Orbán Viktor február 18-án, évértékelőnek nevezett performanszán mondta ezt: „Maradtunk hát ketten [a béketáborban]: Magyarország és a Vatikán. A társaságra nem lehet panaszunk, de komoly következményekkel kell számolnunk.”

Orbán Viktor törleszkedését már a Vatikán is simán lepöcköli

A Vatikán valóban békét akar, nem csak a ruszki propagandát tolja. Forrás: Pixabay

Ferenc pápa többször is kijelentette, hogy a békéért imádkozik, és – bár egyelőre csak orosz forrásból – felröppent egy vatikáni békejavaslat híre is. Egy friss vatikáni nyilatkozat alapján azonban úgy tűnik, a Vatikán és Magyarország mintha nem ugyanabban a béketáborban lenne.

A Vatikán külügyminiszterének is tartott Paul Richard Gallagher érsek – Orbán Viktorral ellentétben – nem azt mondja, hogy a béke érdekében azonnal tűzszünetet kell kötni és béketárgyalásokat kezdeni – írja a Magyar Kurír.

Azt hiszem, a Szentszék egyik feladata, ha úgy tetszik, hogy megpróbálja életben tartani a reményt, a béke álmát. De úgy gondolom, hogy a hangsúly – ami az ukrán hangsúlyt jelenti – továbbra is az ellenálláson, a [katonai] győzelmen van, és csak utána gondolunk a békére. Nem hiszem, hogy ebben a szakaszban a katonai megoldás előmozdítása nélkül a béke kerülne a középpontba.

Az interjú szerzője megkérdezte Gallaghertől, hogy mit üzen azoknak az embereknek, akik szerint most békére kell törekednünk és meg kell állítani a háborút – írja a 444. „Attól függ, mik a feltételek. Azt mondjuk, hogy dolgozzunk a békéért és dolgozzunk az igazságos békéért.”

És hogy mi az igazságos béke?

Az igazságos béke azt jelentené, hogy az oroszok kivonulnak Ukrajna területéről. Igen, a béke az ellenségeskedések végét jelentené, és bizonyos tárgyalásokkal jár együtt, hogy békeszerződés, vagy legalábbis fegyverszünet jöjjön létre.

Forrás: Magyar Kurír, 444
Fotó: Pixabay

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
"A Vatikán egészen másfajta békét akar Ukrajnában, mint Orbán Viktor" - 0rbán egy álkeresztény kullancs, aki az utóbbi idökben túl sokat lóg vatikánba!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
"A Vatikán egészen másfajta békét akar Ukrajnában, mint Orbán Viktor" - 0rbán egy álkeresztény kullancs, aki az utóbbi idökben túl sokat lóg vatikánba!
jáger laszló
Orbán mint botcsinálta békebíró!!!:
Esetleg Kövér!!??
már L is képzeltem,,
1.jobb,mint a másik!
csak ennyi
barátilag
J.L.
justhpeter
@csak úgy...: A magyar külügy - O1G és a Toporzékmanó vezetésével - eljutott a gagyi szint legaljára. Ott próbál meg a porban dagonyázni.
Pálinkás Pál
@KisTehen: mit vettve trianon tőlünk ,tahó...?? magyarország mátyás király ,és 1921 között nem is létezett..a területet az Osztrák - Magyar Monarchiától vették el..először török ..150 év, majd osztrák..bő 200 év , gyarmat voltunk...
Galway
@KisTehen: Mekkora barom vagy, te ökör!
jáger laszló
Orbánt a református magyar ME-t máris lepöckölte a katolikus római pápa
nix ugri bugri!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
Az egy egykori faluvégi KISZ titkár/ügynök és apja kitüntetett pártitkári pályafutása, igazán konzervatív keresztény múltra val, már akit hülyére lehet venni.
csak úgy....
@Maccska: ha azonos joguak voltak, akkor miért volt a rákóczy, thököly féle fölkelés ,miért volt 1848? az osztrákok csicskái voltatok, ti a történelem során jóformán mindíg csicskák voltatok!
még azt is megengedték maguknak a külhoni uraitok, hogy hunyadi jános fiát, lászlót lefejeztessék és a magyar még csak fölsem háborodott!
Yoda69
orbannak kiosztott egy tockost a Vatikan.
Galway
@jáger laszló: Hidd el nekem, hogy református mivolta pont olyan számítós manír, mint a dörgölőzése a Vatikánhoz! Ha annak jön(ne) el az ideje, minden további nélkül kiher... izé ... körülmetéltetné magát!
csak úgy....
@Galway: :) debizonyám, és a buta hívei csodálnák a höstettet!
Rockxy
ojjé, ezaz, sőt váóó!
a pöckölés a legmenőbb világraszóló találmány!
főleg ha a szarfaszú vatikáni retkek pöckölnek.
Pálinkás Pál
@Maccska: te isten marhája...megszállt provincia voltunk...közjogilag az ország uralkodója Ferenc-József volt, és nem volt semmiféle egyenlősdi,ökör...persze titeket ,nemzethy köcsögök, nem lehet semmivel meggyőzni...
Pálinkás Pál
@Maccska: ő volt a nagy magyar király,tahókám..?"
" II. József (teljes nevén: József Benedek Ágost János Antal Mihály Ádám, németül: Joseph Benedikt August von Habsburg-Lothringen; Bécs, 1741. március 13. – Bécs, 1790. február 20.) a Habsburg–Lotaringiai-házból származó osztrák főherceg, magyar és cseh királyi herceg, 1764-től német király, 1765-től a Német-római Birodalom császára, majd 1780-tól osztrák uralkodó főherceg, valamint magyar és cseh király. I. Ferenc császár és Mária Terézia királynő negyedik gyermeke; az első uralkodó, aki a Habsburg–Lotaringiai-házból származott. Magyarországon „kalapos király” néven is ismert. ..."
nos ez igazán magyar, egy osztrák főherceg,te sültparaszt...
balos
@csak úgy...: Inkább meztelen csiga!Amit lehet benyálaz!Sajnálom akinek kezet kell fognia a tökmarkolóval!
e örö e bódottá
"Orbán Viktor törleszkedését már a Vatikán is simán lepöcköli"

A Pápa mégis eljön Európa Észak-Koreájába.

"???"
És megint csak: "???"
csak úgy....
@e örö e bódottá: valakinek föl kell adnia az utolsó kenetet!-esetleg kiátkoz párat..
Galway
@Maccska: Sicc! A Horvát Királyság per-szo-nál-u-ni-ó-ban volt Magyarországgal, ami csak a leghülyébben számára jelenti azt, hogy Horvátország Magyarország része lett volna, saját (feudális) országgyűlése volt (szábor), majd a kiegyezés után a magyar-horvát "kis kiegyezési szerződés" (1868) garantálta a függetlenségét ama három terület (külügy, hadügy és ezek erejéig a pénzügy) kivételével, ami a magyar kiegyezés alapja is volt!
Csók, a töri órát hülyéknek is ingyen tartom!
jáger laszló
Ez is Ferenc,az is Ferenc
Egyiket szeressük,másikat nem!!
Milyen furcsák az emberek ízlései
nemdebár!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Németh István
@csak úgy...: @balos: @jáger laszló: @Toller Béla: @Galway: @e örö e bódottá: mocskos szar faszkalapok !! a vatikán a soros általi békekövet! Elöször az oroszokat kell legyőzni akkor lehet béketárgyalás! A dolog nem így van >> Hanem ott álljon meg minden ahol van és azonnali fegyverszünet, béketárgyalás! ÉS NEMZETKÖZI FELÜGYELET BIZTOSÍTÁSA AZ UKRÁN FÖLDÖN, MERT PONT ETTŐL A PILLANATÓL NEM KAPHATNAK SEM FEGYVERT, SEM ANYAGI ESZKÖZÖKET A HÁBORÚJUK FOLYTATÁSÁHOZ! VAGY LEÁLLNAK, VAGY TELJESEN LE KELL RADÍROZNI A "FÖLDRŐL" AZ USA VEZÉRLŐ SZEMETEIT!
Mert egy rohadt mocskos állatok, idegen földrészen idegen országok területein (megsúgom nálunk is) élősködő tetves rohadt globalista zsidó banad!
Tehát az usa-nató armada azonnal takarodjon Európából és az Eu. vezetése a bíróságra > akasztásilag!
Clavigo
@Németh István: Nyugi van Pista...Mindjárt megy a nővérke..
Nessy
Azért nem ártana addigra Orbánt felvilágosítani, hogy a pápának nem a kezét, hanem az ujján lévő halászgyűrűt csókolják meg, de csak jelképesen! Mint ahogy a hölgyek kézcsókkal üdvözlése sem egy nyálas puszit jelent, hanem egy jelképes mozdulatot. Nagyon hiányzik Görög Ibolya, aki sok politikust tanított a különböző kultúrák alapvető illemszabályaira, a különböző helyzetekben való viselkedésre! Nagyon ráférne hazánk nagyjaira!
Németh István
@Nessy: Valóban a vatikán mint ahogy illik az Isteni teremtményeket a zsidó (soros-globalista, nyerészkedő kapzsi mocsok) szemüvegén keresztűl nézi! A katolikus vallás, midőn alapvetően ugyebár zsidó vezetők uralják - akik addig szidják és gojozzák a keresztényeket amig a vezetőikké nem válnak utánna ahogy illik a szabadköműves csőcseléknek megfelelően a markukat tartják!@Clavigo: nagy igazságod van! már előkészítetem a morfiumot, kicsit bekeverve marihuannácskát, beadja neked az injekciót, a drága nővéke hogy vigyorogva aludj el!
Aztán szépséges álmaid közt érleld az észt a tök fejedben - hogy átlásad a Földi igazságot! @Nessy: az általad jelölt "halászgyűrű" az életet jelképező gyűrü, de ezen bekül is a Krisztusi kapcsolatiság jelképe (miként Péter eredeti foglalkozása halász volt s Jézus a halak "teremtése" alkalmával jelölte Pétert az emeberi kapcsolatok terentőjének, stb.) Az etika ahogy leírod szigorú szabályok, keretek közt működne, ha működne; de mivel a világ liberalizálódott az 1840-es évekhez viszonyítva is így nem megcsókolják a gyűrüt hanem elviekben a homlokukkal érintik az emberek a tiszteletett, az alázatos "alávetettséget" elismerő és kifejező un. NEM kézcsókos jelképet! Mint egykori bencés rendi gyerekecskétől, akinek püspöki rangig is eljutott és röhögni fogsz nem zsidó főpap is volt - fogadd el ezt a pontosítást!
Oszt okkal libben fel a fátyol sajátos kifejezés módom kapcsán, amelyet tapasztaltok általában, semmi gond! Az Istenke is kűzte Ádámot és Évát a paradicsomból nem nádcukorral csalogatta ki őket, így mint emberi emberől természetes hogy az embernek sem vélhető aljas nemzet pusztító egydeket Sodoma és Gomora módra hamár nem lehet sóbálvánnyá váltóztatni hát ostorozni kell a szavak tüzes korbácsával! Alázni őket, miként mint a mocskos gazemberek a nemzet jótevő vezetőit és hallatlan áldozatot, munkát bizonyító tevékenységeiket aljas mód minősítik!
Ezért is mondom és kívánom Európa nemzeteinek és a nagyon szemét usa megnyilvánulás által...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.