Az Országgyűlés elnöke szerint az Európai Unió és a NATO sem a béke irányába tesz lépéseket, hanem az ukrajnai háború eszkalációját növelik.

Kövér László elszabadult: amit Brüsszel csinál, az "a szovjet megszállás utolsó éveire" emlékezteti

Kövér László a Hír TV Napi aktuális című műsorában péntek este arról is beszélt, hogy a magyar parlamenti delegáció jövő kedden és szerdán tesz látogatást Finnországban és Svédországban a két állam NATO-csatlakozása ügyében.

Kövér Lászlóarról, hogy számos kritika éri a magyar parlamentet, amiért csak most tűzte napirendre a két északi ország NATO-csatlakozását, illetve csak most utazik ki delegáció, azt mondta:

Magyarország szuverén ország, a parlamentje a saját belátása szerint állapítja meg a napirendjét.

Értékelése szerint hecckampány zajlik, Svédország és Finnország addig nem lehet az észak-atlanti szövetség tagja, amíg ehhez Törökország nem járul hozzá. Erre valószínűleg a török választásokig nem fog sor kerülni – jegyezte meg, hozzátéve: a nyári NATO-csúcs lehet az, ahová a teljes körű ratifikáció után meghívhatják a két államot tagjaik közé.

Megjegyezte, a delegációk látogatására azért van szükség, mert a kormánypárti frakciók tagjaiban aggodalom és kétely merült fel, nem tartják automatikusnak a kérdés eldöntését. Emellett olyan nemzetközi helyzet alakult ki Magyarország körül, amit nem árt tisztázni, és világossá tenni, hogy hazánk mind a NATO-nak, mind az uniónak szuverén tagja. Ezekbe a szervezetekbe a saját elhatározásából lépett be, s nem gondolják úgy, hogy az elmúlt évtizedek megváltoztatták volna pozícióját a szövetségi rendszeren belül. 

Olyan politikusok kérik most a támogatást – folytatta a házelnök –, akik úgy viselkedtek az elmúlt években Magyarországgal szemben, hogy az ellenségünktől is durva lett volna. Világossá kell tenni, hogy kikérjük magunknak ezt az eljárást, nincs joguk beleszólni a magyar politikába – jelentette ki Kövér László, hozzátéve: egy szövetségi rendszer normális működéséhez hozzátartozik a bizalom, amit alaposan aláástak a csatlakozás előtt. Finnország és Svédország NATO-csatlakozásának támogatásáról azt mondta: ez nem jó modor vagy érzékenység kérdése,

ezek az országok azontúl, hogy válogatott sértésekkel illették Magyarországot éveken keresztül, konkrét, nevesíthető károkat okoznak nemzeti érdekeinknek. Azért helyeznek nyomást európai intézményekre, hogy azok ne fizessék ki a magyaroknak járó uniós támogatásokat

- húzta alá az Országgyűlés elnöke. A házelnök közlése szerint a Magyarországról utazó "jószolgálati" delegáció kedden és szerdán találkozik a svéd, majd a finn házelnökkel, a két ország szakbizottságaival és mindkét állam külügyminiszterével.

A delegációt Hende Csaba (Fidesz) vezeti, tagja Németh Zsolt (Fidesz), a külügyi bizottság elnöke, továbbá csatlakozik hozzájuk Győri Enikő és Schaller-Baross Ernő kormánypárti EP-képviselő. Kövér László kitért arra is, a két ország hadserege jól felkészült és jól felszerelt, csatlakozásukkal a NATO katonai, elrettentő ereje erősödik.

Ugyanakkor a NATO-nak eddig Oroszországgal gyakorlatilag nem volt határa, most Finnország csatlakozásával 1340 kilométernyi közvetlen szárazföldi határ jön létre. Ez növeli egy jövőbeni katonai konfliktus veszélyét – mutatott rá.

Megjegyezte: az Európai Unió tagállamainak katonai költségvetése ötszöröse az oroszokénak, így a két ország csatlakozása elhanyagolható jelentőségű ahhoz képest, ami a biztonságérzet csökkenésében bekövetkezik. Szólt arról is, hogy

a NATO és az unió államai most már 60 milliárd dollárt meghaladó értékben küldtek halált okozó katonai eszközöket Ukrajnába.

Ez azt jelenti, hogy a NATO és az unió egyes tagállamai – még nem harcoló félként, de – részeseivé váltak a háborúnak. A veszély felmérhetetlen, kísérteties hasonlóságot lehet felfedezni az első és a második világháború előtti időszakkal – mondta Kövér László. Hozzátette, a béke a két harcoló félen múlik alapvetően.

Sem az unió, sem a NATO nem a béke irányába tesz lépéseket, hanem a háború eszkalációját növelik

- hangsúlyozta. Kijelentette, mielőbb tárgyalóasztalhoz kell ülni, befejezve az öldöklést, és olyan kompromisszumra kell jutni, amely Ukrajna területi integritását és Oroszország biztonsági elvárásait egyaránt figyelembe veszi.

Arról, hogy Brüsszel folytatná a jogállamisági eljárást Magyarország ellen, azt mondta: a tónus, a megfogalmazás, a hangsúlyok nagyon hasonlóak a szovjet megszállás utolsó éveihez, csak a munkásmozgalmi értékek helyébe az európai értékek léptek, a Brezsnyev-doktrína helyébe a Jourová-doktrína.

A gyermekvédelmi törvény várható szigorításáról közölte, komplex, higgadt megközelítésre van szükség. Ez a kérdés érinti a büntetőjog mellett a nevelési, oktatási intézményeket és a média területét is. Utóbbi kapcsán át kell tekinteni azon médiumok szabályozását, amelyeknek nem Magyarországon van a telephelyük, de itt sugároznak – jelezte.

Az Országgyűlés elnöke kiemelte: a gyermekvédelmi törvény teljes átgondolására van szükség, és nem az utólagos szankciókra, hanem a megelőzésre kell helyezni a hangsúlyt.

Kövér László a szuverenitás olyan területének nevezte ezt a kérdést, ahol nincs hová hátrálni.

111 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Szégyen ez az emberi sejthalmaz. És ezt 30 éve bizonyítja, de nekünk ez kell!!
A magyar nép olyan mint a naponta kékre vert asszony, minden nap megveri a férje, nem hagyja ott, sőt, ő könyörög a férjének még, még, még!!!
Ugyanez van a fidesszel.
...Ezerszer bizonyították milyen alávaló hazug tolvaj esküszegő csürhe, de a nép akkora része amely hatalomban tudja tartanai ennek ellenére megszavazza.
..Oka: a mérhetetlen beégetett gyűlölet mások iránt ezért bármekkora gazembrséget követnek el annak ellenére beszavazzák, mert mások ellen tíltakoznak még akkor is ha a fidesz szavazóknak is rossz és káros amit tesz a fidesz és gazember vezére. A hit vezérli őket nem a tények.
--A hit olyan mint a szerelem, izlés, nem befolyásolható valós tényekkel, ezt nem ismeri fel a politikai hangadó elllenzék, kapkod mindenfelé, ostoba elemzők meg nem semmi ökörségeket hordanak össze-vissza, amit a fideszhívő leszar.
Ő gyűlöl és fideszre szavaz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Ekkora balfaszt! Ha a NATO eszkalálni akarna az Ukrajna-i háborút, akkor mar rég lebombázta volna a Kreml-t.
Őrnagy
Kövér Laca hülyeségeket beszél. Viszont ez az egész folyamat ami előttünk lezajlik, erősen eszembe juttatja amit George Friedman (USA geopolitikai szakértő) jósolt 2015-ben:

George Friedman, magyar származású geopolitikai stratéga, a Stratfor hírszerző és elemző intézet alapítója már egy 2015-ös előadásában megjósolta, hogy új háború fog kitörni Európában. A nagy háborúk nem fognak visszatérni, de háborús és békés időszakok fogják váltogatni egymást - mondta. Friedman alaposan kifejtette, hogy Ukrajna lesz a következő konfliktus oka. Ennek oka pedig az, hogy Oroszország számára egzisztenciális kérdés, hogy Ukrajna semleges legyen, és ütközőzóna legyen az oroszok és a NATO között, az Egyesült Államok viszont mindenképpen befolyása alá akarja vonni a térséget, ezért az amerikaiak a NATO-t megkerülve saját kapcsolatokat építenek ki a balti államokban, Kelet-Európában és Ukrajnában is. Friedman megemlített egy jellemző esetet: egy amerikai tábornok Ukrajnában ukrán katonákat tüntetett ki, ami a katonai protokoll megsértése, hiszen egy katona nem fogadhat el kitüntetést idegen hadseregtől. Ezzel az amerikaiak demonstrálták: az ukrán hadsereg valójában az övék. Friedman itt is elmondta, amit többször: az amerikaiak pokoli félelme már a 19. század második fele óta, hogy a német tőke és az orosz nyersanyag összefonódik. Ezt akarják megakadályozni, de még nem tudni, Németország hogy dönt - mondta 2015-ben.

Alig 7 év telt el, és amit George Friedman jósölt, be is következett.
Őrnagy
@Őrnagy: George Friedman csak egy dologban tévedett:

Azt hitte, hogy a németek dönthetnek bármiben. Németország a mai napig az USA katonai megszállása alatt van, minden politikai tényező telefonját lehallgatják, a német kormányt az USA teljes ellenőrzése alatt tartja. Németország úgy dönthet, ahogy azt az USA előírja neki!
Őrnagy
@Őrnagy: Ez persze valójában igaz a Brüsszeli bürokráciára is. Brüsszelben az Európai Bizottság az USA szigorú ellenőrzése alatt gyarmati Helytartó Tanácskén működik valójában, nincs semmilyen önállósága.

Ursula néni férje és gyerekei az USA-ban dolgoznak, a "tanácsadó testülete" kivétel nélkül USA állampolgárságú CIA ügynökök (Ursula néni csak olyan kérdésekben és úgy dönthet, ahogy azt a "tanácsadó testülete" megmondja neki) , és az EP 2/3-a is USA ügynök.
justhpeter
Kövérnek orvosra nagyobb szüksége van mint bármi másra.
e örö e bódottá
Nevetésben tört ki a tömeg Indiában a G20-ak külügyminiszteri csúcstalálkozóján pénteken, amikor az orosz Szergej Lavrov azzal kezdte a válaszát egy kérdésre, hogy

"tudják, a háború, amelyet megpróbálunk megállítani, amelyet ellenünk indítottak, felhasználva a…"

rtl.hu/kulfold/2023/03/03/lavror-india-oroszorszag-ukrajna-haboru-tamadas-nevetes?utm_source=hirkereso-hu&utm_medium=textlink&utm_campaign=hirkereso-rss&utm_content=k%C3%BClf%C3%B6ld
sgl
Szégyen ez az emberi sejthalmaz. És ezt 30 éve bizonyítja, de nekünk ez kell!!
A magyar nép olyan mint a naponta kékre vert asszony, minden nap megveri a férje, nem hagyja ott, sőt, ő könyörög a férjének még, még, még!!!
Ugyanez van a fidesszel.
...Ezerszer bizonyították milyen alávaló hazug tolvaj esküszegő csürhe, de a nép akkora része amely hatalomban tudja tartanai ennek ellenére megszavazza.
..Oka: a mérhetetlen beégetett gyűlölet mások iránt ezért bármekkora gazembrséget követnek el annak ellenére beszavazzák, mert mások ellen tíltakoznak még akkor is ha a fidesz szavazóknak is rossz és káros amit tesz a fidesz és gazember vezére. A hit vezérli őket nem a tények.
--A hit olyan mint a szerelem, izlés, nem befolyásolható valós tényekkel, ezt nem ismeri fel a politikai hangadó elllenzék, kapkod mindenfelé, ostoba elemzők meg nem semmi ökörségeket hordanak össze-vissza, amit a fideszhívő leszar.
Ő gyűlöl és fideszre szavaz.
balos
A nemzeth göbbelsze megszólalt ennek nem lába sántit,hanem a nyakán kapott tök!Annyi gyűlőlet lappang ott fenn,hogy a saját testét is képes lenne az inkvizició elé vetni,ha nem ilyen gyomorforgató lenne!
Péter2
Ha a fidesz nem volna gyáva , lenne megoldás a dologra , el lehetne dönteni , mit akar a magyar többség , ki kell írni egy ügydöntő népszavazást az unióból való kilépésre , ha az emberek többsége a kilépésre szavazna , akkor ki kell lépni , és megszűnik a szélmalomharc Brüsszel ellen , ha pedig a maradásra szavazna a többség , akkor a kormánynak le kellene mondania , és eltűnni ahova való, a híveikkel együtt a " történelem szemétdombjára " ugyanis a kormány nem lehet az országgal, és saját magával ellenzékbe ! Csak hát gerinctelen térsaság, ezt nem meri meglépni , mert ha folytatódik ez a szélmalomharc, sz visszaveti az országot , mint erkölcsileg , és gazdaságilag még nagyobb mélységbe !
Eladott Ország
Az erdélyi dugi villácskával vajon mi van? Nagyon lapít a bajszos hulladék!
uploads.disquscdn.com/images/7d38a9be37f016697e08123d6c9145d748557412bb49e234534a82a8a696bef1.jpg?w=800&h
"Ezekhez képest a ház nélküli csiga gerincoszlop," (Hofi)
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/281612456_374992304605744_8116431508830729085_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=LrXhcjSzU1IAX-dnP1J&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAVkY1ULjHfyFPiKi6s0m_OlA1qBjqsrUxErHevmaWNTg&oe=64085895
Ahogy a fidesz látja Kövért és ahogy az ellenzék.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/191531345_4446206058731137_7969672655395413087_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=pswzgr0goVQAX-u7xh-&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfA6Cl5za_Hn26S_gzx_INlGgx9Sa1jJfDTnyXjU55xnSg&oe=642A3483
És ahogy én látom...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/191957560_4307284656027602_6861373794778186709_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=2LviVxJNZXEAX9_VDR5&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDMuqZJLN-OKZHBgFeacE3-dJQQDhdbZXvhxZXkOOILhg&oe=642A662A
Tessék mondani, akik nem szeretik Orbán Viktort, azok még maradhatnak Magyarországon? Kövér elvtárs szerint az ellenzéki érzelműek nem a nemzet részei. Ezt már mondták a nácik is. Meg is alkották megoldásképpen a haláltáborokat.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/283469590_1355373434942560_2939114079479734368_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=WF6mniaLIeoAX_19wCD&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBe2j9tnqC4A_TQLcJH9VbLt9k7rs7oIVhyADjF7DGOzg&oe=6407233E
Maccska
@Péter2: a többség nem akar kilépni.A kormány sem.
A cél az unió irányának megváltoztatása.
Visszatérni az alapokhoz.Olyan uniót akarunk,amibe beléptünk.
Kilépni az Európai Egyesült Államokból kell.
Macskaszem
Engem a magyar kúúúrmány ténykedése emlékeztet a szovjet megszállásra.
Legalábbis Orbán erősen meg van szállva Putyin által.
Maccska
@Eladott Ország: egyre jobban leépülsz,te kretén
Maccska
@Macskaszem: badog.blogstar.hu/2023/03/02/propaganda-/121757/

Ismerkedj meg az orosz verzióval is.Csak a tisztánlátás miatt.
Sok mindent megérthetsz az oroszok cselekedeteivel kapcsolatban.
Ki kezdte a háborút valójában?
Edebácsi
Amit a Fidesz csinál, a Rákosi-korszak "legszebb" éveire emlékeztet.
Eladott Ország
Üzenjük Brüsszelnek , hogy ők is megértsék! Pénzetek nélkül senkik vagyunk!
uploads.disquscdn.com/images/df2c6a2ccb4a36e572d37f386d4453c03dc87fe21a26d6aa857d115342faf587.jpg?w=800&h=343
„Kövér László: Az Aranybulla olyan morális és erkölcsi iránymutatást adott, amelyet a haza sorsáért felelősséget viselő vezetők sohasem hagyhattak figyelmen kívül . Ez ugyan valóban igaz is, az Aranybullának van történelmi jelentősége, de bármiféle beszéd ezzel kapcsolatban nevetséges egy olyan Parlamentben, ahol ma már lényegében egy uralkodó önkényeskedik, az alattvalói pedig bólogatnak minden parancsára. Orbán megcsúfolta a magyar demokráciát, amelyben hatalmas segítségére volt Kövér László is. Akinek következésképpen az erkölcs, a morál szavak úgy hangzanak a szájából, mintha káromkodna.” Köteleslaca ezúttal igazat mondott, az Aranybulla valóban iránymutatás atdott, mégpedig a feudális kizsákmányoláshoz. Ez nem Sztálin, Kövér László bajúsza.
s.24.hu/app/uploads/2015/12/d__as20151213038.jpg
Őrnagy
@Edebácsi: Örömmel intéznék neked egy kis időutazást, hogy érdemben ki tudd próbálni egy valóságtúrával, hogy van e legalább egy apró különbség!
jáger laszló
A házmester 2s játékot űz!!! 1részt dicséri a svédeket és a finneket,másrészt támadja őket és parlamenti vizsgálóbizottságot meneszt hozzájuk!!
Potenciális zsaroló taktikát alkalmaz!Ez nem 1 gerinces magatartás házmester úr!!!
csak ennyi
barátilag J.L.
e örö e bódottá
@Maccska: ma, 07:04-re a válasz: ma, 06:02
Pálinkás Pál
fosnak a köcsögök...ha kiterjedne a háború,és mozgósítani kéne, akkor fegyvert kéne adni az emberek kezébe..!..szerintetek milyen eredménnyel járna...?...
Maccska
@Pálinkás Pál: miért ki ellen kellene fegyvert fogni te kretén?Tudod Magyarország ki akar maradni a buliból.De te mehetsz.
Maccska
@e örö e bódottá: nézd meg a filmet
Pálinkás Pál
@Maccska: no,szerinted ki harcolna orbánért?...talán a nyuggerek..? vagy a cigók..?, esetleg a külhoni paraziták...?..pontosan tudod a választ,...az a sok réteg,akit megszívattatok, nem felejt..és fegyvert adtok a kezükbe..!
Őrnagy
@Maccska: Pályinkás elvtárs arra gondolhatott, hogy ha ő fegyvert kapna a kezébe, azonnal a magyar megválasztott parlamenti többségre támadna, mert választással a moslék ellenzék szerint nem lehet megszerezni a választási többséget, csak fegyverrel és guruló dollárokkal! És az ilyenek szerint demokrácia és jogállamiság csak akkor lesz Magyarországon, ha fegyveres erőszakkal megdöntik a szabad választáson nyert parlamenti többség hatalmát, mert a választók valamiért nem akarnak az USA feszszopó moslék csürhére szavazni, hiába fröcsögnek rájuk, hiába Putyinoznak és hazudoznak reggel, éjjel, meg este! Már a nemzetközi ANTIFA egységeket is bevetették, de a választók még mindig hajthatatlanok.
Maccska
@Pálinkás Pál: Miért is kellene bárkinek is harcolnia Orbánért???
Pálinkás Pál
@Maccska: " hanem az ukrajnai háború eszkalációját növelik."...ennek melyik részét nem érted..?...esetleg az " eszkaláció " meghaladja a tudásod?
Maccska
@Őrnagy: bizonyára KunBéla a példaképe.
Ezek nem változnak semmit.
Ugyanaz a senkiházi proli banda,mint 1919 ben és 1945 ben.Akkor sem kért belőlük senki.
Őrnagy
@Maccska: Vagy Samuely Tibor szellemi örököse!
Maccska
@Pálinkás Pál: szerinted van olyan hülye magyar aki ukrajna miatt feláldozná az életét??Vagy fegyvert fogna az oroszok ellen?? Baromság.Az ukránok oldják meg maguk.
Egyetlen magyarnak sem kell meghalnia egy ilyen faszság miatt,te ökör.
Őrnagy
@Pálinkás Pál: Egy a magyar haza védelmére felesküdött katona nem Orbánért vagy Gyurcsótányért harcol ha fegyvert adnak a kezébe (akármelyik is az aktuális miniszterelnök) , hanem a haza védelmében, ha egy háború átcsapna a határon. De te hazátlanként ezt nem értheted meg mert csak gyűlölködésre vagy képes!
Toller Béla
Bruce Willis állapotárl minden nap kétszer, de ennek a tuskónak az elmeállapotáról egy szót sem mernek leírni ! Hülyíti itt a vénasszonyokat ...
Pálinkás Pál
@Maccska: mondom én te barom, nem ismered az eszkaláció jelentését, segítek, kiterjedés, szélesedés,stb, de itt a hivatalos.." Háború kiterjedése más országokra; nem megoldott probléma felsőbb szintre való terjesztése; (szleng) feljelentés."... tehát már nem az ukránokért menne a csata,hanem az oroszok, meg a csicskái / ti / ellen...
Maccska
@Toller Béla: mivel nem értesz egyet?
Őrnagy
@Toller Béla: Bélám nyugodj meg! Azért nem írnak itt a súlyos elmeállapotodról, mert tapintatosak!
Sakk Matt
Kövér et.!

A gazdád politikája pedig a Kádár rendszer fénykorát idézi!
Pálinkás Pál
@Őrnagy: te barom,egy háhorúban ,mozgósításkor nem csak a hivatásosok mennek, mert az kevés...a behívottak meg szerintem szívesebben leszámolnának veletek...vagy rosszul gondolom..?...ha ekkora a " háborús veszély " ahogy a puhos böfögi, akkor miért nem osztanak ki fegyvert a lakosságnak,hogy megvédje magát?..nem kéne félnetek, hiszen a " magyarok 97 %-a "..igaz szaros-,,..?..
Maccska
@Pálinkás Pál: jókora barom vagy te, Pálinkás.Szerintem menj harcolni ukrajnába,nem sírunk majd miattad.
Milyen háborún jár az eszed,te marha?
Őrnagy
@Pálinkás Pál: ma, 08.00

Katonai esküt nem tett hazátlan elmebajosok kezébe egyetlen országban se adnak fegyvert (legalább is Európai országokban) , hogy ki-ki a pártállásának nem tetsző politikusokra és híveire lövöldözzön amikor a haza védelmére kerül sor!
Őrnagy
@Pálinkás Pál: ma, 08.12
Szerencsére a hozzád hasonló húgyagyú hazátlanok kezébe nem adnak fegyvert katonai eskü nélkül, hogy össze vissza lövöldözzetek te nagyon gyagyás! Aki meg a katonai esküjével ellentétesen viselkedik háború idején az vagy megy a hadbíróságra, vagy a helyszínen agyonlövik! Ez konkrétan a te esetedben agyhelyen lövést jelentene!
Pálinkás Pál
@Maccska: ezt nem én mondom...
" Az Országgyűlés elnöke szerint az Európai Unió és a NATO sem a béke irányába tesz lépéseket, hanem az ukrajnai háború eszkalációját növelik. "...olvass...mit jelent a szó...
KisTehen
@sgl: korán keltél szombaton ... hajt a tartótiszt? :)
sokanvagyunk
Néhány kormánypárti képviselő esetleges ellenszavazata miatt? - bízzon az ellenzékben, vastagon meglesz a többség.
Maccska
@Pálinkás Pál: az EU országok ötször akkora pénzt tesznek a katonai költségvetésükbe mint Oroszország.A ruszkik nyilván nem akarják megtámadni a NATO t.
Magyarországnak meg csak védekező háborúba kell beszállnia valamely NATO szövetséges védelmében.Akkor is csak a hivatásosoknak van erre esélye.

Tehát nem fogsz fegyvert kapni a kezedbe,bárhogy is szeretnéd.Irány ukrajna kiskomám!
Őrnagy
@Pálinkás Pál: Tudom gyagyás, hogy egy húgyagyú hazátlannak hiába is próbálom elmagyarázni mit jelent egy katonának, pláne egy főtisztnek a katonai és a tiszt eskü, egy agyatlan , hazátlan húgyagyú gyagyás ezt úgyse érti meg!
Béla333
@sgl: 06.05
Igaz amit írsz, de azért ne gondold, hogy a másik oldalon nem így gondolkodnak a fanatikusok...
Tehát emez oldalra is igaz a gondolatod...
Maccska
@Pálinkás Pál: az nyilvánvaló hogy az eszkaláció esélyét növeli a fegyverszállítás.
De mit akarsz ezzel mondani?A magyar tartalékosokat sosem fogjuk bevetni más országok érdekében az biztos.
Az ukránok 8 éven át trenírozták a lakossagukat az oroszok ellen.Ennyi idő kell ahhoz hogy a lakosságot felkészítsék arra hogy fegyvert fogjon.Ez egyik napról a másikra értelmetlen.
kereső
"a NATO és az unió államai most már 60 milliárd dollárt meghaladó értékben küldtek halált okozó katonai eszközöket Ukrajnába."- ó te álszent .Az oroszok nem halált okozó katonai eszközöket használ ukrajnai emberek, civilek ellen?
Nektek az a bajotok, hogy azok a halált okozó katonai eszközök, amelyeket az uniós,és nato országok küldenek az ukránoknak- azok az orosz "életek kioltására alkalmasak. Nem mondtok ezzel kevesebbet, minthogy csak az ukránok "dögöljenek" meg, az oroszok meg éljenek- és gyilkoljanak. Ukránokat, mindenkit aki az útjukba kerül. Ez a ti béke tervetek.És ettől már csak hányni van kedve az embernek. Micsoda egy aljadék duplafenekú beszédet eresztetek meg orbánnal együtt.
Pálinkás Pál
@Őrnagy: kisfiú..a háborút nem a főtisztek vívják...hanem emberek,akik többsége gyűlöl titeket itthon
Őrnagy
@kereső: Amikor az USA 2003-ban szándékosan meghamisított titkosszolgálati jelentések alapján megtámadta Irakot, és legyilkolt több mint 1 millió iraki állampolgárt, hogy, hogy nem az Európai Unió egyetlen dollár értékben nem szállított az iraki emberek védelmére halált okozó fegyvert, mert úgy gondolták, az irakiak csak "dögöljenek meg"!, az USA-kok meg csak "éljenek- és gyilkoljanak". Nekik szabad, hiszen felhatalmazták erre saját magukat!
Hogy te micsoda egy aljadék vagy!
Őrnagy
@Pálinkás Pál: Te súlyosan gyagyás vagy baszki! Kezeltetned kéne magad!
kereső
@Őrnagy: Irak európai ország? Nem. Ukrajna európai ország? Igen. Egyébként meg nem érdekel a véleményed/véleményetek.
Pálinkás Pál
@Őrnagy: nem barátocskám,szimplán gyűlöllek titeket...
Őrnagy
@Pálinkás Pál: Jézusom, te húgyagyú hazátlan gyagyás! Magyarországon jelenleg a katonásdi önkéntes! Aki gyűlöli a feljebbvalóját az szabadon leszerelhet gyagyás (sőt, szereljen is le, mert nem való a hivatásos katonák közé)! És a rendfokozat nélküli katonának is kell katonai esküt tennie, nem csak a tiszteknek tiszti esküt!
Őrnagy
@Pálinkás Pál: Ha gyűlölöd gyagyás a magyar haza védelmére felesküdött katonákat, akik pártsemlegesen szolgálják a magyar haza védelmét, akkor te súlyosan elmeroggyant vagy, és nem vagy méltó se a magyar állampolgárságra, de a Magyarországon való tartózkodásra se!
Pálinkás Pál
@Őrnagy: nekem ne dumálj barom,én még voltam katona...emlékszem,éleslövészeten rögtön " kedves honvéd elvtárs " lettünk..bezzeg a századszinten " bassza meg katona "... a helyzet szerintem nem változott, és mivel mostanában fegyveres testülethez csak orbáncsicskák szegődnek, nem lenne nehéz megállapítani, ki nem kell egy európai országban..
Pálinkás Pál
@Őrnagy: " akik pártsemlegesen szolgálják a magyar haza védelmét, "..ugye ezt te sem gondolod komolyan..?...egy olyan operett hadseregben, ahol egy tarcsis 5 hét alatt ales lesz..!?..röhejesek vagytok...
Őrnagy
@Pálinkás Pál: Ha nem tudnám, hogy súlyosan elmeroggyant hazátlan gyagyás vagy, , én szégyellném magam a becsületes magyar katonai tisztikar nevében, hogy él olyan állampolgár Magyarországon, aki gyűlöli a magyar haza védelmére felesküdött hivatásos katonai állományt!
Pálinkás Pál
@Őrnagy: felmondod a PR dumát nyomi..:?..büdös orbáncsicskák vagytok...
Béla333
Hülye házmester...
De a hülyemagyar maffiahívőknek az ilyen agykapacitással rendelkező maffiózók az Isten...
Ezért hülyemagyarok...
Őrnagy
@Pálinkás Pál: Csak egy húgyagyú gyagyás agyatlan barom hiszi azt, hogy a magyar hivatásos katonai állomány orbáncsicska!
kereső
Nem tudom, hogyan lehetséges az, hogy egy gaztettet egy másik gaztettel lehet indokolni. Én lophatok, mert ők is loptak. Én ölhetek, mert ők is öltek.
hu.wikipedia.org/wiki/Iraki_h%C3%A1bor%C3%BA
Yoda69
@Őrnagy: Jo sokj baromsagot hordtal itt ossz sikari.
Nemetorszag USA megszallas alatt van? Ezen jot rohogtem.
Őrnagy
@Yoda69: Röhöghetsz gyagyás. Jelenleg 70 ezer amerikai katona állomásozik Németország területén!
jáger laszló
NATO bővítés ürügyén a házmester most nem kivételesen Brüsszelt ostorozza,mert nem fizet!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Őrnagy
@kereső: Mit akarsz a Szovjetunióval? A Szovjetunió rossz volt, de már megszűnt!
izéke
@Őrnagy: csacsi fiú,te max.fapuskával és fakarddal katonáskodtál. Az USA már rég ki akarta vonni a katonáit a németektől,ők kérték,hogy maradjanak mert annyival is kevesebbet kell költeni a katonaságra.
Őrnagy
@kereső: A szovjet kommunista tanokat Európában írták meg, és gondoskodtak róla, hogy Oroszországban legyenek kipróbálva. A Cári család kivégzésére pedig a parancs a New Yorki szellemiműhelyből érkezett. A nyugati szellemi műhelyek 1917-1990-ig gondosan kiértékelték a szovjet kommunizmus tanulságait, és átdolgozott kiadásban most az Európai Unió a kísérleti terep a "Szovjetunió 2.0" változatra brüsszeli végrehajtó központtal és USA távirányítással!
Őrnagy
@izéke: Kádár Jani is kérte, sőt könyörgött, hogy a Szovjet csapatok maradjanak Magyarországon, mert attól félt, hogy ha elmennek ő úgy jár, mint Nagy Imre!
Aki Én
youtu.be/crRGp7aL3Ow

Azért valljuk be, hogy ez a hiteltelen, néhai, de zsigereiben egyre erősödő komcsi féreg nem teljesen normális.
Már az is magáért beszél, kik értenek vele egyet.
ómió
Végtére is, moszkvai az efftárs, vagy brüsszeli, ahogy a sváb mondja "alleseins", tökmindegy!
kereső
@Aki Én: Egy komment a video alatt:
"Ez a "Hogyan köpjük arcon saját magunkat" c. tanfolyam kötelező vizsgaanyaga."- az ország ezt sajátitotta el a fideSS hatásra. Szembe köpi saját egykori önmagát.
kereső
@Őrnagy: Mi a ló[email protected] kavarsz már megint- persze érthető, el kell terelni a szót az oroszok ukrajnai népirtásáról. Na, beszélgess magaddal- vagy állj a tükröd elé, és ott szónokolj propagandát.
Alfa
kövér egy zakkant hülye a kecskebaszókkal egyetemben...
Ez a kibaszott szarházi kommunista-keresztény-fasiszta-náci kövér laca mondja ezt akinek a rokonságában a náci-fasisztákon keresztűl a vérbeli kommunistáig mindenki megtalálható,és ő is hű az náci-nyilas-kommunista-fidesz-ner szektájához/
Ugye kecskebaszók...@Őrnagy: és most a háborús bűnös terrorista oroszokat putyint istenítitek,mint anno hitlert-sztálint
@ómió:
Őrnagy
@kereső: Nem kell itt elterelni semmiről semmit, elég követni a tényeket! Attól, hogy nem veszel tudomást a tényekről, azok még tények maradnak! George Friedman USA geopolitikai szakértő már 2015-ben megmondta, hogy ezt akarja az USA! Ezen még az se változtat, hogy formailag valóban az Orosz föderáció vonult be Ukrajna állam területére!

George Friedman, magyar származású geopolitikai stratéga, a Stratfor hírszerző és elemző intézet alapítója már egy 2015-ös előadásában megjósolta, hogy új háború fog kitörni Európában. A nagy háborúk nem fognak visszatérni, de háborús és békés időszakok fogják váltogatni egymást - mondta. Friedman alaposan kifejtette, hogy Ukrajna lesz a következő konfliktus oka. Ennek oka pedig az, hogy Oroszország számára egzisztenciális kérdés, hogy Ukrajna semleges legyen, és ütközőzóna legyen az oroszok és a NATO között, az Egyesült Államok viszont mindenképpen befolyása alá akarja vonni a térséget, ezért az amerikaiak a NATO-t megkerülve saját kapcsolatokat építenek ki a balti államokban, Kelet-Európában és Ukrajnában is. Friedman megemlített egy jellemző esetet: egy amerikai tábornok Ukrajnában ukrán katonákat tüntetett ki, ami a katonai protokoll megsértése, hiszen egy katona nem fogadhat el kitüntetést idegen hadseregtől. Ezzel az amerikaiak demonstrálták: az ukrán hadsereg valójában az övék. Friedman itt is elmondta, amit többször: az amerikaiak pokoli félelme már a 19. század második fele óta, hogy a német tőke és az orosz nyersanyag összefonódik. Ezt akarják megakadályozni, de még nem tudni, Németország hogy dönt - mondta 2015-ben.

Alig 7 év telt el, és amit George Friedman jósölt, be is következett.
kereső
@Őrnagy: [email protected] tabletta- minden irásotokra, minden véleményetekre. Ennyi(ke). Ne erőlködj, mert annak te is tudod mi a vége
Őrnagy
@kereső: Tudom gyagyás. Már megint pelenkát kellett cserélned! Hihihihihi
Ahányszor szembetalálkozol a tényekkel, mindig úgy összeszarod magad, hogy cserélheted a pelenkádat.
Őrnagy
@kereső: A háborúra mindig minden ország készül. Amelyik ország nem készül, az nagyon rábaszhat!

"If you want peace, prepare for war."
Őrnagy
@Őrnagy: Azt kell, hogy mondjam, hogy Putyin valójában nem megfelelően készült a háborúra! Persze Ukrajna se, pedig Merkel és Macron is bevallotta, hogy a 2 Minszki megállapodásnak nem az volt a lényege, hogy békét akarta, vagy elkerülni a háborút, csak időt akartak nyerni, hogy fel tudjanak készülni a háborúra. A jelenlegi katonai helyzet arról árulkodik, hogy mindkét háborúzó fél nagyon rosszul készült fel. Rossz munkát végeztek a titkosszolgálatok, és nagyon rosszul látták el a harcba irányított alakulatokat. Az a tény, hogy az orosz csapatok eljutottak valameddig, azt mutatja, hogy bár az Oroszok se megfelelően készültek fel, mégis be kellett vállalniuk, hogy elindulnak, mert ha 2022-ben nem indulnak meg, már a Krim félszigetet is elveszítették volna.
csak úgy....
@Shikari: @Őrnagy: nektek annyi eszetek van mint a mint a brüsszeli pisilö kisfiúnak!
sgl
@kereső: 11,25.. Ne bassz, te azt hiszed ha az orosz helyzetet legjobban ismerő Sz. Biróval támadsz akkor nyersz? UgyaMMá!!
Őrnagy
@csak húgy...: Nekünk annyi legalább van. Neked viszont agyad sincs, nemhogy eszed is lenne!
csak úgy....
@Őrnagy: klein,ne gyerekeskedj! pisi-kaki-gyógyszer megvolt?
gina
Ennek a pöttyhedt vénembernek lakatot kellene tenni a mocskos szájára, ez a pasi teljesen szenilis...
Yoda69
@Őrnagy: Ahogy írtad te kretén fasz: állomásozik. Nem pedig megszállva tartja.
Németország az USA szövetségese, mint ahogy mi is. Ezt csak az olyan moszkovita hazaárulók nem fogjak fel agyilag, mint te is.
kereső
@sgl: Nem, akkor "erőlködök"...ezek a fideSS véglényeinek nem tények.
kereső
telex.hu/kulfold/2023/03/02/ukrajna-keleti-front-traski-viktor-helyszini-riport-haboru-oroszorszag

Ajánlom mindenki figyelmébe. Különösen orbánnak, kövérnek és minden narancsos moszkovitának. Szégyelljétek magatokat!
Őrnagy
@Yoda69: Ritka hülye húgyagyú kretén vagy gyagyás!
Aki Én
@Őrnagy: a többség szerint meg te.
Én ebben az esetben is a többséghez tarzozom.
jáger laszló
LNTtben a magyar kormány és a magyar hadsereg minden erejével a békéért harcol
Miénk lesz a végső győzelem abban biztos vagyok!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
e örö e bódottá
@Virág Árpád: Egyre hülyébb vagy azóta, hogy kezded magadat okasnak hinni.
Szintet léptél te is a fideshzes torrolok listáján?
Te is be vagy sorola a vérbuta fideszes gecik közé!
Lepényleső
Dinamit - Te mondd meg... ? (Pl. Zeneszöveg)
Virág Árpád
@e örö e bódottá: Hányadik LINKED ez már?
e örö e bódottá
@Virág Árpád: Elbasztad. Ritkán írsz, de akkor is elbaszod.
Hányadik nicknevemet alkartad kérdezni gondolom. Nickaméleon vagyok, azok így nyomják!
"Tucatjával olcsóbb"

Most már ki vagy elégítve?
e örö e bódottá
@Virág Árpád: csak vesztegekólsz a buta kumunnizmosodban, amit fasizmusnak hazudsz. Milyemn érzés látens kommuniszának lemnnoi a reményveszutetzt fasizmusban:

OLroszország nem győzhezót, Izrael i óattt sem !!!
Törk öóorszéúág mikatt sem!
Rábasztatok oroszbarát senkik!
e örö e bódottá
@Virág Árpád: Mgsjátok, gecik !!!
így jártatok!ú
Mi hg-yőztün k! TI meg vesztettetek!
Atombomba??
te halsz ,eg elésőként, te buta paraszt!
jáger laszló
Házmesterünk már Brüsszelt Moszkvával keveri,azonosítja politikailag
Keveri a szezont a fazonnal,,,
Túljátssza a szerepét a figuránk!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Edebácsi
@Őrnagy: Részese voltam ennek az"időutazásnak", már elég nagyocska voltam akkortájt, vannak emlékeim. Ezek, sajnos, most nagyon visszaköszönnek, a mai valóság tiszta deja vu!
bence
Ennél nagyobb barmot mint Kövér , keveset hordott még föld a hátán ! Őt már csak egyvalaki előzi meg kenyéradó gazdája orbán ! Végleg elborította az agyát a mindenáron való hatalomba maradás ! Szegény ország ! Szegény nép ! Tébolyultak fogságába került !
Yoda69
Jól mondta Hofi, ha a köteles kövér elvtársnő kinyitja a pofajat, csak a szar omlik ki rajta.
Virág Árpád
@e örö e bódottá: Mondtam én... 16-dik...
ómió
@Alfa: Tehénbaszó bolsi idióta! Úgy gondolod, ha kevered a szart, az attól már nem a ti tetvesbolsiságotok "rezüméje" lesz!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.