Szalay-Bobrovniczky Kristóf azt szeretné, ha sokan csatlakoznának a bátrak haderejéhez.

Azt az ajánlatot tettem a fiataloknak, hogy lépjünk szövetségbe, csatlakozzanak egy olyan haderőhöz amely a bátrak hadereje – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a Facebookon vasárnap közzétett videóban az MTI híre szerint. 

A honvédelmi miniszter ajánlatot tett a fiataloknak

Fotó: Facebook/Nyitrai Zsolt/videórészlet

A miniszter hangsúlyozta: a magyar haderő eszközrendszerében is megújul: új szárazföldi eszközök, új légvédelmi és légierős eszközök érkeznek.

"Arra kértem a magyar fiatalokat, abba a szövetségbe hívtam őket, hogy csatlakozzanak egy olyan közösséghez, amely adja az összetartozás örömét, a kiképzettség önbizalmát, az életen át tartó barátokat, társítva egy nagyon komoly és versenyképes juttatási rendszerrel. Várunk mindenkit a magyar hadseregbe, mert mi készen állunk. Te is készen állsz?"

- fogalmazott a miniszter a videóban. Hozzátette: ez a nemzet ezer éve itt él a Kárpátokban, és nemzeti erényünk, a bátorság példáját mutatta sok száz éven keresztül.

Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója a videóban arról beszélt, hogy a Magyar Honvédségnél elkezdődött a fiatalítás, várják a friss erőt, éppen ezért egy egész éves, elsősorban a fiatalokat toborzó kampányba kezdenek.

"Míg a baloldal leépítette a haderőt, addig Magyarország mostani kormánya megbecsüli a katonákat és modern hadsereget épít. Ez különösen fontos, hiszen a veszélyek korát éljük, a szomszédunkban háború dúl, a békéhez pedig erő kell"

- tette hozzá Nyitrai Zsolt.

Forrás: mti.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Én is teszek neki egy ajánlatot: menjen a büdösQrva anyjába!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Ezzel a nagy haderősdizéssel a NATO-ból való kilépest keszítik elő? Jó kis játszóteret adott orbán ennek a paprika jancsi, habonybarát, kaszinó és repülőgyár tulajnak. Itt az ideje, h ez a bamba ellenzék is kardot rántson.
Yoda69
"társítva egy nagyon komoly és versenyképes juttatási rendszerrel"

Ez egy ajanlat? Legalabb nevesitenek hogy pontosan ez mit jelent. Igy csak lozung.
csak úgy....
a neje tudja, hogy az api ajánlatokat tesz fiataloknak?
balos
Lassan leesik,hogy miért nem fizetnek adót a kaszinó-tojások!Ott vannak a pénzmosodái a nemzeth "nagy-gecijeinek"!
Juhász István
A korom miatt én már nem jöhetek számitásba Van azonb an javaslatom a fiatalok felé : Ha a HONVÉDSÉG garatálja... hogy 5 hetes kiképzés után ALEZDERESI rendfokozatot kapnak... akkor lépkjenek be !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.