Ugyan már kezdtek nyílni az első tavaszi virágok, úgy tűnik, a tél nem tágít. 

Estétől ugyanis délen és keleten is várható további hószállingózás, havazás, Békés megye keleti részén akár 5-7 centi hó is hullhat – írja az Időkép.hu. 

A havazásért felelős mediterrán ciklon tőlünk délkeletre, keletre vonul el, de csapadékzónája még éjjel és holnap napközben is érinteni fogja a déli és keleti tájakat. Így estétől főként ezeken a területeken számíthatunk további hószállingózásra, havazásra.

Borzasztó rossz hírt tartogat az időjárás a hét elejére

Fotó: 123RF.com

A legtöbb hó Békés megye keleti részén hullhat, akár 5-7 centiméter is összegyűlhet.

Napközben egyre inkább csak keleten, északkeleten hullhat hó, havas eső, majd estére mindenhol megszűnik a csapadék.

Keddtől szárazabb napok jönnek, szerdán a délnyugati országrész kivételével sokfelé már zavartalan napsütésben lesz részünk, és pár fokkal erősödik a nappali felmelegedés. Az éjszakák viszont hidegek, az ország nagy részén fagyosak lesznek.

Forrás: Idokep.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Ez tényleg borzasztó rossz hír, így télvíz idején!!!:DDD
Sakk Matt
1938., Moszkva, sztálingózik a hó. Egy kocsmából halk muzsikok szűrődnek ki.
(Boncz Géza)
Giovanni Alba
@ágimami: ma, 18:17
Valószínűleg egy gyakornokot (újdondász inast) állítottak rá a "hogyan generáljunk bombasztikus címeket" projektre, valahogy fel kell dobni az időjárásjelentést is, alkalmazkodva a kor követelményeihez. Hol vannak már a boldog békeidők, amikor azt írták, hogy az évszaknak megfelelő hűvös ,csapadékos idő várható. Ma már több kell, magasabb az ingerküszöb, mármint a sajtómunkások szerint. Így a rossz mára már nem rossz, hanem borzalmas, szörnyű, a jó nem jó, hanem lélegzetelállítóan nagyszerű. Majd kinőjük ezt a divatot is előbb vagy utóbb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.