Már több mint 15 ezer határsértőt fogtak el és 160 embercsempész ellen indítottak büntető eljárást a magyar hatóságok ebben az évben – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Megszólalt a a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója: Tovább ostromolják a migránsok Magyarországot
Kép: YouTube

Bakondi György jelezte: korábban a téli időszakban inkább csökkent az illegális bevándorlók száma, ezen a télen azonban nem ez történt, ebben a viszonylag enyhe időjárásnak is szerepe lehetett.

A Görögországba és az Olaszországba vezető tengeri útvonalakon érezhető volt a visszaesés, de most már ott is erősödik a migrációs nyomás

- tette hozzá.

A balkáni és a tengeri útvonalakon is folytatódik az a migrációs aktivitás, amelynek 2015 után a csúcspontját tavaly érték el – fejtette ki a főtanácsadó.

Bakondi György elmondta: figyelemmel kísérik a határtérség, illetve a balkáni útvonal eseményeit. A határ közelében iráni, iraki, afgán és időnként szír bűnöző csoportok küzdenek egymással az általuk kedvezőnek tartott határszakaszok "uralmáért", gyakran lőfegyvereket is bevetnek, sebesültek és halottak is vannak.

Úgy fogalmazott:

minden ok megvan annak a határőrzeti, migrációs politikai tevékenységnek a folytatására, amit 2015 óta következetesen végez a magyar kormány.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója kitért arra: a migrációs válsághelyzet meghosszabbítása a jogi feltétele volt annak, hogy megfelelő erők, eszközök alkalmazásával hatékonyan tudják őrizni a határon a kerítést, megakadályozzák a migránsok átjutását, illetve vissza tudják irányítani őket.

Erre mindaddig szükség van, amíg a migrációs nyomás jelentő

s – tette hozzá.

Forrás: MTI
Fotó: YouTube

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Na már csak ez a vén hülye hiányzott szombat estére.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Na már csak ez a vén hülye hiányzott szombat estére.
jesz
baszki...vízágyút nekik...ezek miért nem használnak négy-öt vízágyút...kezdem gyanítani itt inkább összejátszik az embercsempész csapat a védelemmel...?
Ha így megy tovább, akkor letarolják a mi határvadászainkat, mint a szart...úgy, mint amikor a janicsárok rohamoztak...
jáger laszló
Ezek a migránsok még tönkreteszik Bakondi idegrendszerét!!
Sosem hagyják abba a sétálást!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
justhpeter
Nem értem. Ha már főtanácsadó a kormány mellett Bakondi, a kormány miért nem fizet meg egy apolót, aki 24 órában mellette van és nem engedi szabadon.
Havanagi
Most a migránsokra hivatkozva lett meghosszabbítva a vészhelyzet,persze hogy megszólal az ügyeletes áruló.Figyelnek az összhangra,ezért tartják többmilliós fizetéssel a kivénhedt szenilis vén xarokat
Alfa
bakondi egy igazi levitézlett kommunistából lett "igazi" keresztény-fasiszta -náci az orbánista evolúció alapján...és igazi zakkant kecskebaszó mint a gazdája is és a narkós fidesz-ner szekta...@Shikari:
Pálinkás Pál
" Már több mint 15 ezer határsértőt fogtak el és 160 embercsempész ellen indítottak büntető eljárást a magyar hatóságok ebben az évben –"..nos, számoljunk kicsit...az napi 263 elfogott fő...ugye ezt te magad sem hiszed vakondi köcsög..?..ezt is valahogy úgy számoljátok mint rákay kálmán a tömeget...
Toller Béla
Amiről ez a kezdetleges ember beszél, az nem magyar kérdés. A bandák a másik oldalon gyepálják egymást. Nekünk az emberséges határőrizet lenne a feladatunk. Azzal foglalkozzon !
Eladott Ország
A marseille-i vereség közben született Szepesi György szállóigéje: „Jönnek a csehszlovákok, jönnek a csehszlovákok!” Most meg a migránsok jönnek szakadatlanul. Migránsok már a rókalyukat is megszállták.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/75264858_2149574662005697_8529847028866351104_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=b_lT5i0Wl-wAX-XyG_E&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfB8O1noi__UE1-VT5nGzSC86ZLhhbf7GabmhKSVF53F0w&oe=642274B7
Budapesten migránsok erőszakoltak meg egy fideszest.
csepel.info/wp-content/uploads/Csaba-P%C3%A9ter-07.jpg
ómió
Pedig az efftársak már elepednek értük!
Eladott Ország
Bakondi elvtárs a KGB határőrtiszti akadémiáján pallérozódott. Bakondi is rég kiérdemelte a felvételét a Nagy Mesemondók sorozatba. "Jönnek a vírusos migránsok, mögöttük sertéspestissel fertőzött májkrémes kenyeret hajigáló vaddisznócsorda. Ki a büdös isten haragja az a Bakondi György? Tudjuk ki ő? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmitmondani, tolni a síkbuta propagandát."
ómió
@Eladott Ország: Ez hangzott el, amikor a Böszme meg a Putyin házaspár együtt ebédelt Moszkvában, vagy ez még egy szemkilövetőhegyi emlék?
Alfa
@ómió: @Shikari: kecskebaszók már a parancs,hogy az oroszokat,és putyint kell szidni! Barom kecskebaszók nem kaptok lóvét...igy ha elvagytok tévedve...
"pál" vagy hogy jobban értsétek "köpönyeg fordítás" történt a szektában...
Illő lenne lépést tartani a főnökkel
Eladott Ország
@ómió: ma, 10:19 ♦ És az mit jelent, hogy együtt ebédelt két ország vezetője ?! Ne aggódj Európában már Orbánnal nem nagyon fognak együtt ebédelni. Sorold már fel kinek lőtték ki a szemét, illetve hány embernek és melyik ország rendőrsége nézte volna tétlenül, hogy törnek zúznak gyújtogatnak , szétverik a TV székházat és fél fővárost?! A washingtoni Capitólim ostroma babazsúr volt ahhoz képest, amit a fidesz és Tóth (Toroczkai) Laci vamzer bandája véghez vitt 2006-ban. Washingtonban sem tűrték el.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/138192698_2759300980989643_8398194681688274261_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=2R5C_Sc9JbsAX_8oq7X&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCGV2S2AdpE4X4AO9oQuOsP9TBbJ-eoKUgAmUPk42kfkg&oe=64228073
gina
Ez a pasi a fö sámán, hahahahhaha annyira beteg mit a fönije !!!
ómió
@Alfa: Bolsiék tehénbaszója! Téged a parancs hajt!? Az efftársi!? És Böszme efftársad mit parancsolt neked legutóbb a Putyinnal folytatott "szívélyes kapcsolatai" révén? Azt, hogy, amig ő benyal neki, addig te mocskold!? Úgy az "efftársi"!?
ómió
@Eladott Ország: "Két ország vezetője", faszfej!? Amikor a Böszme-Putyin család "közös étkezése" történt Moszkvában, akkor Böszme efftársad már rég belebukott a saját "elkúrtukjába" és nem volt az ország vezetője! Nem baj, gyagyás!? Magánemberként nyalt be Putyinnak a meleg szarig és most ezt hazudná másra! Ugyanolyan tetvesbolsi fazon, akárcsak te! A szemkilövöttjeitek számlálóbiztosa meg sosem voltam! A "darabszámukról" érdeklődj Böszme efftársadnál! Az egyik közülük, a szemkilövetésetekre visszavezethetően nemrégiben halt meg - most eggyel kevesebb már a károsult! A kecsegve ringó fecskét meg ne keverd a recsegve fingó kecskével, bolsiék hibbantja, mert az a "törnek, zúznak, gyújtogatnak" nem az ok, hanem az okozat volt! Vágod, baromarc!? Előbb szemkilőttek, ami ezt váltotta ki! A TV székházat meg azóta se verte szét senki - még a tetvesbolsi efftársaidnak is ott volt, megpróbálhattak oda még betörni is! Varjú(?) efftársad elmondhatja neked a részleteket is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.