Az összes katonai előléptetési szabályt átugorva alezredesnek szerelt fel Veres István, Novák Katalin „köztársasági” elnök férje. Novák a hétvégén több közleményben is elbüszkélkedett azzal, hogy „férje, István, szakasztársaival együtt, a kiképzést követően letette az önkéntes tartalékosok esküjét” - számoltunk be a hírről a napokban.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Szép is lenne, ha az összes katonai előléptetési szabályt átugorva megszerzett pénz is lenyúlnák.
sunoge
Hogy világos legyen: Ez az ember belépett a honvédség tartalékos állományába, irritáló módon alezredesi rendfokozatot kapott azonnal, amiért mások, hivatásként ezt a pályát választók sok -sok évig dolgoznak, tanulnak. Emberünkre nagy szükség nem volt 48 évesen, jó eséllyel kifullad amíg beköti a cipőjét, és fingja sincs a katonai pályáról, a bankszektorban dolgozik. A pénz amit most gálánsan nem vesz fel, nem az övé volt, hanem a miénk. Mi fizetjük be az államkasszának. Nem gyakorolt kegyet, ettől nem lett jó fej, inkább degradálja a katonai pályát.
simmering73
"Napsugaras szép reggelt, vidám, gondtalan, pihentető szombatot kívánok mindenkinek! Biztos vagyok abban, hogy nyomban szebben indul a hétvége annak tudatában, hogy Novák Katalin instant-alezredes férjura nem veszi fel a neki havonta járó zsoldot – ha otthon vakarássza a lába szárát, akkor ebben a rangban 200 ezer forint jár neki azért, hogy hadra lehessen fogni vész esetén -, hanem felajánlotta jótékony célra. Meghatóan szép gesztus. Így csak a kiképzését, és az arról szóló kampányfilmet fizethettük mi, meg esetleg akkor lennénk bajban, ha valóban szükség lenne a hadseregre, és kiderülne, hogy Vereshez hasonlóan jól képzett szakikból áll. Mert az nagyon nagyszerű, hogy hihetetlen összegeket költünk modern harcászati eszközökre, de ha nincsen olyan szakember, aki ezeket működtetni is tudná, éppen annyit érnek, mint Szijjártó horkolásgátlói. Nem többet. De nem baj, a magyar találékony fajta. Ha lelőni nem is tudjuk az ellenséges drónokat, tankokat, még mindig megdobálhatjuk őket méregdrága rakétákkal, esetleg alezredesekkel."
kolozsvaros.com/2023/03/04/feszulten-figyelhetjuk-azt-a-szellemi-kofejtest-amit-a-batorok-es-a-gyava-baloldal-veghezvisz-a-penzunkert/
verőce21
Bokorugró újoncból öt hét alatt alezredes...? Na ezt csinálják utánunk bárkik is...!
A fejlődés megkérdőjelezhetetlen.
Terminátor
Én utána csináltam!
Gyorsabban ezredes lettem!
Ja! Csontezredes! ( szakaggymegvezető)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.