereső
GG. Mi a véleményed a papi pedofiliáról???,
Terminátor
Nagyon jó!
Megvan az új mantra alapja!
Meg kell menteni a gyerekeket a pedofiloktól meg a buziktól.
Az ukrajnai gyerekek meg mehetnek a levesbe!
justhpeter
@kereső: A papi pedofilia csak nevelőeszköz. Azt nem üldözik.
Pálinkás Pál
te görény...kaletánál nem hívtatok össze kormány ülést,...a fideszes pedodofil az jó pedofil..?...
kereső
GG mi a véleményed, a gyermekotthonokban a gyermekeket érő atrocitásokról, bántalmazásokról? Mi a véleményed a családon belüli erőszakról, bántalmazásokról? Mi a véleményed az általatok kiemelten támogatott Böjte Csaba által vezetett intézményekben éveken keresztül sok-sok gyermek bántalmazásáról?
Ha már "szónokoltok" a gyermekek védelméről?
Nessy
Úgy kezeli a kormány ezt az esetet, mintha ilyen még soha nem fordult volna elő! Kaleta, és sokan mások gyermek pornográf képgyűjteményei, nevelőintézetek, papok, családon belüli gyerek szexuális zaklatások. Elég gyakori hírek. Eddig egynek sem volt ekkora visszhangja, mint most ennek az egynek!. Tévedések elkerülése végett, én a delikvens farkát szeletelném milliméter vastagságú szeletekre. De mindegyik elkövetőét, pártállástól, vallástól függetlenűl. A kép gyűjtögetőket csak pár hónapra sittre küldeném. Nem szelektálni kellene, hogy kit büntetünk, kit nem!
kereső
@Nessy:Szelektiv a hallásuk, látásuk.
Fenyöfa58
KI vette fel ??? A KLIKK vagy netán a TANKERÜLETNEK nevezett trágya domb !!???
Nessy
@kereső: Ez a bosszantó! Az egyik ügyet eltussolják, a másikból hetekig tartó botrányt csinálnak! A kedves szülők mindebből semmit nem észleltek? Vagy a családban minden ami szex, tabu téma? Majd tájékozódik a kamasz a neten, vagy a suliban a haveroktól?
Nessy
@Maccska: Sajnos a későbbi káros hatások minden esetben érvényesülnek! Egyre kevesebb szakorvos, szakpszichológus van, aki segíthet időben feldolgozni a gyereknek a megélt traumát. Pont a megelőzés, a felvilágosítás lett "családi ügy". Miközben nagyon gyakori a családban a prüdéria, a szex, mint tabu téma. Ennél is rosszabb, hogy ma már kevés a "ne fogadj el idegentől édességet" szöveg! Van, ahol a szülő nem tudja, nem ismeri az internet, az okostelefon szerepét a probléma kezdetében,
csak úgy....
@Maccska: 16:12 hazudsz cigány már megint, hol volt az az állítólagos tüntetés?
csak úgy....
látom,hogy a fidesz magyarok gondolat és érzelmi világa faxán kordába lett tartva! :)
-oszt hétfötöl ha megint minden drágább lesz, azt már a fidesz atyafiak észre sem veszik!
Eladott Ország
Akkor azért kellett tíz évre titkosítani a perui magyar nagykövet Kaleta eddig is elhallgatott ügyét. Elmenti ti a 3,14csába, a szófosó dumátokkal együtt, szarjankó Gergő!
csak úgy....
@Maccska: te egy rohadék hazudozó kecskeszagu cigány! :)
gondoltam,hogy nem igaz az egész, te ha kérdezel is hazudsz!
csak úgy....
@Maccska: link nélkül egy szavadat sem hiszem,te hazug cigány!
Alfa
te barom csicska a kaleta...szájer ...kocsis féle pedofilia az nem gyomorforgató??
geci kecskebaszók
csak úgy....
@Maccska: az eredeti németet kérek, ez amit küldél hazug ruszki propaganda lehet, a vírusirtó rá se enged!
csak úgy....
@Maccska: talán mert te is egy szar ruszi kecskebaszó!
lampa laz
Buzogány, ez nem forró bableves, h fújni kell. Hozzatok olyan törvényeket amelyekkel a rendőrség meg a bíróságok teheti a dolgát. Gergely, Lorina (kettő az egyben) jól van?
Nessy
Ameddig most ezen háborognak az emberek, nem kell arról beszélni, hogy az uniós átlag duplája, az élelmiszer infláció meg majd háromszorosa kis hazánkban! Hogy lehet, hogy a szankciós infláció csak minket érint? Vészhelyzet is csak nálunk van, Miért???
dr. prédikátor
A SZOPÓSSZÁJU BUZI KITETT MAGÁÉRT !!! A KALETA MEG A TÖBBI PEDÓROL HABLATYOLSZ???
Aki Én
Tök rendben van, hogy a legutóbbi fideszes pedofil ügye felzaklatta, de a korábbi számtalan eset miért nem?
Peller Anikó
@Maccska: 16:30, Ahha, akkor te macskával enyelegsz?

Rólad ez a vicc jut eszembe: a cigány elmegy a paphoz gyónni.

- atyám vétkeztem, megdugtam a macskát.
- jól van fiam és hogyan csináltad?
- hát fogtam a macskát és beletettem a csizmaszárba, oszt akkor hátulról megraktam.
- Jóózsi, gyere gyorsan! Tudom már hogy kell a macskát baszni, nem úgy ahogy mink szoktuk, mind összekaristolja a tökünket..

Szóval kellemes szórakozást, macskanyúzó.
Apfelbaum
Beáldozták a pasit,ha nem így lenne akkor Kaleta meg a többi féreg is meg lett volna hurcolva de érdekes módon ez a dolog miatt morcos ez a jól lakott fejű patkány gulyás...
gina
Szerencsétlen barom, a borzasztó nyugaton már régen fellépnek pedofilok ellen,, de itt a papok és a jó fidesz mocskok azt tesznek amit akarnak, most érdekel téged te meleg senki mi is történik??, ez megint csak nagy felhajtás hogy eltereljétek magatokrol mocskok és figyelmet,,mikor kis babákkal fajtalankodnak akkor kussolsz, de egy 15 éves miatt kinyitod azt a zsiros pofád te fidesz majom, hányingerek vagytok,,, becstelen az egész fidesz banda ,
gina
És ez mi te mocsok??? ha annyira szeretitek gyerekeket, ja ha nem kerülnek pénzbe,, csak akkor "Tartozás miatt lekapcsolták az áramot, 200 óvodás marad fűtés és villany nélkül Gödöllőn " ugyan nem pedofilok tették hanem ti aljas szemetek !!!
amortizáltok
amit meg ti csináltok KÖZPÉNZEN arról tudd VÉRLÁZÍTÓ aljas mocskos dolgokat 12 éve már orbán és a banda
ómió
Szóval, neki se kedvencei az aberrók!
koszpeko
2022. március 11. 07:30
Üllői pedofilbotrány - "A Fidesz politikusai nagyobb veszélyt jelentenek gyermekeinkre,

Az Alfahír kiderítette a rendelkezésre álló információk alapján, hogy a szóban forgó iskola az üllői Árpád Fejedelem Általános Iskola, a tanár pedig az üllői önkormányzat honlapja szerint a Környezetvédelmi Bizottságnak a fideszes, külsős tagja, Tímár László.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.