"A zagyvaság akkor is zagyvaság marad, ha azt márvánnyá akarja nemesíteni a nagyravágyás, az ürességet nem tölti meg tartalommal a hatalom" – reagált a miniszterelnöki felszólalására Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetője, aki azzal vádolta a kormányoldalt, hogy a "gyilkos békéjét" támogatja, azt akarja, hogy Ukrajna adja meg magát.

Gyurcsány: "Lehetséges, hogy a magyar kormányfő Oroszország ügynöke?"Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetője reagál Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalására az Országgyűlés tavaszi ülésszakának nyitónapján, 2023. február 27-én. MTI/Koszticsák Szilárd

"Rongy gondolat, rongy magatartás. Trianoni békét támogatnak Ukrajna rovására"

- minősített, hozzátéve, hogy a DK ezzel szemben a rend, a törvényesség, a becsület, a tisztesség, az áldozat békéjét támogatja, és azt akarja, hogy Oroszország "menjen haza". Azt kérdezte: miért áll a miniszterelnök az orosz elnök pártjára, és hogy lehet, hogy eközben Magyarország veszi a gázt legdrágábban Oroszországtól, új orosz atomerőművet épít és befogad egy orosz kémbankot.

"Lehetséges, hogy a magyar kormányfő Oroszország ügynöke?"

- kérdezte a volt kormányfő, aki szerint az ilyen kormánynak és miniszterelnöknek buknia kell.

Gyurcsány Ferenc azt mondta: a DK nem a kormányoldal ellenzéke, hanem az ellenfele – jelentette ki.

Forrás: MTI

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Még mindig csak kérdezi? A helyett hogy ezzel ordítaná tele a világot!
Eladott Ország
Száva bácsi! Kicsit feledékeny vagy. Viktor téged Szemjon Mogoljevics pénzelt, a vörös maffia feje, aki Putyinnal is nagyon jó kapcsolatokat ápol. A pénzt pedik Ditmár Clodo kézbesítette, amit fel is vettek. Ezzel a videó felvétellel zsarol téged Putyin, meg a hatos kartonnal, mert a valódi III/III-as akták azok ott pihennek Moszkvában.
uploads.disquscdn.com/images/0bc462872d38c5d5ff613aed89de736516b2cf58e1024a49e6e7e30c2b768e35.png?w=800&h=1035
A hazaáruló!
uploads.disquscdn.com/images/5a9f2ff4c86580b3fd682cfeadcbdfce2042eb4cef5e5d9c2fe749a8657ff0b0.jpg?fbclid=IwAR1ZdhfvUwcaElxMDQZChVVpDSCtZEMDRMovv6IrTKCTcov43tyonfqVols&w=800&h=248
gina
Arrol a zsiros muzsikusról minden elképzelhetö egy aljas mocskos hazaáruló
Libbantölő
Jól látja tényleg a hazaáruló geciszar gyúrcsótány! Kellesz nekünk geciferi! Kell a 2026 os 4/5!
Péter2
" Nem zörög a haraszt , ha a szél nem fújja " A jelen politikai helyzet igen annak mutatkozik ! Magyar szokás , mindig a rossz lóra tesznek , a nép meg évtizedekig bűnhődik , pár kókler miatt .
leszholnapis
@Eladott Ország: ezért kussol az akták ügyében...leleplezödne hogy tégla volt...
csak úgy....
@Philip Marlowe: mielött mondasz valamit használd az eszed,hiszen bennevan a pakliba!
FLETÓ
@Libbantölő: Ne bántsd! Ez a dolga! Meglesz a 4/5.
Terminátor
@gina: 19:15
O1G nem ért a zenéhez, nem muzsikus!
gina
@Terminátor: Tudom, ahhoz is hülye csak a fajtájára céloztam..
jáger laszló
Feri is hozzászólt Álláspontját keresi amit még nem talál,most kristályosítja...
Reméljük hamarosan+találja!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
surdilloFUJT
@jáger laszló: ...te viszont megtaláltad magad,és magadbazárkózva elvesztetted a kulcsot!!!Barátilag,oszt jónapot!!!
surdilloFUJT
@Pegero: ..mondja ezt egy fidesstoprongy szunyogcsődör,a magy 1 bites agyával,és nyilván a Lendvai utcából finanszírozva a semmitelen okádásait!!!
Rockxy
hogy lehetséges-e?
hát persze!
közbe meg titokban lepaktált a zselenszkivel meg a bidennel.
ja, kihagytam a jahut, vele is.
pirospont néki, hogy makrónnal nem.
Eladott Ország
@leszholnapis: tegnap 20:16 ☻ A Jóisten tudja, hogy mennyi kenőpénzt kaphattak Paks 2 -ért az oroszbarát nyilatkozatokért és tettekért a csirkefejű futsalossal. Ide úgy járnak már az orosz kémek, (külügy, kémbank) mintha otthon lennének, miattuk a választás tisztaságát is nagyon kétlem. Ne feldejük a kínaiak kenőpénzeit sem.
Törölt Nick
Nem lehetséges, hanem abszolut egyértelmű, hogy Orbán egy aljas, hazaáruló orosz és kínai ügynök.
Eladott Ország
@Pegero: ma, 00:09 ☺„Magyarország jól teljesít” amint láthatod. Egy önkényúr roncs, ez "vezeti" napjaink Magyarországát, ennyi!
twitter.com/Kateto57/status/1334812944371245056/photo/1
Így kell szépen Írni a szarról. Nincs új a nap alatt ezen a szittya ugaron. Amúgy egyszerű képlet, hazudni kell a hülyéknek s néha szórni egy kis üveggyöngyöt. Én már most olyan ünnepek előtti hangulatban vagyok. Tegnap babgulyást ettem jó tejfölösen és kezdem is érezni a szentlélek kiáradását. Egyébként meg az a vélerményem, hogy Orbán Viktor hazaáruló, rabló és tömeggyilkos és aki rászavaz az a cinkosa.
uploads.disquscdn.com/images/8b3df5462479c5a15af15bee3a72792d5d0cdce5840a065934d5c8e8fba940cc.gif?w=800&h=364
„Soha nem szabad lebecsülni a hülye emberek nagy csoportjánek erejét.” ( George Carlin)
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277789217_5146357338743385_1999809557044267874_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=lVZue-G_YO0AX-FW2sX&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCNggC5w06a_6-2st0jC5fS5_tR1s3S0LFt-MyBY9INig&oe=6402BB4E
Már fiatalkorában sugárzott a csúti geci tehetség.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/315890365_835734674336337_8768579998315522330_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=RAbKI1B4mSIAX_9fp9A&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBoC9MoKHvXQZ47pMeaN8XiCB8h3kOHWpa7-_kqg6LuWQ&oe=6401A8D8
kereső
Miért az a kérdőjel a mondat végén? Hiszen az- az egész állampárti kormány.
ómió
Azért a "Zorbán", mert te, Böszme efftárs "ápoltál" Putyinnal "privatice kapcsolatokat"!? Nem túl átlátszó ez a hazugságod!?
Sziszifusz
@Shikari: 04:50

... mert Polt Péter ügyészsége nem talált okot a Gyurcsány vádindítvány előterjesztésére.

Úgy, hogy ez a szemkilővető duma, úgy baromság ahogy van.
e örö e bódottá
@Shikari: Hazudsz !!! Gyurcsány nem egy gyilkos terrorista, csak rossz politikus... Bár egyesek szerint ez felér azzal.

Bocsánat, de nekem nagyon bejön Raskó György elemzése az ellenzékről és Gyurcsányról, úgyhogy ismételten hozzá nyúlok vissza magam helyett:

Az egész ellenzékről: "Ami abszolút magyar sajátosság, hogy ennyire inkompetens ellenzéke szerintem egyetlen egy európai országnak sincs...
Gyurcsányról, a mondat folytatásaként: ...és ez nem másra vezethető vissza, mint magára Gyurcsány Ferencre, aki gyakorlatilag stabilizálja Orbán hatalmát."

Sajnálom, akik Gyurcsányba látják a jövőt, de az kevés, hogy jókat mond, ha közben rosszul csinál mindent.
Pl.: összegyűjti más pártok tagjai és a DK-ba integrálja?
Ezzel nem, hogy szavazatokat hoz, hanem szavazatokat veszít, mert ellenállóvá tesz sok ellenzéki szavazót is a nyomulásával az ellenzéki oldalon.

A gyakorlatban:

19-an szavaztak a Momentumra?
Most 14 szavaznak a Momentumra és 5-ttel többen a DK-ra a Momentumos átlépés miatt - az egy híján 20 maradt!

Nem erre van szüksége a magyar ellenzéki és a még bizonytalan választóknak !!!
e örö e bódottá
@Shikari: Menthetetlenül hülye vagy. De ez már régtől fogva köztudott.

A ma fidesz-kdnp-sei, mindannyian bolondok, hülyék, buták vagy számító rohadékok (pénz, pozíció) - KIVÉTEL NÉLKÜL AZ ÖSSZES !!!
Válaszd ki, hogy melyik kategóriába illessz bele. Választhatsz kettőt is egyszerre (ezt nem tőlem tudod ;)
kereső
@e örö e bódottá: 11:55 Én meg Kovács Tamás vivó olimpikon irását hozom. Bár, én rövidebben igy szoktam megfogalmazni- "orbán játszóházában az ellenzék elbábozza a demokráciát"..

"Parlamenti cirkusz…!
(Kovács Tamás vívó olimpikon írása)
"Tegnap belenéztem az évadnyitó parlamenti közvetítésbe és megfogadtam magamnak, hogy nem nézem többet….nincs értelme!.
Tátott szájjal, elborzadva és elkeseredve néztem és az jutott az eszemben, hogy minek kell ennek az országnak 199 túlfizetett képviselő, akik egész ülés alatt egymást kiröhögik, egymást sértegetik, egymásra sarat dobálnak és még mindig 15-20 éves vélt, vagy valós sérelmekre mutogatnak vissza, mint a gyerekek a homokozóban, és ezt a mi adó forintjainkból…
Közben meg egyre lejjebb csúszik az ország minden területen a többi EU-s országhoz képest, legyen az gazdaság, egészségügy, oktatás, életszínvonal, morál…..mit és meddig kell még eltűrni?
Ez a parlament egy ócska, lepukkant, cirkusz tele ripacsokkal mindkét oldalon, tisztelet a kevés kivételnek!
Üres széksorok, kivonulok, bevonulok, sértegetők, személyeskedők..
Az ellenzék semmit nem tud csinálni a 2/3-os többség ellen, azonkívül, hogy elmondja a felszólalását, sokszor azt is színvonal alatt, majd kiröhögik, kitapsolják, kigúnyolják, elveszik a hangot, ha kell mindig leszavazzák és akkor miért ül bent?
Van olyan munkahely Magyarországon, ahová nem kötelező bejárni dolgozni 2,0 – 6,0 milliós havi fizetésért?
Az egész parlamenti munka gusztustalan, nézhetetlen és bosszantó, egy gyenge cirkuszi attrakció, és ehhez a magyar adófizetők pénzéből szórakoznak velünk, a szemünk láttára, a cirkuszi bohócok egy része, figyelmen kívül hagyva a parlamenti demokrácia és kultúra legkisebb szikráját is!""
Peller Anikó
@e örö e bódottá: 11:55, Akkor mire van szüksége??

Majd elmegy a szavazók töredéke és egy 2%-os pártra leadja a szavazatát. Ez az orbáni rendszer sziklaszilárd alapja. Támogassad.
Havanagi
@szegény hazám: Szerintem még nem,túl sok a zsír rajta és úgy látszik azon nem hatol át semmi.Nagyon tetszik a zsírosbödön.
kereső
@e örö e bódottá: Bennem azért motoszkál...sok kommentelős oldalt olvasok, valamennyin jellemző a gyurcsány ellenesség, gyurcsány degradálása, ócsárolása. És mégis a dk-nak van közel 1 milliós szavazótábora. Na, de nem ez a lényeg:,hanem az- miért nincs a momentumnak, az lmp-nek,a pm-együttnek? Hová lett a jobbik 1,5 milliós szavazó tábora? (ja ezt nagyjából sejditem, visszatértek a fideSS-be().Miért nincs MZP-nek egy milliós tábora?

Mindezekért gyurcsányt okolni balgaság- mert úgy túnik egyik párt sem tud jobbat ennél. Magukban keresni az okot az nem megy. És az sem- egyetlen ellenzéki párt részéről sem, hogy mi az oka az ellenzéki szavazók inaktivitásának, mit kellene csinálniuk,vagy éppen másképp csinálniuk. Mert, raskó leirja, amit leir- de az okot ő sem boncolgatja.
Nem lesz szavazó az ellenzéki oldalon, ha igy folytatják- és akkor nem lesz fix parlamenti fizetés, a fideSS-nek meg lesz 4/5-e+ mihazánk.
e örö e bódottá
@kereső: " És mégis a dk-nak van közel 1 milliós szavazótábora."

És mégis a Fidesz győzött negyedszerre is kétharmaddal, és ezen az úton tovább haladva kinéz nekik az ötödik kétharmad is...

A tényeket nem csak a jobboldalon, hanem az ellenzéki oldalon is fegyelembe kéne venni.
e örö e bódottá
@Shikari: Meg sem próbálom elmagyarázni neked, de vérbuta fideszes tahó.

Szerinted kiket gyűjtenek egybe a nemzetek isten ellen, Armaggedonkor?
Szerintem első körbe a te fajtádat, a szélső jobbos fasiszta-náci-pedofil-köcsögöket.
kereső
@e örö e bódottá: Eztet irtam. És nem az a kérdés, hogy miért van a dk-nak 1 millió szavazója, hanem az, hogy miért NINCS!! az általam felsorolt többi pártnak? Hm...mert, nem gyurcsány 1 millió szavazója az oka a negyedik 2/3-nak.
Elolvastad egyáltalán, amit irtam?
e örö e bódottá
@kereső: Még hányszor kell beidéznem ugyanazt?

"Ami abszolút magyar sajátosság, hogy ennyire inkompetens ellenzéke szerintem egyetlen egy európai országnak sincs, és ez nem másra vezethető vissza, mint magára Gyurcsány Ferencre, aki gyakorlatilag stabilizálja Orbán hatalmát.

A DK szavazóinak döntő hányada ugyanolyan elvakult szavazó, mint Orbán keménymagja, csak éppen Gyurcsány irányába. Ez a kettő összeadódik és befagyasztja a magyar belpolitikát. Mások számára láthatóan nincsen mozgástér. Mindkét fél jelentős, olyan egyoldalúan elfogult táborral rendelkezik, ami a társadalmi belső politikai mozgásteret szinte a lehetetlenségig leszűkíti, ezért van az, hogy az ellenzéki pártok egyike sem tud megerősödni, pedig nyilvánvalóan van közöttük különbség, van, aki azért ötletes, jó dolgokkal áll elő. Ez a kemény tábor mindkét oldalon úgy konzerválja a magyar belpolitikai viszonyokat, hogy a következő választásokon is már most biztosított a kétharmad."

Gyurcsány egy métely. Megöli az ellenzéket - az akarást és a végzést!
Ki az árnyékkormány miniszterelnökjelöltje?
Dobrev Klára!
Akkor miért Gyurcsány folyik a vízcsapból is - ez az alkoholista verselő fantom, akinek csak hobbi a politika, csak hobbi Magyarország sorsa?

Gyurcsány nem számolt el 2006-tal és az utániakkal sem!
Mélyen hallgat, azóta is, ami a hazugság egy fornája.
Szépítsük meg az ellenzéki oldalt?
Hazugságok révén?

NEM !!!

Magyarországon nem a jó küzd a rosszall, hanem a rossz küzd a még rosszabbal.
Van választásotok - két rossz között!
A két rossz között válaszon az, akinek két anyja van!
e örö e bódottá
Én idéztem elő ezt a helyzetet?
Én tettem ilyenné ezt az országot?
Nehogy már én legyek a hibás !!!
Gyurka80
@szegény hazám: böszmeferit a megyei kisz-titkárt és dobrev klánt nem kell átvilágítani, mert tudjuk ők működtették a kádár-rendszert!
Gyurka80
@gina: És a te fajtád mi? Merthogy nem magyar az biztos!
Gyurka80
"Gyurcsány Ferenc azt mondta: a DK nem a kormányoldal ellenzéke, hanem az ellenfele – jelentette ki" Mondja böszme, legközelebb meg azt, hogy a FIDESZ ássa az árkot, mikor ő teszi azt!
gina
@Gyurka80: Az én fajtámnak semmi köze a román cigányhoz meg a tiédhez sem,,,,, az én fajomhoz messze vagy te kis fidesz proli...
kereső
@e örö e bódottá: Ne haragudj , de ez nem válasz a kérdésemre. Ezt már olvastam tőled(más néven irva). A szavazók 33-34%-a a bizonytalanok- pártot választani nem tudók- táborába tartozik. Miért nincs-nem lett belőlük momentumos, lmp-s,pm-együttös szavaző??? Ez itt a nagy kérdés. Nem a dk- szavazóbázisára kellene hajtani- azok ki tartanak gyurcsány, de főleg Dobrev mellett, ha esik, ha fúj- hanem ezeknek a "bizanytalanoknak" kellene felkelteni az érdeklődését. Mert különben azokat is "elszipkázza" a dk.
Nem mellesleg ebben a választási szisztémában, a győztest dijjazó túlkompenzálásban , egyetlen ellenzéki pártnak sem lehet sansza sem a fideSS legyőzésére- az egész rendszer két pólusra van kalibrálva. Ezt már leirták nálam sokkal okosabb választási szakértők- de az ellenzéki pártok nem értik. Egyik sem. Nem látszat "összefogás" kell, hanem egy nemzeti minimum szerinti összefogás- vagy ernyőszervezet(ez lehetett volna a hatpárti koalició is), amely egységesen áll szemben a fideSS monolitjával. És 2022 nagy tanulsága kellene legyen, a hamis "álösszeborulás" nem nyerő- mert a hülyék nem ezen az oldalon vannak. Előbb talán "gyózni" kellene- harccal, hittel és meggyóző erővel- azután osztani a stallumokat, és hirdetni ki-ki a maga hitét. Na, ez nem megy láthatóan- pedig Majtényiék közalapitványa, és Bokros is már 2014-ben kidolgozta és nyilvánossá tette azt a minimumot, amelyen már régen el kellett volna indulni. De, hát elvtársak, ami nem megy- azt nem kell erőltetni, legfeljebb a "haza nem derül fényre".
Eladott Ország
Na mik a hírek kicsi kém?! Soros pénzén evickélt: Putyin pintyőke ! Egyszóval egy jellemtelen flótás a magyar nép nyakán! A kereszténységet meghamisitó tiszteletlen genszter!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275064878_492462295834063_1925683239824672489_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=Y5sxyQEukGUAX-WJIjy&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDuQ9YvT6aGO9Gqv-SLO_NMwEpk_qJwaIFSz28gLJJJNg&oe=640204FC
Elég Putyinból és kényszermozgásos csicskájából! Orbán szerint Putyin és ő együttműködnek a keresztény közösségek védelmében. Eközben Ukrajnát lerohanják és ki tudja, megállnak-e a határon a ruszkik!
www.facebook.com/inkorrektek/videos/701600020864051
Gyurka80
@gina: A magyarhoz sincs semmi közöd, honnét szalajtottak ?!
gina
@Gyurka80: Félig van,, de az is több mint egy becstelen fideszesé...és nem szalajtottak ...a rohadó nyugatról, amihez ti nagyon messze vagytok,, hiába OV mocskos vagyona, akkor is csak egy kis román tetü marad,,,,
Béla333
A saját példámon tudom elmondani, hogy miért olyan sok az ellenzéki, párt nélküli választó:
Volt pártom, akire szavaztam 2018-ban: az LMP!
Akit még a Fidesznél is mocskosabb módon ócsárolt a DK és a DK-sok! Nagyon jó esély lett volna az országnak egy Szél Bernadett vezette kormány Hadházy korrupció ellenes működésével. De a DK-soknak senki nem fogadható el, csak a Feri (és most már a neje is!)
Ezek után se az azóta leamortizált LMP se a DK nem választható alternatíva számomra.
Márki-Zay szintén jó lett volna, de ezt is kicsinálták a DK-sok, mert nem a Klára győzött az előválasztáson.
Amit meg cca 1 éve közösen előadtak a Zuglói MSZP-s maffiózó támogatásával és azzal, hogy komolytalanná tették az előválasztást azokkal az ide-oda-visszalépésekkel...???
Csoda, hogy nem tudok jelenleg választani?
Gyurka80
@gina: Félig vagy az kevés.Akkor menj vissza , ott a helyed, nem itt!
Peller Anikó
@e örö e bódottá: A fidesz aljassággal, csalással, lejáratással, médiagőzhengerrel, a választások előtti osztogatással, nyuggerédesgetéssel, választási krumplival, hatalmas, horribilis hitelfelvételekkel valamint a választási program kézbentartásával hazudja a győzelmét.

A választást ugyanúgy kezelik mint a levélszavazatokat vagy a lopnemzette konzultációkat - senki sem tudja ellenőrizni. Csak megjegyzem az 5 évvel ezelőtti választás estéjén, fél 7 -kor 80 000 ellenzéki szavazó kiesett a rendszerből. Senki, még a füle botját sem rezdítette emiatt. Így lett 2/3.
Peller Anikó
@e örö e bódottá: 14:45, "A két rossz között válaszon az, akinek két anyja van!"

Ok, akkor nyertünk veled egy fidesz szavazót, ezzel az ezerszer nagyobb rosszat választottad. A kettő nem abban különbözik, hogy az egyik egy kicsit rosszabb mint a másik.

Nem.
- az egyik aljas aki szándékosan kirabolja és tönkreteszi az országot
- a másik tisztességes (ez a legnagyobb bűne) bár béna, néha szerencsétlenkedő, aki elkövet hibákat. Nem vagyunk tökéletesek.

Összefogás (valódi összefogás) hiányában nincs miről beszélni. 1-2 %-os pártocskákkal nem lehet nyerni a fidesz monolit ellenében.

Aki úgy nyit, hogy a gyurcsánnyal nem, az megnyerte a választást. A fidesznek.
Gyurka80
@Peller Anikó: Bolondanikó a levélszavazatok csak 1 képviselőt juttatnak a parlamentbe! Ha ezt nem tudod NE kommentelj!
Gyurka80
@Béla333: Csak a bolondok szavaznak szélbernire és böszmeferire.
Gyurka80
@Peller Anikó: Amiket írtál a szocikra igaz és még a LÁNCSZAVAZÁS és utána buli a résztvevőinek.
szegény hazám
@Gyurka80: Most erre mit mondjak? Őket hiába nem kellett volna, de mégis átvilágították. Úgy mint mindenkit aki a parlament, vagy felsőbb politikai körökbe kerül. Csak egy valaki maradt ki. Ez nem elgondolkodtató?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.