„El kellett volna tüntetniük az engem rágalmazó anyagaikat az oldalaikról”, bocsánatot kellett volna kérniük a hazugságaikért, valamint „összesen 4 millió forint sérelemdíjat is fizetniük kell, amit hasznos társadalmi célokra szánok”.

„Elkényelmesedtek a rendszer kiszolgálói”: végrehajtókat küldtek a TV2-re, az Origóra és a Ripostra

Donáth Annának most lett elege a propagandisták trükközéséből. Forrás: Facebook

Ennek érdekében Donáth Anna, a Momentum politikusa végrehajtókat küld a propagandára, mert nem hajtották végre a bírósági ítéletet a kiszabott határidőn belül – írta Facebook-oldalán Donáth. Szerinte ezekkel maradt adós három kormánypropagandát toló szerkesztőség és kiadó:

· TV2: kötelezzék a büntetés megfizetésére, a rágalmazó anyagok eltávolítására, és arra, hogy bocsánatkérő közleményt olvassanak be az esti Tényekben;

· Origo: nem távolították el a hazugságokat, és bocsánatkérést sem tettek közzé a bíróság által megszabott határidőn belül;

· Ripostot kiadó Mediaworks Hungary: sem távolították el a hazugságokat, és bocsánatkérést sem tettek közzé a bíróság által megszabott határidőn belül.

Donáth Anna a poszt végén megjegyzi: „túlságosan elkényelmesedtek a rendszer kiszolgálói ebben az országban, és azt hiszik, hogy sérthetetlenek”.

A politikus február 14-én nyert jogerősen pert személyiségi jogai megsértése miatt a felsorolt három kormánypárti propagandamédia ellen – írja a Telex. A párt akkori közleménye szerint

Donáth Anna korábban az összes sajtó-helyreigazítási pert megnyerte, amit a propaganda ellen indított, most pedig a személyiségi jogi perben is neki ítélt a bíróság.

A bíróság döntése értelmében a szerkesztőségeknek el kell távolítaniuk az összes olyan cikket, amiben valótlanul állították, hogy Donáth Anna egy lányt zaklatott.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Sajnos a helyreigazítás, bocsánatkérés soha nem üt akkorát és nem rögzül annyira az agyakban, mint a rágalmazás. Mint Bajnai libái és Gyurcsány szemkilövetése. A gyérgyep agyakban kitörölhetetlenül ott van, hiába a cáfolat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
Sajnos a helyreigazítás, bocsánatkérés soha nem üt akkorát és nem rögzül annyira az agyakban, mint a rágalmazás. Mint Bajnai libái és Gyurcsány szemkilövetése. A gyérgyep agyakban kitörölhetetlenül ott van, hiába a cáfolat.
Havanagi
Ők törvények fölött állnak,többek között ezt nektek is köszönhetjük.
jáger laszló
Hát azkor jöhet a a végrehajtó és a további bünti!!
Mese nincs!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
sokanvagyunk
Most olvastam: "Brutálisan erős a Fidesz, egy hétvégi választáson mindent vinne" - már amit a végrehajtók meghagynak nekik.
drrotf
Ebből csak annyi a tanulság, hogy még a FIDESZ-hez dörgölőzőknek is meg kell tanulniuk olvasni, és el kell fogadni, hogy abban a jogrendben is amelyikben a a hatalom dolgozik , az egy alapvető szabály hogy a jogerős bírósági ítéletet el kell olvasni, azt meg kell érteni, és a az ítéletben foglaltakat önként , mondhatni hogy"s dalolva" teljesíteni kell, mert ha nem jön a végrehajtó, amely egy felesleges költség, néha nem is kicsi!A magára sokat adó úgy pereskedik , hogy a perköltséget azt azt hogy nem nyerhet meg minden pert , beszámítja, és engedelmeskedik a bírói hatalomnak!Ez az engedelmeskedés a fideszeseknek még nem nagyon megy , úgy látszik sóherek a" fijuk!"
Aki Én
@Maccska: ...egyébként valóban igaz történetek, csak nem úgy, ahogy te ismered.
NKF
Jaj,hagyjuk már Annácska! Szedd össze magad mert a következő választáson mentek a levesbe!
Igazoljál át Fletóhoz,mostanában minden nyikhaj ott köt ki!
ómió
Pedig Donáth efftársnő meghozná nekünk még az "efftársi rendet" is! Amiből áprilisban nem kértünk!
jáger laszló
A nézőpont szerint annyira brutális a fidex,hogy most mindent vinne ami él és mozog!!
Ennyit a választásokról!!
barátilag
J.L.
teuton
@NKF: Egyenlöre arrol van szo, hogy MINDEN sajtopert megnyert eddig a szennymedia ellen, ugyanugy, mint Greczi (19et)!!! Most a maganjogi perekröl van szo, mert a szennymedia törvenyt sertett. TE fizetnel helyettük??? Vajon lki fizet es möböl??? Elarulom neked, közpenzböl lesz fizetve a büntetes, a TE adodbol is (ha egyaltalan fizetsz adot!), kormanyreklamnak titulalva a szennymedianak...
Ha pedig olyan jol tudsz josolgatni, akkor lottozz, ne itt osszad keretlenül a baromsagokat! Vagy fogadj velem! Ezt mar többször ajanlottam a josolgato gyapjasoknak, de eddig senki nem mert közületek velem fogadni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.