A tavasz első napjától ötödével-negyedével olcsóbban kínálja magyar beszerzésű trappista sajtjait az Aldi. Az áruházlánc ezzel folytatja februári kezdeményezését, akkor a vajat kezdték el tartósan olcsóbban adni.

A porba tapossa le a sajtok árát az Aldi

Habzsi-dőzsi jön az Aldi sajtpultjainál. Forrás: Pixabay

Azóta az áruházlánc további tejtermék esetében ért el alacsonyabb beszerzési árakat, az így keletkező árelőnyt ismét továbbadja a fogyasztóknak. A vállalat március 1-jétől jelentősen és tartósan olcsóbb áron kínálja a legkedveltebb, hagyományos és laktózmentes kivitelű trappista sajtjait – írja a Blikk.

Az 1 kg-os Tolle Trappista sajt közel 21%-kal lesz olcsóbb, 4790 forint helyett 3790 forint lesz az ára. Az Aldi saját márkás Kokárdás Trappista sajt ára több mint 23%-kal csökken, és a mai naptól 3890 forint helyett 2990 forintba kerül. A 700 grammos Aldi saját márkás Milfina Trappista sajt árcsökkenése több mint 21%, így 3299 forint helyett 2599 forintba kerül. Ugyanennek a sajtnak a laktózmentes változata is közel 21%-kal lesz olcsóbb: 3790 forint helyett 2999 forintot kell érte fizetni. Az Aldi saját márkás, 400 grammos kiszerelésű Milfina Darabolt sajtok ára 20%-kal, 1999 forintról 1599 forintra csökken. Ez az öt termék adja az Aldi trappista sajt-forgalmának háromnegyedét.

„A vaj után a trappista sajt esetében is a piacon elsőként reagálunk, és azonnal továbbadjuk a fogyasztóknak azt a jelentős árelőnyt, amit elértünk a beszerzési piacon, így még több megtakarítást biztosítunk a magyar családok számára. Vásárlóink biztosak lehetnek benne, hogy nálunk mindig a legjobb ár-érték arányt kapják, bármelyik termékről is legyen szó.

Az Aldi már 2021 óta kizárólag magyar trappista sajtot kínál polcain, így akik nálunk vásárolnak trappista sajtot, a magyar tejtermelőket és feldolgozókat támogatják” – mondta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

Forrás: Blikk
Fotó: Pixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@Maccska: Szerintem meg rájuk rohadt a 6000 forintos sajt :) Inkább csökkentették az árát, majd más termékeken vissza szerzik,de legalább becsalogatják a vásárlókat ,abból nagyobb lesz a profit!
szép új világ
Ha megnézzük a multik árait, akkor kiderült, hogy az Aldiban az árak a csökkentés után nagyjából megegyeznek más kereskedelmi láncok áraival.
simmering73
Csak annyi történt, hogy a brutálisan magas trappista árát arra a szintre csökkentették amennyibe máshol kerül.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 10:45 ♣ "A leggazdagabbak közé szórja a kormány a különadókból beszedett pénzt." Magyarul az oligarchának. Nem is voltak illúzióim, hogy tényleg a magyarok megsegítésére szedik be az extraprofitot. Kezdhették volna Mészáros cégeivel, Tiborczéval, a többi takony (Habony, Rogán, stb.) érdekeltségeiről nem is beszélve. Ott aztán lenne extraprofit bőven. Hol keletkeztek a legnagyobb extrajövedelmek? Ott, ahol a legkisebb idő alatt, a legkisebb ráfordítással és legkisebb költség mellett a legnagyobb profitot realizálták. Ez pedig kétségkívül ott történt, ahol a világ leggazdagabb emberei közé emelkedett egy falusi gázszerelő, s a legjelentősebb magyarországi ingatlanok tulajdonosa lett egy vidéki "fatolvej" és a saját lábán állami milliárdokból meggazdagodó felesége, s annak nagyapja, nagybátyja, anyja. Ez pedig az Orbán-család, és Orbán Viktor miniszterelnök strómanja, a felcsúti gázszerelő és ezermester, Várkonyi Andrea-tulajdonos Mészáros Lőrinc. Itt semmiféle innováció, befektetés, tudás és fejlesztés nem történt, mindössze állami és európai uniós százmilliárdok átruházása, az állami vagyon célzott magánkézbe történő átjátszása. Őket követik a NER-oligarchák és cégeik, akiknek a vagyona szintén hasonló módon keletkezett.
uploads.disquscdn.com/images/e8ed33d41ca9363f40e1196be9f6a7aae6e7eb1570e0e74844ef17db964f0f52.jpg?w=800&h=1394

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.