A fideszes propagandalap, az Origo bocsánatot kért Donáth Annától.

Donáth Anna megkapta az Origótól, amit megérdemeltDonáth Anna/Facebook

Miután Donáth Anna, a Momentum politikusa végrehajtókat küldött a laphoz, a kormánypárti Origo végül megjelentette a bocsánatkérést, amire bíróság kötelezte – írja a hvg.hu.

A bíróság azért ítélte el a portált, mert még 2019-ben azt hazudta a politikusról, hogy zaklatott egy kiskorú lányt. Az ítélet február 14-én született, de az Origo akkor még nem tett eleget neki. A lapnak törölnie is kell az eredeti cikket, és négymillió forint sérelemdíjat is fizetnek.

A rágalmat közölte az Origo után a TV2 és a Ripost is, de ők egyelőre nem közölték a bocsánatkérést. Donáth hozzájuk is küldött végrehajtókat.

Ahogyan megírtuk, más siker is született az ellenzéki oldalon: Hadházy Ákos ugyanis pert nyert egy sor fideszes propagandalap ellen.

Forrás: hvg.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

e örö e bódottá
Igen, ez nagyon fontos volt, hogy bocsánatot kérjenek Jézus sziluettjétől. Ez bőven elegendő ahhoz, hogy holnaptól Donáth Anna vezesse új útra Magyarországot.
Orbán, kivert kutyakét elkullogott és ő tette magára biilincset, a NER egyből összeomlott és az ellopott Marshall-segély négyszeresét fizették vissza a büdzsébe (kamatos kamat).
A magyaroknak már nincs más dolga, minthogy elfogadják a 4 napos munkahetet tripla fizetésért, a nyugdíjasoknak meg elgondolkodni azon, hogy idén hová utazzanak egy hónapra: a Maldív szigetekre vagy a Bahamákra?

www.youtube.com/watch?v=CWCycC0P5AM
ómió
Szóval, nem zaklatta? Akkor, ott is "közös volt a rokonszenv", mint Bite efftársnál!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.