Azonnali, inflációkövető, január 1-ig visszamenőleges béremelést követelt szombati demonstrációján Budapesten két postai érdekképviselet, majd petíciót juttattak el a Gazdaságfejlesztési Minisztériumhoz (GFM).

Forrás: szijauram.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Philip Marlowe: te még nagyon új vagy itt,kicsit kérdezösködj vagy nézz utánna,hogy mi a véleményem a hibbant ferkóról már évek óta!
fönököd csak neked van,én tudok gondolkodi! :)
csak úgy....
@Philip Marlowe: te egy kibaxottu buta ember, persze a fidesznek így kellesz!:)
- ezt az eddigi hozzáböfögéseidböl derítettem ki , - én és gyurcsán? bebaxna! :)
Nessy
Árulja már el valaki, hogy ha bárkinek más a véleménye mint Orbáné, az miért lesz rögtön libsi, hülye p. ,hazaáruló, bolsi, meg még ki tudja milyen jelzőket kap! Csak fekete, fehérben tudnak gondolkozni? Nem lehet párton, és politikusokon kívüli vélemény bármiről? Lassan már az időjárás is jobb vagy baloldali lesz sokaknál.
csak úgy....
@Philip Marlowe: azt még elárulom neked ,te lángész,az itteni normális emberektöl bocsánatot kérve, hogy én azt szeretném ha 0rbán lenne legközelebb is megválasztva, hogy a leg hülyébbek is fölfogják végre,köztük te is, hogy évek óta átvagytok baxva és meglopva,kizsigerelve,miközben ök élik világukat! ez a rendszer és politika tarthatatlan európában, 0rbán csödbe viszi magyarországot! jusson eszedbe a szavam ha majd kukázol...
csak úgy....
@Nessy: így tanulták a pártszemináriumon , az oktatók imádják a rákosi idöket!
Nessy
@csak úgy...: Sohasem voltam, ma sem vagyok párttag, így megúsztam a szemináriumot. Elég nagy szám volt mindig, és önálló véleményem, úgy hogy nem tartott rám igényt a párt. Kénytelen voltam tanulni, és a munkámból megélni.Ma meg már, ahogy anno Életem párja mondta, mikor egy barátja hívta valamelyik pártba, "öreg vagyok bohócnak."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.