Szalay-Bobrovniczky Kristóf azt szeretné, ha sokan csatlakoznának a bátrak haderejéhez.

Azt az ajánlatot tettem a fiataloknak, hogy lépjünk szövetségbe, csatlakozzanak egy olyan haderőhöz amely a bátrak hadereje – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a Facebookon vasárnap közzétett videóban az MTI híre szerint. 

A honvédelmi miniszter ajánlatot tett a fiataloknak

Fotó: Facebook/Nyitrai Zsolt/videórészlet

A miniszter hangsúlyozta: a magyar haderő eszközrendszerében is megújul: új szárazföldi eszközök, új légvédelmi és légierős eszközök érkeznek.

"Arra kértem a magyar fiatalokat, abba a szövetségbe hívtam őket, hogy csatlakozzanak egy olyan közösséghez, amely adja az összetartozás örömét, a kiképzettség önbizalmát, az életen át tartó barátokat, társítva egy nagyon komoly és versenyképes juttatási rendszerrel. Várunk mindenkit a magyar hadseregbe, mert mi készen állunk. Te is készen állsz?"

- fogalmazott a miniszter a videóban. Hozzátette: ez a nemzet ezer éve itt él a Kárpátokban, és nemzeti erényünk, a bátorság példáját mutatta sok száz éven keresztül.

Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója a videóban arról beszélt, hogy a Magyar Honvédségnél elkezdődött a fiatalítás, várják a friss erőt, éppen ezért egy egész éves, elsősorban a fiatalokat toborzó kampányba kezdenek.

"Míg a baloldal leépítette a haderőt, addig Magyarország mostani kormánya megbecsüli a katonákat és modern hadsereget épít. Ez különösen fontos, hiszen a veszélyek korát éljük, a szomszédunkban háború dúl, a békéhez pedig erő kell"

- tette hozzá Nyitrai Zsolt.

Forrás: mti.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Én is teszek neki egy ajánlatot: menjen a büdösQrva anyjába!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
csicska toborzó...rajta fidesz trollok,előttetek a lehetőség...
jáger laszló
1 katona aki bátran távol marad a háborútól!!
Díszpéldány!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Törölt Nick
Én is teszek neki egy ajánlatot: menjen a büdösQrva anyjába!!!
kereső
Számitsatok rá fiatalok, hogy 45 éves kor, és 25 év szolgálat után úgy rúghatnak fenéken benneteket, ahogyan nekik tetszik. Legyetek azzal is tisztában, hogy a fideSS volt az, aki megvonta a "szerzett jogot" a nyugdijas rendvédelmisektől. Ennyit ér a szava, meg az irásos szerződés. Ja, és nem mindeki köthet olyan "szerződést" a sereggel, mint veres istván- aki öthetes alap kiképzéssel alazredesnek szerződött.
drrotf
Ez a miniszter is olyan mint a többi fideszes miniszter, mert mihelyt kinevezik miniszternek rögtön amnéziás lesz!Ez az ember is elfelejtette hogy a sorkatonaság megszüntetését a FIDESZ is nagyon helyeselte,de Te Miniszter,úr meg lefejezted a hadsereget amikor a 45 év felett ,25 évet szolgált katonatiszteket szélnek eresztetted!Úgy hogy nincs mit egymás szemére vetnetek!Rossz példát mutattál a fiataloknak , mert az idősebbeknek már Te és kormányod nem tudsz csalódást okozni, tudjuk, hogy jó példát nem tudsz bemutatni!Most látták feketén fehéren , hogy az ország vezetőinek a szava semmit nem ér, katonai pályát ígértek az előző szolgáló tiszteknek, akiket most könnyedén megfelelő ellátás nélkül lapátra tettél, mert úgy gondoltad, hogy egy 45 év feletti ember már öreg, fejlődés képtelen több nyelvet beszélő, több diplomával rendelkező ember tömeg fejlődés képtelen, harci tapasztalatai semmit nem érnek,Neked e helyett a fiatalok kellenek , olyanok akiknek semmi harci tapasztalata nincs, majd te beidomítod őket arra, hogy merre és kire kell lőni!MAJD OLYANOK OKTATJÁK EZEKET AZ ÚJ KATONÁKAT AKIK 5 HÉT ALATT LETTEK ALEZREDESEK!MEGMONDANÁD MIT LEHET EGY ILYEN KÉPZETTSÉGŰ ÉS GYAKORLATTAL RENDELKEZŐ EMBERTŐL TANULNI?CSAK NEM A BANKOLÁSRA GONDOLSZ?A HARCTÉREN IGEN SOK JÓ TANÁCCSAL TUDJA AZ ILYEN ELLÁTNI A KATONÁT!Így semmi értelme nincs ennek az egésznek, az ország itt áll egy gyengébb harckészültséggel és tapasztalattal rendelkező embertömeggel, mert tudod attól, hogy valaki bevonul a seregbe attól az még csak ember tömeg és nem harckész hadsereg!A hadsereg gyengítése még béke idején is bűncselekmény, háborús vészhelyzet idején , ami most van, mert ugye Orbán már több mint egy éve ebben éli világát, az hazaárulás!
Eladott Ország
„Erősíteni kell Magyarország katonai erejét, hiszen a békéhez erő kell!” Kivéve Ukrajnát, ott a békéhez nem kell fegyver. Ott elég a becsicskulás, rudzkik felé , a tahó bugris qrva bűnöző román cigány szerint. Ami nekem iszonyatosan mélyre ment és lesújtó volt Orbántól, hogy azt mondta: „mi vagyunk a küllőbe rakott bot és mi vagyunk a tüske a köröm alatt. Tényleg erre vagyunk büszkék az Európai Unió tagállamai közül, hogy másokkal kicseszünk? Juhé, mi vagyunk a telefosott fal a benzinkúti vécében, mi vagyunk a szar a palacsintában.” Hende nertárs majd jól a körmükre néz! De legalább nem a füléhez tette.
uploads.disquscdn.com/images/a7d433d16fb2fe813ec281c4920ef5bef2f121d0fb6a6c8f047e6b500613961f.jpg?w=800&h=408
Közben meg más hírforrásokon olvasom, hogy Szijjártó Péter nem vette át a francia, a brit, és a német nagykövet diplomáciai jegyzékét a finn és a svéd NATO-csatlakozásról. Alakulunk, alakulunk! Csak azt nem értem, ha Szijjártó megteheti azt, hogy nem fogad el hivatalos jegyzéket, - mely nem egy magánokirat, hanem a nagykövetet küldő állam hivatalos nyilatkozata egy eseményre - sőt nem is fogadja a nagyköveteket ennek átadási szándékakor, akkor hogy van az, hogy behívat nagyköveteket, akkor ezek a nagykövetek miért mennek be a külügybe ilyen esetben!? Amilyen az agyonisten olyan a fogadj isten. Nem? Nem önmagától, hanem Orbán utasítás szerint teszi, amit tesz. Csak az a baj, hogy egyre gyorsuló ütemben radirozzák le az országot, az EU térképről. Köszönhető alig 3 millió agymosott hülyének, és kb. 2 millió Pató Pálnak. Közben egy másik tárgyalódelegáció is szorgalmasan dolgozik ...
uploads.disquscdn.com/images/03be4a7bda4f25ff421fb8f396288f22c0a0c5de2a05e16ce36d21ca75e08732.jpg?w=600&h=317
Kapanyél
Nem a szívem csücske a tag! Nálam nagyon elrúgta a pöttyöst! Sajnos a családomat érinti és akit csak lehet lebeszélek arról, hogy ezeket szolgálja!
nejlontacskó
2004-ben hangzott el: "Fidesz továbbra is támogatja a sorkatonai szolgálat megszüntetését" - közölte az [origo]-val Simicskó István.
A Fidesz képviselője elmondta: azért szavaztak nemmel, mert előbb az alkotmányt kellett volna módosítani, ennek hiányában alkotmányellenes lett volna a honvédelmi törvény módosítása.
Egyszóval, nem csak a baloldalon múlott, a haderő leépítése!!!
csak úgy....
@Kapanyél: lassan nincs olyan család magyarországon, akiknek a fidesz és sleppje ne tett vona be valamilyen úton- módon.
lampa laz
Ezzel a nagy haderősdizéssel a NATO-ból való kilépest keszítik elő? Jó kis játszóteret adott orbán ennek a paprika jancsi, habonybarát, kaszinó és repülőgyár tulajnak. Itt az ideje, h ez a bamba ellenzék is kardot rántson.
Yoda69
"társítva egy nagyon komoly és versenyképes juttatási rendszerrel"

Ez egy ajanlat? Legalabb nevesitenek hogy pontosan ez mit jelent. Igy csak lozung.
csak úgy....
a neje tudja, hogy az api ajánlatokat tesz fiataloknak?
balos
Lassan leesik,hogy miért nem fizetnek adót a kaszinó-tojások!Ott vannak a pénzmosodái a nemzeth "nagy-gecijeinek"!
Juhász István
A korom miatt én már nem jöhetek számitásba Van azonb an javaslatom a fiatalok felé : Ha a HONVÉDSÉG garatálja... hogy 5 hetes kiképzés után ALEZDERESI rendfokozatot kapnak... akkor lépkjenek be !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.