A Jobbik országos kongresszusa a mai napon elfogadta Magyarország egyetlen nemzeti konzervatív pártjának új nevét. Mostantól Jobbik – Konzervatívok néven folytatják a normális politika képviseletét.

Orbán elárulta Európát, ki akarja vezeti Magyarországot az EU-ból, hogy aztán korlátlanul uralkodhasson, Putyin segítségével – Közleményt adott ki a Jobbik
Gyöngyösi Márton, a Jobbik képviselője az Európai Parlament strasbourgi épületében 2019. július 16-án. MTI/Koszticsák Szilárd

A párt szerint annak a politikának, amit a Fidesz folytat, semmi köze a hagyományok tiszteletéhez. Orbán Viktor elárulta Európát és arra készül, hogy kivezeti Magyarországot az EU-ból, hogy aztán korlátlanul uralkodhasson, orosz segítséggel.

A Jobbik-Konzervatívok párt azonban nem fogja tétlenül nézni, hogy orosz vazallusállamot hozzon létre Magyarországból a jelenlegi miniszterelnök pusztán azért, hogy a hatalmát és a 13 év alatt összeharácsolt vagyonát biztonságban tudja.

- írták.

Európa hetven éve a biztonságot, a szabadságot és a jólétet jelenti. A Jobbik-Konzervatívok mindent megtesz azért, hogy megakadályozza azt a nemzeti tragédiát, amit a Huxit jelentene. Európa kiállt a szabadság, a demokrácia és az emberi méltóság mellett, amelyet Putyin előbb Ukrajnában, majd egész Európában le akar rombolni.

Vannak azonban olyan politikusok, akik az orosz vérengzés felelőseit közelebb érzik magukhoz, mint a szabad világ vezetőit. Közéjük tartozik Orbán Viktor, aki nyíltan azon dolgozik, hogy a moszkvai érdekeket kiszolgálva gyengítse az Európai Uniót. Ő letérítené hazánkat arról az európai útról, amelyért oly sok magyar áldozta életét történelmünk során.

Ezzel a lépésével magyar családok és dolgozó magyar emberek millióinak életét és jövőjét tenné tönkre.

- tették hozzá.

A Jobbik-Konzervatívok olyan Magyarországot ígér a magyar embereknek, amely nem tér vissza az önkényuralom útjára, ahol a politikai szélsőségek szekértáboros harca helyett nyugalom és kiszámíthatóság segíti a fejlődést, ahol békés építkezés zajlik, ahol a munka alapozza meg a sikert, ahol a tanítás és a tanulás megbecsülés tárgya, ahol az emberek nem félnek elmondani a véleményüket.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: @Őrnagy: @KisTehen: már látom lelki szemeim elött,hogy ti egy kínai aksigyárban, rízst zabálva ,napi 16 órában a kis kinai korbácsos fönökötök,hogy noszogat benneteket! :)
az lesz ám a szép világ ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@Németh István: Tárt karokkal vár rád Észak-Korea, a megtestesült demokrácia hazája! Pont ilyen alattvalók típusú emberekre vágynak...
Csizmás Kond
...szerintem meg épp fordítva van...európa árulta el a tagországait, azzal, hogy korcs sehonnai embereké akarja degradálni.
Németh István
@Dr. Proktor: @Mirabilis: Elgondolkoztató, hogy mily setétség uralkodhat ott abban a milliőben ahol vagytok! Ha szeretett hazánknak 2010 óta folyamatosan a népért, nemzetért tevő hazaszerető kormánya nem lenne, már hazánk sem lenne! Borzasztó lehet azt a részetekről tudni, látni, hogy az aljas igyekezeteitek ellenére nem tönkre megy nemzetünk, hanem gyara-podunk és valóban előre a jobblét irányában haladunk! Igen talán hihetjük, hogy nem leszünk a kommunista diktatúra helyett az usa-Eu diktatórikus terror szervezetének az áldozata! Reméljük sikerül a szemét szankcionálások, a diszkriminatív eljárások hazánkkal szembeni anomáliáit kivédeni >> rádöbbenteni a nyugatot a saját aljasságaik tarthatatlanságára! Látszik, hogy inog alattuk minden, az aljas korrupciós dolgaik még csak az eljén tartanak miként az usa korrupciós tevékenységének a vizsgálata is! Sajnos Istenke malmai a mocskos anyagiak tapadós folyékony helyzetében lassan örölnek - de az igazság a történelmi tények igazolása alapján mindíg is győzni fog! Egy dolgot nem lehet legyőzni az idő lassú és sokakat megtörő, akár megölő hatását! De ez már csak így marad! Sajnos a mi emberi létünk életszakasza adott esetben elég rövidke ahhoz hogy az aljasságok megérdemelt büntetését láthassuk, de reménykedjünk benne, hogy el jön egy jobb és tisztességesebb idő! >> az olyan moslékok mint ti eltűntök a FÖLD színéről!
Mert a moslék szemét usa-nató armadának semmi keresnivalója Európában, miként az aljs korrupt Eu. vezetésnek is börtönben a helye!! -akasztásilag!
KÜLÖNBEN IDEJE VOLNA FELÉBREDNIE EURÓPÁNAK HOGY MIT KERES ITT 78 ÉVE AZ USA-NATO ARMADA AMIKOR A SZOVJETEK A SAJÁTHATÁRAIK MŐGÉ VONULTAK VISSZA!? ja!!!, HOGY AZ OROSZ TERÜLETEK FELOSZTÁSÁT AKRJA A SAJÁT JAVÁRA AZ USA MOSLÉK GÉPEZETE??? EZ NEM SZÚRJA KI SENKINEK SEM A SZEMÉT ! ???
SAJNOS A MI KORMÁNYUNKÉT SEM! >> MINIMA EZZEL KELLENE ÉS LEHETNE AZ ALJAS TERJESZKEDŐ FOLYAMATOT S TALÁN A HÁBORÚ FOLYAMATÁT IS MEGÁLLÍTANI!!!
GONDOLKOGGYUNK!!!
Dr. Proktor
@Németh István: Szedd a gyógyszered! Ha pedig elfogyott akkor szólj a körzetidnek vagy fordulj a szakorvoshoz...
amortizáltok
@Dr. Proktor: körzetorvosok évek óta nem elérhetőek maradandóak a változások aki degenere az is marad ha szedi ha nem.
Dr. Proktor
@Maccska: A rubeljobboldal pedig ki sem lát Putler seggéből!
Néha nézzetek ki levegőt venni, ne csak a bélgázból éljetek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.